17 / 05 / 2024

vanda ölen küçük çocuk

vanda ölen küçük çocuk

Van’ın Gürpınar ilçesinde yolları kapalı olduğundan dolayı hastaneye götürülmeden hayatını kaybeden minik Muharrem’in ikamet ettiği mezranın yolu açılıyor. İl Özel İdaresi ekipleri de bölgeye 2 iş makinesi göndererek yol açma çalışmalarına başladı...

Bodrum'da denizin ortasına dökülen betondan da 'imar barışı' çıktı!

Muğla Bodrum'da halk plajının ortasına beton dökerek platform ve iskele yapan turistik tesisin inşaatı tepkiler üzerine durdurulmuştu. Denizin içine dökülen beton için, imar barışından faydalanılarak yapı kayıt belgesi aldığı ortaya çıktı.

84 dairelik sitede korkutan tablo: Çatlak kolonlar, dökülen beton parçaları ve çürüyen demirler tedirgin ediyor!

İstanbul Kartal’da 84 dairenin bulunduğu 3 bloklu sitenin kolonlarında oluşan çatlaklar, çürüyen demirler ve dökülen beton parçaları sitede yaşayanları tedirgin ediyor.

Buzulların altında 14 milyon yıllık arazi oluşumu keşfedildi! Çok nadir görülen bir durum...

Bilim insanları tarafından Doğu Antartika'da buzulların altında 14 milyon yıllık arazi oluşumu keşfedildi. Çok nadir görülen bu durumu bilim insanları açıkladı...

Dünya devi bankada deprem! Milyarderler paralarını çekmek için bankaya koştular!

Dünyanın köklü bankacılık kuruluşlarından Credit Suisse’de deprem yaşanıyor. Zor günler yaşayan ve kredi notu düşürülen köklü bankanın cephesinde neler oluyor? İşte ayrıntılar…

Vestel mutfağınızın gözbebeği olmaya geliyor! Vestel Tarçın S Stand Mikser 6 Eylül fiyat listesi..

Stand mikserler son zamanlarda birçok mutfakta görülen küçük ev aletlerinden biri olarak dikkat çekiyor. Gelişmiş özellikleriyle öne çıkan Vestel Tarçın S Stand Mikser, birçok farklı fonksiyonu da beraberinde getiriyor. Işte 6 Eylül 2022 Vestel Tarçın S Stand Mikser fiyat listesi..

Destek miktarı iki katına çıkarıldı! Türkiye'nin 81 ilinde başvuranların hesabına geri ödemesiz 50 bin lira yatırılacak

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Habitat Derneği ve Coca-Cola Türkiye ortaklığında yürütülen Kız Kardeşim Projesi kapsamındaki üçüncü hibe programına başvurular başladı.

Artvin Eski Köprübaşı'nda yürütülen inşaat çalışmaları!

Artvin'de Eski Köprübaşı mevkiinde yürütülen inşaat çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Bayraktutan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Artvin'in Eski Köprübaşı mevkiinde yürütülen inşaat çalışmaları mecliste!

Artvin'de Eski Köprübaşı mevkiinde yürütülen inşaat çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Bayraktutan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kütahya'da yürütülen kentsel dönüşüm uygulamaları TBMM'de!

Kütahya'da yürütülen kentsel dönüşüm uygulamaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Kasap, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Rusya’dan götürülen inşaat malzemeleriyle Dağlık Karabağ’da 260 bina restore edildi!

Rusya’dan insani yardım olarak götürülen inşaat malzemeleriyle Dağlık Karabağ’da 260 binanın restorasyonu tamamlandı.

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi 10 Eylül'de hizmete açılıyor!

İstanbul Çamlıca tepesindeki antenleri tek bir yapıda toplayan ve yayın faaliyetleri RTÜK tarafından yürütülen Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi, 10 Eylül'de hizmete girecek.

Müteahhitlerin imar müsaade belgelerine 'okuma odası şartı' önerisi!

AVM’lere düşünülen kütüphanelerin sitelere de yapılması için öneri geldi. Buna göre, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, gerek belediyeler site inşa edecek müteahhitlerin imar müsaade belgesine, sitenin büyüklüğüne göre bir okuma odası şartı koyacak.

Diyarbakır Hevsel Bahçeleri'ne dökülen hafriyatın kaldırılma çalışması sürüyor!

UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan Hevsel Bahçeleri'ne dökülen hafriyatın kaldırılma çalışması sürüyor...

vanda ölen küçük çocuk Haberi

vanda ölen küçük çocuk


Van’ın Gürpınar ilçesinde yolları kapalı olduğundan dolayı hastaneye götürülmeden hayatını kaybeden minik Muharrem’in ikamet ettiği mezranın yolu açılıyor.


Gürpınar ilçesine bağlı Yalınca köyü Çeli mezrasında ikamet eden Muharrem Taş, mezranın yolu kapalı olmasından dolayı hastaneye götürülemeyerek hayatını kaybetmişti. Minik Muharrem'in cenazesi babası ve akrabalarının sırtında 16 kilometre kara bata çıka Yalınca köyüne, oradan da Van'a getirilmişti. Olayın basında çıkmasıyla soruşturma başlatılırken, İl Özel İdaresi ekipleri de bölgeye 2 iş makinesi göndererek yol açma çalışmalarına başladı.


Köylüler, "Yolun bu saatte mi açılması gerekiyordu? Biz 16 kilometre yürüdük. Ama yolumuzu açan olmadı. Bu saatte yolun açılması kimin işine yarar" dedi.



Erzurum...