16 / 05 / 2024

Varlık Taşınmaz Değerleme nerede

Varlık Taşınmaz Değerleme nerede

Varlık Taşınmaz Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 390 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Turan Atı Balcı tarafından kuruldu.

Ahi Taşınmaz Değerleme Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahi Taşınmaz Değerleme Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Lale Genç Bağçivan tarafından kuruldu.

Hasan Gümüştekin nerede okudu? Hangi bankalarda görev aldı? Değer Varlık’ta hangi alanda çalışıyor?

Hasan Gümüştekin kimdir? Kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi bankalarda çalıştı? Hangi alanda yüksek lisans yapıyor? Değer Varlık’ta ne iş yapıyor? İşte Hasan Gümüştekin ile ilgili merak edilenler...

Yasin Yerebakan kimdir? Bankacılık sektöründe kaç yıl çalıştı? Değer Varlık’ta ne iş yapıyor?

Yasin Yerebakan kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi bölümden mezun oldu? Hangi görevlerde bulundu? Değer Varlık’ta hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Yasin Yerebakan ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Tülay Şalva hangi bankalarda çalıştı? Hangi görevlerde bulundu? Değer Varlık’ta hangi görevde yer alıyor?

Tülay Şalva kimdir? Ne zaman ve nerede doğdu? Nerede okudu? Bankacılık Kariyerine ne zaman başladı? Hangi bankalarda görev aldı? Değer Varlık’ta hangi görevde yer alıyor? İşte Tülay Şalva ile ilgili araştırılan tüm bilgiler...

İmza Taşınmaz Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

İmza Taşınmaz Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Kartal'da 3 milyon 350 bin TL sermaye bedeli ile Taşkın Puyan ve Tolgahan Eker ortaklığında kuruldu.

ABD'nin omzundaki dolar yükü artık taşınmaz halde! Fatura ağır olacak

Batı ülkeleri, ABD’nin enflasyonu düşürmek için izlediği agresif faiz politikasının ağır sonuçlarını masaya yatırdı. ABD'nin omzundaki dolar yükünün artık taşınmaz hale geldiği belirtildi.

Arsan Taşınmaz Değerler Anonim Şirketi Kuruldu!

Arsan Taşınmaz Değerler Anonim Şirketi Ümraniye’de Kamil Berat Öztimur, Serhat Palancıoğlu ve Mahmut Kılıç ortaklığında kuruldu.

Arsan Taşınmaz Değerler Anonim Şirketi kuruldu!

Arsan Taşınmaz Değerler Anonim Şirketi Ümraniye'de Kamil Berat Öztimur, Serhat Palancıoğlu ve Mahmur Kılıç ortaklığında kuruldu.

Analiz Taşınmaz Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Analiz Taşınmaz Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Bakırköy'de Onut Dağdelen tarafından kuruldu.

Işık Group Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Işık Group Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Doğukan Işık tarafından kuruldu.

Alfa Taşınmaz Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Alfa Taşınmaz Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil Oğuzhan Köksal, Kaşif Teker ve Mehmet Genç ortaklığında kuruldu.

Mistral GYO 2021 yılı değerleme firmalarını seçti!

Mistral GYO'nun portföyünde bulunan her bir varlık için Eva Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık A.Ş. ve Nova Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'den değerleme hizmeti alınmasına karar verildi.

Nurol GYO 2021 yılı için gayrimenkul değerleme kuruluşunu seçti!

Nurol GYO'nun 2021 yılı içerisinde portföye alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklar için Terra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ve/veya Nova Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'den değerleme hizmeti alınmasına karar verildi. 

Varlık Taşınmaz Değerleme nerede Haberi

Varlık Taşınmaz Değerleme nerede

Varlık Taşınmaz Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 390 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Turan Atı Balcı tarafından kuruldu.

Varlık Taşınmaz Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi konusu:
Emlak Komisyonculuğu Faaliyeti kapsamına girmemek şartıyla şunlardır; 1. Yürürlükteki mevzuat çerçevesinde her türlü resmi ve özel,gerçek ve tüzel kişilere ait taşınmazlar, taşınmaz projelerinin ve taşınmaza dayalı hak ve faydaların belirli bir tarihteki muhtemel değerini, bu değeri etkileyebilecek piyasa ve çevre koşullarını analiz ederek uluslararası alandakabul görmüş değerleme standartları çerçevesinde bağımsız ve tarafsız olarak takdir etmek ve ana sözleşmesinde yazılı diğer işler...

Varlık Taşınmaz Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi adres: Eğitim Mah.Nahitbey Sk.No:1/1...