24 / 07 / 2024

Varan Turizm otelleri

Varan Turizm otelleri

FETÖ mağduru Varan Turizm’in eski ortağı, Varuna otellerinin sahibi Pekuysal, “Yargıdaki uzantılarıyla 4 otelime el koydular. Daha sonra silaha sarıldılar. Bir bacağımı kaybettim” dedi.

Aksa Turizm, otelleri ile Bodrum'a açılıyor!

Aksa Turizm İşletmeleri, Kayseri'deki Mirada Oteli’ni yeniden işletmeye aldıktan sonra farklı yatırımlar için kolları sıvadı. Mirada Otel ile kentte 2007 yılından bu yana faaliyet gösteren Aksa Turizm, Bodrum'a açılıyor.

Varan Grup Turizm Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Varan Grup Turizm Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Bayrampaşa'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Metin Alper Yücel tarafından açıldı.

Barut Otelleri Fethiye'deki ikinci otelini 2019'da açacak!

47 yıldan beri turizm sektröünde faaliyet gösteren Barut Otelleri, yatımlarına hız verdi. Şirket,  Mayıs 2019'da Fethiye'deki ikinci, toplamda ise 13'üncü otelini açacak. 

FETÖ, Varan Turizm'in 4 oteline el koydu!

FETÖ mağduru Varan Turizm’in eski ortağı, Varuna otellerinin sahibi Pekuysal, “Yargıdaki uzantılarıyla 4 otelime el koydular. Daha sonra silaha sarıldılar. Bir bacağımı kaybettim” dedi.

Didim Serbest Ticaret ve Turizm Bölgesi projesi hayata geçiyor!

Aydın'ın Didim ilçesinde hayata geçirilecek 'Didim Serbest Ticaret ve Turizm Bölgesi' projesi ile 109 bin dönümlük alanda oluşturulacak serbest bölgede termal ve golf otelleri, eğlence mekanları ve alışveriş merkezleri yapılacak.

Elite World Otelleri EMITT Fuarı’nda yeni yatırımları ile yer alacak!

Elite World Oteller Zinciri, turizm sektöründe yatırımlarına ara vermeden devam ediyor. Elite World Otelleri, 28-31 Ocak tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleşecek EMITT Fuarı’nda yeni yatırımları ile yer alacak.

Elbirliği sistemi ile turizm sektörü canlanacak!

Elbirliği sistemi ile bugüne kadar 75 binin üzerinde teslimat yapan Emin Grup, kapanan büyük otelleri de gündemine alarak, Turizm sektörünü canlandırmak, ekonomiye katkı sağlamak ve vatandaşlara kredisiz, faizsiz “Elbirliği sistemi” ile tatil imkanı sunac

2006 yılında Limak'ın hedefi İstanbul'da turizm tesisi açmak!

2006 yılında Limak Holding'in hedefi İstanbul'da turizm tesisi açmakmış. Antalya, Kıbrıs ve Ankara'da butik otelleri bulunan Limak Holding, Emekli Sandığı'na ait Maçka Oteli'yle de ilgilenecekmiş.

Varan Seyahat Nakliyat Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Varan Seyahat Nakliyat Turizm Anonim Şirketi, Haluk Ulusoy Yönetim Kurulu Başkanlığı' nda 250 bin TL sermaye ile 10 Haziran' da Bayrampaşa, Altıntepsi Mahallesi 'nde kuruldu.

Bodrum 2015 turizm sezonuna hazır!

Beyaz evleri, butik otelleri, tarihi ve doğal güzellikleriyle Türkiye'nin gözde turizm merkezleri arasında bulunan Bodrum'da, 2015 yılı turizm sezonu hazırlıkları sürüyor.

Teknik Mühendislik İnşaat Taahhüt Enerji Turizm Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Teknik Mühendislik İnşaat Taahhüt Enerji Turizm Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Abdullah Varan Şube Müdürlüğü'nde 250 bin TL'lik sermaye ile 26 Kasım'da kuruldu.

Mustafa Durmaz: Yerli turistler butik otelleri tercih etmeye başladı!

Butik otellere olan ilginin arttığını kaydeden Göreme Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Mustafa Durmaz, yerli turistlerin butik otelleri tercih etmeye başlamasıyla birlikte bölge turizminin kalitesinin daha da arttığını ifade etti.

Sururi Çorabatır: Turizm bölgelerindeki dere yatakları temizlenmeli!

TÜROFED Başkan Yardımcısı Sururi Çorabatır, turizm bölgelerindeki dere yataklarının temizlenmesi gerektiğine dikkat çekti. Çorabatır, bazı bölgelerde sağanak yağışa bağlı otelleri su basmasına bağlı maddi hasarların oluştuğunu söyledi.

Varan Turizm otelleri Haberi

Varan Turizm otelleri

FETÖ tarafından dolandırılarak 4 oteline el konulan Varan Turizm'in eski ortaklarından ve Varuna otellerinin sahibi Süreyya Pekuysal, yeniden yargılama ile otellerine kavuşmayı beklerken bu kez de örgütün silahlı saldırısına uğradı. 2005'te mahkemeye başvurarak, yapılan dolandırıcılık nedeniyle şikâyetçi olduğunu söyleyen Pekuysal, şöyle konuştu: "Ancak paralel yargı nedeniyle tüm davaları kaybettim. Onlarca dava açtım. Bazı davaların kararları 3 ayda verildi. Ticari bir davada 3 ayda karar verilmesi neredeyse imkânsız bir durum. Ortalama 2 yılda bitecek bir dava, 3 ayda tamamlanıyor. Yargıtay süreci de hızla tamamlanınca otelim elimden alınmış oldu. Paralel yargı ile ilgili gerçekler ortaya çıkınca yeniden yasal haklarımı aramak için başvurularımı yaptım. Aleyhime karar veren tüm hakim ve savcılar FETÖ üyeliği nedeniyle ihraç edildi. Yargıda uzantıları kalmayınca bu kez silaha...