02 / 05 / 2024

Vapur Turnesi

Vapur Turnesi

İstanbullular'a 37 yıl boyunca hizmet verdikten sonra emekliye ayrılan Şehit Adem Yavuz vapuru tekrar seferlere başlıyor. Ancak bu kez yolculuk değil alışveriş yaptıracak. İşte ayrıntılar...

1941 yılında Belediye Haliç şirketini satın almış! Vapur seferleri düzenli hale getirilmiş

1941 yılında Haliç Şirketi'nin vapur seferlerini sekteye uğratması sonrası İstanbul Belediyesi şirketi satın alınmış.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü duyurdu! İstanbullular dikkat! Bazı vapur seferleri bugün yapılamayacak!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından  Üsküdar ve Çengelköy iskelelerinde bazı vapur seferlerinin yapılamayacağına dair açıklama geldi. Peki hangi saat aralığında seferler yapılamayacak? İşte detaylar... 

İstanbullulara müjde! Otobüs, vapur, metro ulaşım ücretlerine indirim geliyor! Yeni düzenleme yarın başlıyor...

İstanbulluların yüzünü güldürecek yeni gelişme, İBB ve UKOME tarafından geldi. Toplu taşıma ücretlerinde yapılacak yeni düzenleme 1 Kasım itibariyle yürürlüğe girecek. İşte detaylar...

Milyonlarca İstanbullu için toplu taşımada yeni dönem başlıyor: Otobüs, metro, vapur, tramvay...

İstanbul'da toplu taşıma kullananlar için sevindirici haber geldi. Artık kent genelinde otobüs, vapur, metro ve tramvay hatlarında kredi ve banka kartları veya ön ödemeli kartlarla yapılan ödemelerde yüzde 33,33 indirim uygulanacak. Milyonlarca kişiyi sevindiren bu dönem 1 Kasım’da başlıyor.

SON DAKİKA: Yarın toplu taşıma bedava mı? 30 Ağustos metrobüs, metro, İETT otobüs, Marmaray, vapur, tramvay ücretsiz mi?

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın heyecanla beklenen kutlamalarına geri sayım başladı. Her yıl olduğu gibi, bu önemli tarihte toplu taşıma ücretsiz olarak hizmet verecek mi, yoksa bu yıl farklı bir uygulama mı olacak, merak konusu. İşte detaylar...

İstanbullular hemen buraya baksın! Yarın bazı vapur seferleri iptal oldu!

İstanbul Boğazı'nda her yıl düzenlenen "Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı" etkinliği nedeniyle yarın bazı vapur seferleri iptal edilecek. 

Arabalı vapur ücretlerine zam: Yüzde 23 arttı

Arabalı vapur ücretlerine zam geldi. Otomobillerin geçiş ücreti yüzde 23 arttı. İşte yeni fiyat listesi...

Ulaşım kilitlendi! Tramvay seferleri yapılamadı, yaya ve araç trafiği durdu, vapur ve Marmaray seferleri aksadı!

Eminönü'ndeki insan yoğunluğu sebebiyle ulaşım kilitlendi. Tramvay seferleri yapılamazken, yaya ve araç trafiği neredeyse durdu. Vapur ve Marmaray seferleri de düzgün yapılamadı, aksadı.

İBB duyurdu! Yüzde 100 zam geldi

Kentteki otobüs, metro, tramvay, vapur ve metrobüs gibi ulaşım araçlarında kullanılan İstanbulkart bedellerine yüzde 100 zam yapıldı. Buna göre, "Anonim İstanbulkart" bedeli 50 liraya, "İndirimli Kart", "Ücretsiz Kart" ile "Mavi Kart" ücretleri de 60 liraya çıktı.

İETT'den öğrencilere ücretsiz akbil uygulaması! Metro, metrobüs vapur ve otobüslerde geçerli olacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi öğrencilere ücretsiz akbil duyurusu yaptı. Ücretsiz geçişler metro, metrobüs, vapur ve otobüslerde geçerli olacak. İETT'den yapılan son dakika açıklamasının detayları belli oldu! İşte ayrıntılar...

İstanbulkart'a rekor zam geldi! Yüzde 92 yükseltildi!

İstanbul'daki tramvay, metro, otobüs, vapur ve metrobüs gibi ulaşım araçlarında kullanılan İstanbulkart'a yüzde 92 oranında zam yapıldı.

İstanbul'da metrobüs vapur ve otobüsler hizmet vermeye devam ediyor!

Sokağa çıkma yasağı istisnası olan vatandaşlara ulaşım hizmeti vermek adına, 11-12 Nisan tarihlerinde geçerli olmak üzere belli hatlarda sabah ve akşam otobüs seferleri düzenlenecek.

Jennifer Lopez kral villasında konaklayacak!

Dünyaca ünlü Amerikalı şarkıcı Jennifer Lopez 'It's May Party' turnesi kapsamında 6 Ağustos'ta, vereceği konser için kral villasında kalacak. Şarkıcının kalacağı villa yeniden dekore ediliyor.

Vapur Turnesi Haberi

Vapur Turnesi

İstanbullular'a 37 yıl boyunca hizmet verdikten sonra emekliye ayrılan Şehit Adem Yavuz vapuru tekrar seferlere başlıyor. Ancak bu kez yolculuk değil alışveriş yaptıracak. 


Dünyanın ilk ve tek yüzen mağazası olma özelliğini taşıyacak olan Şehit Adem Yavuz vapuru artık ‘Vapur Turnesi’ olarak faaliyetlerini sürdürecek. Türkiye’nin bütün liman şehirlerini dolaşacak olan yüzen mağaza Vapur Turnesi, marka kıyafetleri uygun fiyatla tüketiciye ulaştırmak için alışveriş turneleri düzenleyecek.

Yaklaşık 2 hafta önce Beşiktaş İDO iskelesine yanaşan ve son hazırlıkları tamamlanan Vapur Turnesi’nin ilk durağı Beşiktaş İDO iskelesi olacak. Daha sonra İzmit, Bursa, Çanakkale, Yalova, Bandırma ve İzmir’in yolunu tutacak. 

Vapur Turnesi fikrini ortaya koyan ve projeyi hayata geçiren Vapur Turnesi CEO’su Hüseyin Tanrıverdi, şunları söyledi: “Bundan 2 yıl önce böyle bir fikri ortaya koyduğumuzda ciddi endişelerimiz vardı....