06 / 05 / 2024

Vanda 7 katlı bina icradan satılık

Vanda 7 katlı bina icradan satılık

Van İpekyolu'nda bulunan 7 katlı işyeri olarak kullanılan binada bulunan 10 işyeri, Van 2. icra Dairesi tarafından 30 Nisan 2015 günü saat 09:30 ile 14:40 arası ihale ediliyor.

Depremlerde ağır hasar gören Gaziantep’teki 7 katlı bina çöktü!

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde, Kahramanmaraş depremlerinde ağır hasar alan 7 katlı bina, yıkım sırasında çöktü.

Balıkesir'de 7 katlı 'gökdelen otel' için itiraz: Çok katlı imarlaşmanın yolu açılır! 

Balıkesir Burhaniye'de yapılması planlanan 7 katlı otel inşaatına tepkiler peş peşe geliyor. Burhaniye Çevre Platformu, açılan iptal davasının ikinci keşif çalışmasına katıldı ve önemli açıklamalar yapıldı. 

Gaziantep İslahiye'de deprem konutları 7 kat yükseliyor iddiası! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın deprem bölgesinde yatay mimariye uygun ve en çok zemin+4-5 kat şeklinde bina inşa edileceğini açıklamasının ardından, Gaziantep İslahiye'de zemin ve bodrum katı ile birlikte 7 katlı konutların yükselmesi dikkatleri çekti. 

İstanbul'un ilk 7 katlı otoparkı kapatıldı! Bakın yerine ne yapılacak...

İstanbul Karaköy'de konumlanan, kentin ilk katlı otoparkı olma özelliğini taşıyan İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait 7 katlı otopark, bu gece itibarıyla hizmete kapatıldı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu otopark yerine ne yapılacağını duyurdu.

Fatih'teki vakıf 7 katlı bina için 10 senedir ödeme yapmadı iddiası!

İBB ile Sıcak Yuva Vakfı arasında 2005'te yapılan protokol ile binanın 2 katının 2 yıllığına kullanım hakkının vakfa verildiği fakat binanın 7 katının da 10 senedir kullanıldığı belirlendi.

İzmir'de 7 katlı binanın yıkılma anları görüntülendi!

İzmir'in Seferihisar açıklarında meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremde, 7 katlı bir binanın yıkılma anı görüntülendi. 

Mudanya'da zemin kolonu patlayan 7 katlı apartman boşaltıldı!

Bursa Mudanya'da, zemin kolonu patlayan 7 katlı apartmanda yaşayanlar, binanın yıkılma tehlikesi sebebiyle tahliye edildi.

Kepez'de 7 katlı binanın yıkımına başlandı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs önlemleri kapsamında Antalya'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. 7 katlı binanın çatısına çıkartılan iş makinesinin katları yıkılırken, mahalleli de çalışmaları merakla izlendi.

Esenler'de 7 katlı bina yıkıldı!

Esenler'de Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından riskli ilan edilen 7 katlı bir bina törenle yıkıldı.

Şehzadeler'de boşaltılan 7 katlı bina yıkılıyor!

Manisa’da son zamanlarda yaşanan depremin ardından Şehzadeler'de zarar görerek boşaltılan 7 katlı binanın yıkım çalışmalarına başlandı.

Pendik Dolayoba'da 26.5 milyon TL'ye satılık 7 katlı bina!

İstanbul Anadolu Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Dolayoba Mahallesi, 3838 parselde yer alan 7 katlı binayı 26 milyon 476 bin TL'ye satıyor...

Manisa Şehzadeler'de 7 katlı hasarlı bina tahliye edildi!

Manisa merkezli depremler sonrasında Şehzadeler ilçesinde 7 katlı bir apartmanda büyük hasar meydana geldi. Derin çatlaklar sonucunda binanın tahliye edilmesine karar verildi.

EmlakBank Kadıköy'deki 7 katlı binayı satıyor!

Türkiye Emlak Katılım Bankası, İstanbul'un Kadıköy ilçesinde bulunan 7 katlı ticari vasıflı ve ada manzaralı binayı 26 milyon TL'ye satışa çıkardı.

Vanda 7 katlı bina icradan satılık Haberi

Vanda 7 katlı bina icradan satılık

Van İpekyolu ilçesinde bulunan 7 katlı mesken ve işyeri olarak kullanılan binada bulunan 10 büro, Van 2. icra Dairesi tarafından 2 milyon 801 bin 400 TL'ye satışa çıkarılıyor. Taşınmazların ihalesi açık artırma usulüyle Van Adliyesi 2. İcra Müdürlüğü koridor önünde yapılacaktır.


Kıymeti: 2.801.400,00 TL

1. Satış Günü: 30.04.2015 günü 09:30 ile 14:40 arası 

2. Satış Günü: 29.05.2015 günü 09:30 ile 14:40 arası 




Satış şartları


1- ihale açık artırma suretiyle yapılacaktır. Birinci artırmanın yirmi gün öncesinden, artırma tarihinden önceki gün sonuna kadar esatis.uyap.gov.tr adresinden elektronik ortamda teklif verilebilecektir. Bu artırmada tahmin edilen değerin %50 sini ve rüchanlı alacaklılar varsa alacakları toplamını ve satış giderlerini geçmek şartı ile ihale olunur. Birinci artırmada istekli bulunmadığı takdirde elektronik ortamda birinci artırmadan sonraki beşinci günden, ikinci artırma gününden...