30 / 04 / 2024

van sanayi siteleri nerelere kurulacak

van sanayi siteleri nerelere kurulacak

Van Bilim Sanayi ve Teknoloji il Müdürü Nevzat Gün beraberinde DAKA uzmanıyla birlikte yeni kurulacak olan ve çalışmaları devam eden Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi siteleri yöneticileri toplantı yaptı.

Van tekstil fabrikaları depremzede vatandaşlar için istihdam sağlıyor! 

Van Ticaret ve Sanayi Odası, depremzede vatandaşlar için istihdam ofisi açarak başvuranların kentteki fabrikalarda işe başlamalarını sağlıyor. 

Kadorr Plus İnşaat Tarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kadorr Plus İnşaat Tarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Kıvan tarafından kuruldu.

Konya'da iklim dostu sanayi dönüşümü gerçekleşiyor!

Konya'da inşa edilen sanayi sitesinde inceleme gerçekleştiren Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, iklim dostu sanayi siteleri hakkında açıklamada bulundu. 

Harbiye Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Harbiye Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İlmettin Aytekin ve Keıvan Modtagımy ortaklığında kuruldu.

Van'da yüzen otel projesine onay geldi!

Van Edremit Belediyesi'nin turizmi canlandırmak için hayata geçireceği otel projesine Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nda onay geldi. 

Van'da 32 fabrikanın inşaatı tamamlandı!

 Van'da Cazibe Merkezleri'ni Destekleme Programı kapsamındaki 'Tekstil ve Hazır Giyim Organize Sanayi Bölgesi'nde 32 fabrika binası ve sosyal tesislerle birlikte 54 bin metrekare kapalı alanın inşası tamamlandı.

Home Me Group Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Home Me Group Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Koorosh Dıvanı tarafından kuruldu.

Moskova'dan dev inşaat yatırımı!

Yeni emlak yatırımları için artan arsa talebi üzerine Moskova’da, belediye eski sanayi tesisi arsa ve arazilerini daha aktif devreye sokmaya başladı. Şehrin farklı bölgelerinde bulunan eski Sovyet sanayi siteleri arazilerine 7 trilyon ruble (91,5 milyar dolar) yatırım yapılacak.

Van Gölü'ne ‘yüzen otel’ projesine Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'ndan destek!

Van Gölü üzerine yapılacak olan Yüzen Otel projesi, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından onaylanarak destek almaya hak kazandı.

Mersinli esnaf, yeni ihtisas sanayi siteleri istiyor!

Mersin Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Talat Dinçer, kent merkezinde kangren haline gelen sanayi sitesi sorununun çözülmesi için çalışmalar yapılması gerektiğini söyledi.

Van Gölü'ne 'yüzen otel' projesi onaylandı: 2 milyon liralık destek sağlanacak!

Van'da Edremit Belediyesi'nin turizm, istihdam ve mesleki unsurları içerisinde barındıracak olan 'Yüzen Otel' projesi, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından onaylandı.

Kıvanç Tatlıtuğ Maslak Oto Sanayi Sitesi'nde tamirhane açtı! 

Kıvanç Tatlıtuğ, Maslak Oto Sanayi Sitesi’nde tamirhane açtı. Tatlıtuğ, açtığı tamirhanede otomobil modifiye ediyor...

Van Tekstil ve Hazır Giyim Organize Sanayi Bölgesi'nin altyapı ihalesi tamam!

Van'da tekstil yatırımı yapmak amacıyla yer talebinde bulunan firmaların ihtiyacına yanıt verilmesi amacıyla hayata geçirilen "Tekstil ve Hazır Giyim Organize Sanayi Bölgesi" projesinin altyapı ihalesi gerçekleştirildi.

van sanayi siteleri nerelere kurulacak Haberi

van sanayi siteleri nerelere kurulacak

Van Bilim Sanayi ve Teknoloji il Müdürü Nevzat Gün beraberinde DAKA uzmanıyla birlikte yeni kurulacak olan ve çalışmaları devam eden Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi siteleri yöneticileri toplantı yaptı.


Van Bilim Sanayi ve Teknoloji il Müdürü Nevzat Gün, beraberinde Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA) uzmanı Ömer Arvasi ile birlikte Van’da yeni kurulacak olan ve çalışmaları devam eden Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Siteleri yöneticileriyle birlikte bir araya gelerek yapılan toplantı ile çalışmalar masaya yatırıldı. Marangoz ve mobilyacıların içinde bulunduğu Tuşba Küçük Sanayi Sitesi (KSS) Başkanı Mazhar Sarıkaya, yatırım programına alınma aşamasında olan çalışmaların devam ettiği belirterek, "Arazi tahsis masrafları, projelendirme, alt yapı ve üst yapı, çevre düzeni gibi birçok konuda masrafların olduğunu, bu masrafların karşılanması noktasında esnafımıza ne gibi bir...