24 / 07 / 2024

varsak tramvay projesi

varsak tramvay projesi

Başkan Hakan Tütüncü, geçtiğimiz 6 yılda değerini 1’e 3 artırdıkları Varsak’ın değerini, yeni yatırımlarla 3 kat daha artıracaklarını söyledi.

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı Projesi’nde geri sayım! Deneme sürüşleri aralıkta...

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı Projesi’nde 3 yıldır devam eden inşaat çalışmalarında sona gelindi. Aralık ayında test sürüşleri yapılacak.

Ankara'ya Nostaljik Tramvay Hattı geliyor!

Ankara İli, Gölbaşı İlçesi, Bahçelievler, Seğmenler, Gaziosmanpaşa Mahalleleri Nostaljik Tramvay Hattı projesi için ÇED süreci başladı.

Antalya 3. Etap Raylı Sistem Projesi'nde test sürüşleri tamamlandı!

Antalya'da hayata geçirilen 3. Etap Raylı Sistem Projesi'nde tüm testler başarıyla tamamlandı.  Varsak-Müze arasındaki yeni hat önümüzdeki hafta yolcu taşımaya başlayacak. 

Antalya Konyaaltı-Varsak tramvayı için çalışmalar başladı!

Antalya'da hayata geçirilecek olan Konyaaltı- Varsak tramvay hattı için görüşmelere başladı.

Çiğli Tramvay hattında son durum ne?

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Çiğli Tramvay Hattı Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, tramvay hattında devam eden çalışmaları inceledi.

Sincan'ın yeni tramvay hattı projesi ne oldu?

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan’ın 2019 yerel seçimleri öncesinde Sincan-Fatih arasına yapılması planlanan “tramvay hattı” vaadiyle ilgili ilçe sakinlerinden tepkiler gelmeye başladı...

Anafartalar-Şehir Hastanesi-YHT Garı Tramvay'ının ihalesini Kolin İnşaat ve Uzka İnşaat aldı!

Temeli 21 Kasım 2020’de atılan Kayseri Anafartalar- Şehir Hastanesi- YHT Garı Tramvay Hattı Projesi’nin ihale sonuçları duyuruldu. Projenin ihalesi 376 milyon TL'ye Kolin İnşaat ve Uzka İnşaat iş Ortaklığı’na verildi.

Antalya 3. Etap Raylı Sistem Projesi'nde Varsak-Müze arası bağlantı sağlandı! 

Antalya'da devam eden 3. Etap Raylı Sistem Projesi'nde Varsak-Müze arası raylarla bağlantı sağlandı. 

Talas Anayurt Tramvay Hattı projesi ihalesi 30 Aralık'ta! 

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 5.5 kilometrelik Talas Anayurt Tramvay Hattı ihalesinin 30 Aralık'ta yapılacağını açıkladı.

Gölbaşı'na Nostaljik Tramvay müjdesi!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Gölbaşı için hayata geçirmeyi planladıkları Nostaljik Tramvay Projesi’ne değinerek, destek istedi.

Bursa T2 tramvay hattında çalışmalar hızlandı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin raylı sistem projesi olan T2 tramvay hattında, ihaleyi kazanan firmaya yer teslimi yapılmasından sonra çalışmalar başladı.

Romanya'daki tramvay projesi ihalesinde Türkler yarıştı Ukraynalı kazandı!

Dubai Emiri Rashid Al Maktoum’a ait Türkiye’de kurulu Dubai Group Sigorta’yı ortağı Oman Insurance ile birlikte satın alan ABD’li finans devi Starr Companies, Türkiye’deki en önemli yatırımından çıktı.

Sakarya Tramvay Projesi 14 Nisan'da ihaleye çıkıyor!

Yeni Cami ile Millet Bahçesi arasında hayata geçirilecek olan Sakarya Tramvay Projesi için 14 Nisan Salı günü ihaleye çıkıyor.

varsak tramvay projesi Haberi

varsak tramvay projesi


Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, problemleri yerinde dinleyip çözüm ürettiği, ilçe halkıyla olan gönül birlikteliğini pekiştirdiği halk buluşmalarını Varsak Esentepe Mahallesi’nde sürdürdü.

Mahalle gezisine, Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri, İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Tutan, partinin ana kademe, kadın ve gençlik kolları üyeleri ile Meclis Üyeleri Ali Fidan, Mehmet Yarbaş ve Varsak Esentepe Mahalle Muhtarı Nasuh Kula da eşlik etti.


Gönül aldı, acıları paylaştı 

Başkan Tütüncü, evlerinde, işyerlerinde, sokaklarında bir araya geldiği Varsaklılara, bölgeye yapılan ve yapılacak olan hizmetleri anlattı;  talepleri dinledi ve çözüm üretti.

Çeşitli hediyelerle çocukları sevindiren Tütüncü, bazı hastaları ve yakınlarını kaybedenleri de evlerinde ziyaret ederek, acılarını paylaştı. Varsaklıların ilgiyle karşıladığı Tütüncü, Şelale Caddesi’nde hizmet veren esnafı da ziyaret etti ve onların hatırlarını sordu, isteklerini dinledi. Başkan Tütüncü,...