19 / 07 / 2024

Vanuatu vize istiyor mu

Vanuatu vize istiyor mu

Resmi adıyla Vanuatu Cumhuriyeti, Güney Pasifik Okyanus'ta yer alan bir ada ülkesi olan ve 200,000'in biraz üzerinde olan nüfusu olan adalar grubu Avustralya'nın 1750 km doğusunda yer alan Vanuatu'ya vize kalktı...

Müteahhitler Rusya'ya girişte vize kolaylığı istiyor!

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Yenigün, yerli firmaların üst düzey yetkililerine, Rusya'daki projelere yönelik teklif hazırlama ve verme aşamasında uzun süreli ve çok girişli vize sağlanmasını istedi.

Sakarya Erenler'deki dönüşümde esnaf şartlı tahliye istiyor!

Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilmek istenen Dörtyol Kentsel Dönüşüm Projesi her ne kadar askıya alınsa da esnaf temkinli davranıyor. Görüşlerini aldığımız sanayi esnafı, öne sürdükleri şartlarla haklarını istiyor.

Gc Başvuru Vize Turizm Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Gc Başvuru Vize Turizm Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Abdullah Özer, Erhan Duaman, Osman Dumzan ve Mehmet Özer tarafından 100 bin TL sermaye ile 25 Haziran 2015 tarihinde Şişli'de kuruldu.

İnşaat sektörü projelerin kesintisiz devam etmesini istiyor!

Projelerin sağlıklı devamı için güçlü bir hükümetin bir an önce kurulmasını istiyor. Patronlar, "İş dünyası olarak siyasetten tek beklentimiz var, istikrar ortamının devam ettirilmesine yönelik adımların atılmasıdır" diyor.

Macaristan, Türk Akımı ve TANAP'a ortak olmak istiyor!

Doğalgaz tedariğini kesintisiz ve güvenli hale getirmek isteyen Macaristan, Türk Akımı ve TANAP projelerinde yer almak istiyor.

Dükkan sahibi beni çıkarmak istiyor ne yapmalıyım?

Bir dükkan kiraladığınızı ve mesleğinizi bu dükkanda icra ettiğinizi düşünelim. Dükkan sahibi kiracıyı nasıl çıkarır? Dükkan sahibi beni çıkarmak istiyor ne yapmalıyım, diyorsanız işte yanıtı...

Tosya’da vatandaşlar köy yerinin değişmesini istiyor!

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde, ceviz ağaçlarının çokluğu nedeni ile Cevizli Köyü olarak ta bilinen Karapürçek Köyü sakinleri, yol ve arazi şartlarından dolayı köyün yerinin değiştirilmesini istiyor.

Güneşli halkı semtlerine metro istiyor!

Güneşli’de yaşayan vatandaşlar Yenikapı-Kirazlı metrosunun semtlerine kadar uzatılmasını istiyor. Semte giden yolların ve otobüslerin günün her saati dolu olduğunu belirten vatandaşlar, yeni istasyonun trafiği de rahatlatacağını kaydediyor.

Aliağalılar hastane ve otopark istiyor!

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar'ın görevdeki 1 yılını değerlendiren vatandaşlar, projelerden memnun. Ancak halk, hastane yetersizliğinden yakınırken, yol, otopark ve trafik sorununa da artık bir çözüm bulunmasını istiyor

İzmir Beydağlılar sosyal alan istiyor!

Beydağ Belediye Başkanı Süleyman Vasfi Şentürk'ün 365 gününü değerlendiren vatandaşlar, ilçelerine sosyal alanlar istiyor.Dar gelirliler için yapılan 40 hanelik konut projesi, Beydağ Kır Gazinosu ve Olimpik yüzme havuzu projelerinin tamamlanması bekleniyo

Beydağlılar sosyal alan istiyor!

Beydağ Belediye Başkanı Süleyman Vasfi Şentürk'ün 365 gününü değerlendiren vatandaşlar, ilçelerine sosyal alanlar istiyor. Mevcut projelerin de tamamlanmasını bekleyen Beydağlılar, sanayi alanlarının da artmasını istedi

Rusya Arjantin'de nükleer santral inşa etmek istiyor!

Arjantin San Andres Üniversitesi’nden Siyaset Bilimleri Profesörü Federico Merke, "Rusya, Arjantin'in altıncı nükleer santralini inşa etmek istiyor" dedi. Merke, santrallerin kurulumu için Çin’in devreye girdiğini söyledi.

Güzelbahçeliler sosyal tesis ve hastane istiyor!

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce'nin 365 gününü değerlendiren vatandaşlar, ilçelerinde sosyal tesis olmamasından dert yandı. Vatandaşlar Güzelbahçe'ye sosyal tesisin yanı sıra vapur, hastane ve doğalgaz da istiyor

Vanuatu vize istiyor mu Haberi

Vanuatu vize istiyor mu

Resmi adıyla Vanuatu Cumhuriyeti, Güney Pasifik Okyanus'ta yer alan bir ada ülkesi. 200,000'in biraz üzerinde olan nüfusu olan adalar grubu Avustralya'nın 1750 km doğusunda, Yeni Kaledonya'nın 500 km kuzeydoğusunda, Fiji'nin batısında ve Solomon Adalarının güneyinde yer alan Vanuatu'ya artık Türk vatandaşları vizesiz gidebilecek. 



Vanuatu Cumhuriyeti'nin İstanbul Fahri Konsolosu Mehmet Atar, bu ülkeye turistik amaçla gidecek Türk vatandaşları için vize şartının kaldırıldığını belirterek, "Türkiye'den vizesiz olarak giden ilk grup çarşamba günü Vanuatu'da olacak" açıklaması yaptı. Atar, "Vanuatu, Güney Pasifik bölgesinde en kolay iş yapılan yeryüzü cenneti. Yıllık olarak nüfusu kadar turistin ziyaret ettiği 83 adadan oluşan adalar ülkesi. Geçtiğimiz yıllarda çeşitli defalar dünyanın en mutlu insanlarının yaşadığı ülke seçildi" dedi. 


NASIL GİDİLİR?

Türkiye'den direkt uçuşun olmadığı Vanuatu'ya Yeni Zelanda, Güney Kore ve Singapur...