28 / 07 / 2024

vandaki stadyum neden yıkılacak

vandaki stadyum neden yıkılacak

Van il merkezinde bulunan ve 2 yıl önceki depremlerde büyük zarar gören 70 bin metrekare alandaki stadyum yıkılacak. Yeni stadyum, Van Çevre Yolu'na yakın mesafede hayata geçirilecek.

Tuzla'da konut fiyatları ve kiraları neden yükseldi?

EVA Gayrimenkul Değerleme, marinayla yıldızı parlayan ve İstanbul’un hızla değerlenen ilçeleri arasında bulunan Tuzla’ya dikkat çekiyor. Peki Tuzla'da Konut fiyatları ve kiralar neden yükseldi?

Sakarya Şeker Fabrikası ve stadyum arazilerin imar sorunu ne olacak?

Sakarya'nın en değerli arazileri Eski Stadyum ve Şeker Fabrikası arazisinde tartışmalar sürüyor. Her iki arazi hakkında da çeşitli spekülasyonlar var.

TOKİ Elazığ 20 bin kişilik stadyum projesinin 2. oturum ihalesi 27 Ağustos'ta!

Elazığ 20.000 kişilik seyirci kapasiteli stadyum uygulama projelerinin hazırlanması danışmanlık hizmet alımı işi 2. oturum ihalesi 27 Ağustos 2015 tarihinde saat 11.00'de gerçekleşecek.

TOKİ Elazığ 20 bin kişilik stadyum projesinin hizmet alımı ihalesi bugün!

TOKİ Elazığ 20.000 kişilik seyirci kapasiteli stadyum uygulama projelerinin hazırlanması hizmet alımı işi yapım işi ihalesi 18 Haziran 2015 tarihinde saat 11.00'de gerçekleşecek.

TOKİ Elazığ Stadyum Projelerinin hizmet alım işi ihalesi 18 Haziran'da!

TOKİ Elazığ 20.000 kişilik seyirci kapasiteli Stadyum Uygulama Projelerinin hazırlanması hizmet alım işi yapım ihalesi 18 Haziran 2015 tarihinde saat 11:00 'de gerçekleşecek.

Mardan Palace Otel neden icralık oldu?

Mardan Palace, bugünlerde borçlar nedeniyle ihtişamını kaybetti. Telman İsmailov’un “Aile mirası olarak yüzyıllar boyunca yaşayacak” dediği Mardan Palace Otel, neden icraya düştü?

Rant Vergisi neden yasalaşmalı?

Yeni Şafak Gazetesi yazarlarından Kerem Alkin, Şeffaflık için, 'Rant Vergisi' yasalaşmalı başlıklı yazısında Rant Vergisi'nin neden yasalaşması gerektiğinden bahsetti. İşte o yazı..

Fikret Bila Anthill Residence Kat 54'ü neden tercih ediyor?

Fikret Bila, vakit buldukça Anthill Residence Kat 54'e uğrayan bir Ant Yapı dostu. Milliyet Genel Yayın Yönetmeni Fikret Bila Anthill Residence Kat 54'ü neden tercih ediyor?

Türk firmaları, Rusya'da stadyum inşaatlarından pay almak istiyor!

Rusya, 2018 yılında düzenlenecek FIFA Dünya Kupası için 10 milyar dolara 12 stadyum yapmaya hazırlanıyor. Türkiye'nin lider iskele kalıp üreticilerinden URTİM bu büyük pastadan pay almaya çalışacak.

Rusya'da Dünya Kupası için 12 stadyum inşa edilecek!

Rusya, 2018’de Dünya Kupası için 10 milyar dolara 12 stadyum yapmaya hazırlanıyor. Moskova’da Mosbuild fuarında yeni ürünlerini sergileyen Türkiye’nin önde gelen iskele kalıp üreticilerinden Urtim de pastadan pay almak istiyor..

URTİM Rusya'da stadyum inşaatlarında pay almak istiyor!

Rusya, 2018 yılında düzenlenecek FIFA Dünya Kupası için 10 milyar dolara 12 stadyum yapmaya hazırlanıyor. Türkiye’nin lider iskele kalıp üreticilerinden URTİM bu büyük pastadan pay almaya çalışacak.

Bodrum'da Fikret Orman'ın oteli tepkiye neden oldu!

Bodrum ilçesinde Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'a ait otelin imar kirliliğine neden olduğunu iddia eden bir grup çevreci, otel önünde eylem yaptı.

Tapu harcı neden alınır?

Tapu dairesinde yapılan devir işlemleri için harç tahsil ediliyor. Harç, işlemlerin nevi ve mahiyetine göre, değer esası üzerinden nispi veya maktu olarak alınıyor. Peki tapuda tapu harcı neden alınır?

vandaki stadyum neden yıkılacak Haberi

vandaki stadyum neden yıkılacak

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mekansal Planlama Genel Müdürlüğü'nce Van'ın bölgenin cazibe merkezi olması için kentsel tasarım projeleri hazırlandı.


Bu kapsamda il merkezinde bulunan ve 2 yıl önceki depremlerde büyük zarar gören 70 bin metrekare alandaki stadyum yıkılacak. Yıkılan alan, Van Valiliği Binası, büyük bir cami ve meydan için kullanılacak.Yeni stadyum, Van Çevre Yolu'na yakın, kavşak bir noktada inşa edilecek spor kompleksinin içinde olacak. 30-40 bin kişi kapasiteli olması planlanan stadyumun yanında oteller ve büyük alışveriş merkezleri de yer...