19 / 05 / 2024

vardiya

vardiya

Dünya devi Nestle, çalışanlarına yaz boyu cuma günleri mesainin saat 14.00’te biteceğine ilişkin paylaşımda bulundu.

Togg’un yeni modeli geliyor! Ne zaman yollarda olacak?

Togg Otomobil Fabrikası, kapasitesini artırarak 2 vardiya düzeninde üretim yapmaya başladı. 2023 yılı sonuna kadar toplam 26 bin 565 adet otomobilin sahiplerine teslimatı hedeflenirken, merakla beklenen sedan modelinin de 2024 yılında tanıtımının yapılması planlanıyor. İşte detaylar...

TOGG tozu dumana katmaya geliyor! Üretimi 2 katına çıkarmak için kolları sıvadı!

Türkiye’nin yerli ve milli gururu TOGG tozu dumana katmaya geliyor. Üretimini hızlandıran TOGG Gemlik’teki fabrikada çift vardiya olarak tam gaz çalışmaya devam ediyor.

Doğal gaz fiyatlarını uçuracak hamle! Resmen durduruldu

Doğal gaz pazarında fiyat artışına neden olabilecek çok önemli bir gelişme oldu. Uluslararası enerji şirketi Shell, işçilerle ödeme konusunda anlaşamayınca dün vardiya bitiminde sevkiyatın durdurulduğu ifade edildi.

Dünya devinden ilginç vardiya! Cuma günleri 14.00'e kadar çalışacaklar

Dünya devi Nestle, çalışanlarına yaz boyu cuma günleri mesainin saat 14.00’te biteceğine ilişkin paylaşımda bulundu.

Sancaktepe'deki pandemi hastanesi inşaatında son durum ne?

Sancaktepe Sarıgazi Mahallesi'ne hayata geçirilen pandemi hastanesinde çalışmalar 4 bin kişinin katılımıyla üç vardiya şeklinde kesintisiz devam ediyor.

Askeri gazino ve değerli sosyal tesisler özel şirketlere mi kiralanacak?

Askeri gazino, vardiya yatakhaneleri ve değerli sosyal tesisler özel şirketlere mi kiralanacak?

İstanbul Yeni Havalimanı'nın yüzde 42'si tamam!

İSTANBUL Yeni Havalimanı inşaatında yolun yarısına gelindi. 23 bin kişinin inşaatında 3 vardiya halinde çalıştığı havalimanının yüzde 42’si tamamlandı. Çalışan sayısının artırılacağı açıklanan havalimanında 30 bin kişi çalışacak.

Ankara Büyükşehir'den 24 bin ton asfalt!

Başkent'in merkez ve çevre ilçelerinde aşırı sıcak günlük hayatı olumsuz etkilerken, Ankara Büyükşehir Belediyesi, 700 kişiden oluşan 74 ekibiyle, gece gündüz 2 vardiya halinde asfaltlama çalışmalarına devam ediyor.

Malatya Arena Stadı Kasım'a yetişecek!

Malatya Arena Stadı'nda son durumu Bu Sabah Gazetesi görüntüledi. 187 işçinin iki vardiya halinde hummalı bir şekilde çalıştığı stat Kasım ayına yetiştirilmek için adeta ilmek ilmek dokunuyor.

Cengiz İnşaat, Azerbaycan Şemkirçay Barajı'nı teslim etti!

Azerbaycan’ın Şemkir Çayı nehri üzerine Cengiz İnşaat tarafından 948 milyon dolar harcamayla kurulan Şemkirçay Barajı zamanından önce tamamlanarak teslim edildi. 24 saat vardiya sistemi ile 6 yılda tamamlanan barajın öncelikli hedefi Azerbaycan’ın verimli

Haliliye Belediyesi'nin yol çalışmaları 14 noktada devam ediyor!

Haliliye belediyesi ekipleri, İlkbaharda yoğun olarak devam eden yol yapım çalışmalarını yaz boyu aralıksız olarak çift vardiya sistemi ile devam ettirdi.

Kocaeli Devlet Hastanesi 2016'da açılacak!

29 Ekim 2016 tarihinde açılacak olan Kocaeli Devlet Hastanesi inşaatı tüm hızıyla sürüyor. Projenin yarıya yakın kısmı tamamlanırken, firma yetkilileri işçilere çift vardiya sistemiyle çalışma talimatı verdi.

3. köprü bağlantı yollarının yeni imar planı kabul edildi!

İBB Meclisi, İstanbul 8. İdare Mahkemesi’nce iptal edilen üçüncü köprünün bağlantı yollarına ilişkin hazırlanan yeni imar planını kabul etti. Şantiyede halen 244 şoför, iki vardiya çalışıyor.

vardiya Haberi

vardiya

Nestle, çalışanlarını sevindirecek bir karara imza attı.

Nestle’nin personeline duyurduğu yeni çalışma modeline göre yaz ayı boyunca mesailer cuma günü saat 14.00’te sona erecek.

“Esnek Cuma' ile yaz boyu cuma öğleden sonraları tamamen senin” sloganıyla paylaşılan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

"Esnek Cuma’’ ile yaz boyu Cuma öğleden sonraları tamamen senin!  Nestlé Türkiye ailesi olarak bu yaz da Cuma günlerini esnetiyoruz. Haziran ayı itibarıyla Cuma günleri mesaimizi daha erken bitiriyor, hafta sonu tatilini 14.00’de başlatıyoruz. Keyifli çalışmalar dileriz."

Editörün Notu: Bu haber 12 Haziran 2022, saat 22.48'de yazıldı. An itibariyle dolar kuru 17 lira 11 kuruş, euro 18 lira 1 kuruş, altının gramı ise bin 29 lira 15 kuruş değerindedir.

İslam Memiş altının ne zaman düşüşe geçeceğini açıkladı!

Dolar ne...