03 / 05 / 2024

Van konut yıkımı

Van konut yıkımı

Van'da ağır hasarlı 11 bin 300 bina yıkım bekliyor.Van AFAD Müdürü Uçar,"Ağır hasarlı binaların yıkımına ilişkin ihale yapılacağı bakanlığımızca tarafımıza bildirilmiştir"dedi.

KİPTAŞ'tan Bakırköy'de dönüşüm yıkımı! Cadde Bakırköy için bir adım daha atıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, hak sahipleriyle anlaşmaya vararak, Bakırköy Kartaltepe Mahallesi’ndeki 1968 üretimi, 9 blok, 66 konut bağımsız birim ve 111 hak sahibinden oluşan İş Bankası Mensupları Sitesi İncirli parselinde yıkım yaptı.

TOKİ'den Trabzonlulara büyük müjde! 166 konut için beklenen tarih geldi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığından Trabzonlulara büyük müjde... Tam 166 konut için beklenen tarih geldi... İşte TOKİ Trabzon projesi detayları...

TOKİ'den evi olmayanlara büyük müjde! Aylık 2 bin TL taksitle konut fırsatını sakın kaçırmayın!

TOKİ'den evi olmayanlara büyük müjde... Aylık 2 bin TL taksitle konut fırsatını sakın kaçırmayın... İşte TOKİ'nin merakla beklenen o projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Tuzla Mayıs 2023 projesi için büyük müjde! 577 yeni konut için beklenen tarih resmen geldi! Hemen bakın!

TOKİ Tuzla Mayıs 2023 projesi için büyük müjde... 577 yeni konut için beklenen tarih resmen geldi... Hemen bakın...

Hollanda'ya depreme dayanıklı konut inşa etmeyi öğreten Türkiye'de yıkım neden fazla? 

Uzun süredir doğalgaz aramaları sebebiyle ülkenin kuzeyinde sürekli deprem meydana gelen Hollanda, dayanıklı yapı sorununu Türkiye’den çağrılan uzmanlar sayesinde çözüme kavuşturmuş. Peki Hollanda’ya depreme dayanıklı konut inşa etmeyi öğreten Türkiye'nin bu kadar fazla yıkım yaşamasının sebebi ne?

Düzce'de hasarlı 333 konut yıkıldı!

Düzce Valisi Cevdet Atay yaptığı açıklamada 23 Kasım tarihinde meydana gelen depremden sonra başlatılan çalışmalarının devam ettiğini dile getirdi. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Düzce'de hasarlı 333 konut yıkıldı...

TOKİ'den İstanbullulara büyük müjde! Dört gözle beklenen o gün geldi! O ilçeye 427 yeni konut geliyor!

TOKİ'den İstanbullulara büyük müjde...Dört gözle beklenen o gün geldi! O ilçeye 427 yeni konut geliyor. Söz konusu proje yarın saat 15:30'da ihaleye çıkıyor.

TOKİ 81 il projelerinde son dakika müjdesi! Taksit tutarlarını duyan inanamadı! Hemen bu büyük müjdeye bakın!

Milyonlarca kişinin merak ettiği ve araştırdığı TOKİ sosyal konut projesinin ayrıntıları netleşiyor. TOKİ projelerindeki taksit tutarlarını duyan inanamadı... Hemen bu büyük müjdeye bakın...

İzmir Örnekköy Dönüşüm Projesi’nde tahliye ve yıkım işlemleri tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Örnekköy Kentsel Dönüşüm Projesi’nin üçüncü ve dördüncü etabında inşa edilecek yaklaşık bin konut için tahliye ve yıkım işlemlerini tamamladı.

İsrail güçleri Batı Şeria'da bazı evlere yıkım tebligatı gönderdi!

Yaşanan son gelişmelere göre, İsrail güçleri, işgal altında olan Batı Şeria'daki bazı konut sahiplerine yıkım tebligatı gönderdi...

Çeşme'deki kaçak rezidans için yıkım kararı verildi!

Çeşme Belediyesi, CHP’li Meclis üyesi Aybars Yıldırım’ın imar barışından faydalanarak normal şartlarda 2 kat konut imarı olan alana yaptığı 29 ayrı bölümden meydana gelen 6 katlı rezidans için yıkım kararı verdi. 

Van Başkale ve Saray'da yıkımın izleri 1 yılda silindi!

İran'da geçen yıl 23 Şubat tarihinde yaşanan depremin en çok hissedildiği Van'ın Başkale ve Saray ilçelerinde yaşanan yıkımın izleri 1 senede silindi.

Van Büyükşehir Belediyesi faaliyetleri duran esnaftan kira ücreti almayacak!

Van Büyükşehir Belediyesi, mülkiyeti kendisinde olan ve faaliyet göstermeyen iş yerlerinden 6 ay boyunca kira almayacak. 

Van konut yıkımı Haberi

Van konut yıkımı

Van 11 Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürü Osman Uçar, 2011 yılında yaşanan depremlerde ağır hasar gören binaların yıkımlarının devam edileceğini açıkladı. Uçan şunları söyledi: "EYY ödemeleri ile TOKİ konutlarının ödemleri 2 yıl erteleme olmak üzere geri kalan 18 yılda geri ödemeli olarak sıfır faizle vatandaşlarımıza verilmişti. Onun dışında herhangi bir erteleme ya da ödemelerden muafiyet gibi bir şeyin söz konusu değil. Onun dışında deprem konutlarımızla alakalı da aynı durum söz konusudur. Deprem konutlarının olduğu alanlarda alt yapı, çevre düzenleme ve enerji nakil hatlarıyla ilgili çalışmalar TOKİ tarafından yürütülmektedir. Bunun büyük bir kısmı tamamlanmış olup 6 projemiz bu yılki yatırım programına alınmış, ödeneği geldiği takdirde çalışmalar başlayacak" dedi. 


İHALE YAPILACAK 


Van'da 2011'de yaşanan yıkıcı depremlerde 36 bin civarında konutun ağır hasar...