18 / 05 / 2024

Varlıbaş Holding ataşehir

Varlıbaş Holding ataşehir

Varlıbaş Holding, Ataşehir Varyap Meridian'ın yanında yer alacak 2 bloktan oluşan projesini 75 milyon TL'den başlayan fiyatla açık arttırmaya sunuyor...

Ataşehir Belediyesi'nden kiralık büfe!

İstanbul İli Ataşehir Belediye Başkanlığı, Ataşehir'de yer alan büfe için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu kiralama ihalesi 16 Kasım tarihinde yapılacak.

Ataşehir'deki 87 ATM 10 yıllığına kiraya verilecek!

İstanbul İli Ataşehir Belediye Başkanlığı, Ataşehir'deki 87 ATM alanı için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 9 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Ataşehir'de 22.5 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul İli Ataşehir Belediye Başkanlığı, Ataşehir Örnek Mahallesi'nde yer alan arsayı 22 milyon 549 bin 154 TL bedelle satışa çıkardı.

Ataşehir'de 22.5 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul İli Ataşehir Belediye Başkanlığı, Ataşehir Örnek Mahallesi'nde yer alan arsayı 22 milyon 549 bin 154 TL bedelle satışa çıkardı.

Gelir İdaresi Başkanlığı Ataşehir Hizmet Binası açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hazine ve Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulu - Gelir İdaresi Başkanlığı Ataşehir Hizmet Binası Açılış Töreni'nde önemli açıklamalar yaptı.

Ataşehir'de 10.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Ataşehir Belediye Başkanlığı, Ataşehir Küçükbakkalköy'de yer alan arsayı 10 milyon 277 bin 400 TL bedelle satışa çıkardı.

Ataşehir İmar İskan Blokları'nda yıkım ne zaman başlayacak?

TOKİ, İstanbul Ataşehir Şerifali Gecekondu Önleme Bölgesi'nde yer alan İmar İskan Blokları'nı kentsel dönüşüm kapsamında yıkıp yeniden inşa edecek. Peki söz konusu alanda yıkım ne zaman başlayacak?

Ataşehir Modern satışları başladı mı?

Ataşehir Modern projesi Gergül İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Peki Ataşehir Modern satışları başladı mı?

Karşıyaka Ataşehir Modern satış ofisi!

Ataşehir Modern satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Satışların henüz başlamadığı Ataşehir Modern projesi İzmir Karşıyaka'da hayata geçirilecek.

Ataşehir Modern'de ön talep başladı!

Ataşehir Modern projesinde ön talepler toplanmaya başlandı. Ataşehir’in prestijli ve en büyük projelerinden biri olan Ataşehir Modern’de yüzde 5 peşinat imkanı sağlanıyor. 

Akiş GYO Ataşehir Zümrüt Sitesi projesi iptal mi oldu?

Akiş GYO'nun 2015 yılında çalışmalarına başladığı Ataşehir Zümrüt Sitesi kentsel dönüşüm projesinde bugün ilginç bir gelişme yaşandı. Şirket KAP'ta bağımsız bölüm malikleri ile Sona Erme Protokolleri imzalayacağını duyurdu...

Ataşehir Sinpaş Time teslim tarihi!

Topraktan ön satışları başlayan Ataşehir Sinpaş Time projesi fiyatlar 1+1'lerde ortalama 532 bin TL'den başlangıç gösteriliyor...

Ataşehir Modern’de fiyatlar 562 bin TL’den başlıyor!

Anadolu yakasının en değerli lokasyonu Ataşehir’de modern bir yaşamın tüm olanaklarını sunan yepyeni bir proje başlıyor. Ataşehir Modern’de fiyatlar 562 bin TL’den başlangıç gösteriyor. 

Varlıbaş Holding ataşehir Haberi

Varlıbaş Holding ataşehir

İstanbul Finans Merkezi Ataşehir'deki 37 bin 830 metrekarelik yaşam merkezi alanı 13 Kasım 2012 Salı günü saat 14.00'te satışa çıkıyor. Avan projesine göre 2 bloktan oluşan toplam 122 bin 387 metrekare inşaat alanlı arsa 75 milyon TL'den başlayan muhammen bedelle satılacak. 


Ataşehir Alışveriş ve Yaşam Merkezi Anadolu Yakası'nda, Ataşehir, Küçükbakkalköy'de, O-2 Otoyolu ile TEM Otoyolunun bağlantı noktasında bulunuyor. 2 ayrı bloktan oluşuyor. A Blok alışveriş merkezi olarak, B Blok ise iş merkezi olarak geliştirildi.


A Blok - Alışveriş Merkezi Tamamen kamusal alan olarak düzenlenen örtünün altında mağazalar, üzerinde ise sinema, tiyatro ve sergi alanları gibi fonksiyonları barındıran kültür yapıları konumlandırıldı. B Blok - Ofis Merkezi 5 yıldızlı iş merkezi, 1500 konut birimi, iş alanları, ticari ve kültür merkezleri olarak geliştirildi. Emsal...