30 / 04 / 2024

Van OSB çalışmaları

Van OSB çalışmaları

Van Valisi İbrahim Taşyapan, Van'ın yatırım açısından oldukça cazip olduğuna vurgu yaptı. Taşyapan, "OSB alanında 3 etap tamamlandı. 4. etabın altyapısı ihale edildi, tahsisler başlayacak'' dedi.

Van Millet Bahçesi'nin inşaat çalışmaları başladı!

Van'da hayata geçirilen projeler hakkında bilgi veren Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Emin Bilmez, Van Millet Bahçesi'nde inşaat çalışmalarının başladığını dile getirdi. 

Osmaniye'nin 2'inci OSB'sinde çalışmalar hız kesmiyor!

Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (OTSO) Devrim Murat Aksoy, Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) yüzde 100 doluluğa ulaşması sebebiyle başlatılan 2'nci OSB'de çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Midyat OSB için çalışmalar tamamlandı!

Midyat Organize Sanayi Bölgesini hayata geçirmek üzere çalışmalar tamamlandı. OSB, 2021 yılında Türkiye'de kurulacak ilk OSB olacak.

Van'daki hasar tespit çalışmaları en kısa sürede tamamlanacak!

Ekiplerin 24 saat esasına göre çalıştığını söyleyen Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, "Hasar tespit çalışmaları en kısa sürede tamamlanacak." dedi...

Van'da 4 gün içerisinde hasar tespit çalışmalarını bitireceğiz!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Van’ın Başkale ilçesinde hissedilen 5.9’luk deprem ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulundu. Süleyman Soylu, Van'daki çalışmalar ile ilgili olarak ''4 gün içerisinde hasar tespit çalışmalarını bitireceğiz.'' dedi...

Gebze Darıca metro hattında çalışmalar hızlandı!

Gebze- Darıca metro hattının 3 istasyon ve depo sahası için çalışmalara hızla devam ediliyor. metro inşaatının Adliye, Mutlukent ve Gebze Kent Meydanı istasyonlarıyla OSB bölgesindeki depo sahasında kazı çalışmalarına devam ediliyor.

Mersin OSB'de 3'üncü etap çalışmaları başladı!

Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi'nin 3. etabının yapımı için çalışmalar yapılıyor. Proje kapsamında 3'ün Organize Sanayi Bölgesi Ham Yol İnşaatı'nın temeli atıldı.

Şanlıurfa ilçelerinde OSB kurma çalışmaları TBMM gündeminde!

Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi'nin elektrik sorununun çözümüne, yatırımcıların desteklenmesine ve ilçelerde ticaret odası ve OSB kurma çalışmaları TBMM gündemine taşındı. MHP'li Özyavuz, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Balıkesir Dursunbey OSB'de hafriyat çalışmaları başladı!

Balıkesir Dursunbey’in kaderini değiştirecek olan Organize Sanayi Bölgesi'nde yol açma ve hafriyat çalışmaları başladı.

Van Kent Müzesi’nde restorasyon çalışmaları başladı!

Van’ın tarihi ve kültürel zenginliklerinin tanıtılacağı ‘Van Kent Müzesi’ndeki restorasyon çalışmaları geçtiğimiz günlerde başladı.

Van Gürpınar Konakları için çalışmalar başladı!

Van’ın Gürpınar Belediyesi tarafından hayata geçirilen “Gürpınar Konakları” projesi kapsamında 110 konutun yapım çalışmalarına başlanıyor.

Ödemiş OSB'de alt yapı çalışmaları tamamlanıyor!

Ödemiş ve bölge ekonomisine büyük katkı sağlayacak olan Organize Sanayi Bölgesinin alt yapı çalışmaları tamamlanıyor.

İpekyolu Belediyesi'nin kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Van merkez İpekyolu Belediyesi Başkanlığının asfalt çalışmaları Cevdet Paşa Mahallesindeki sokaklarda kent yenileme çalışmaları sürüyor.

Van OSB çalışmaları Haberi

Van OSB çalışmaları

Türkiye'nin Ortadoğu'ya açılan kapısı Van, gelişimini birçok alanda sürdürüyor. Kent turizm değerleri, yapılan kalkınma hamleleri, doğal güzellikleri ve yatırım avantaları açısından ön plana çıkıyor.


Van'ın geleceğinden oldukça umutlu olan Van Valisi İbrahim Taşyapan, Beşir Atalay öncülüğünde kurulan Güç Birliği Platformu ile kentin sorunlarının ortak ele alarak, Van markasının yükseltildiğini vurguluyor. Vali İbrahim Taşyapan, Van'ın kabuğunu kırarak artık kalkınmada dönüşüme geçtiğini belirtti. 


GELİŞME TRENDİ YÜKSEK 


Van Valisi İbrahim Taşyapan, Van'ı şöyle anlatıyor: "Van, Doğu Anadolu Bölgesi'nin en önemli, nüfus açısından en büyük vilayetidir. Van, tarihte büyük medeniyetlere de başkentlik yapmış bir şehirdir. Urartular'a 300 yıl süreyle başkentlik yapmıştır. 1915 yılında Ermeniler tarafından yakılana kadar da şehir Van Kalesi'nin eteklerinde olan bir arazide mukimdir. Şu andaki bulunduğu yer, 1915'ten sonra kurulan bir alandır. Burası...