19 / 05 / 2024

Vartaş iftar etkinliği

Vartaş iftar etkinliği

Kentsel dönüşümle ilgili projelerin sembolü haline gelen Fikirtepe’ de gerçekleştirdiği çalışmalarla başarısını kanıtlayan VARTAŞ, çehresini değiştirmeye hazırlandığı Anadolu Yakası Yenisahra’da 1500 hak sahibine iftar verdi.

GYODER 'Geleneksel Gayrimenkul Yatırımlarının Varisi: Alternatif Modeller' etkinliği 31 Mayıs'ta! 

GYODER 'Geleneksel Gayrimenkul Yatırımlarının Varisi: Alternatif Modeller' etkinliği 31 Mayıs 2022 tarihinde saat 13:30 ile 17:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

GAPAS Serbest Kürsü Gayrimenkulde Nöro Pazarlama etkinliği yarın!

Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Profesyonelleri Derneği (GAPAS)  tarafından gerçekleştirilen Serbest Kürsü'nün yarınki etkinliğinde Gayrimenkulde Nöro Pazarlama ele alınacak. 

GAPAS Serbest Kürsü Pandeminin Gözde Yatırım Aracı; Arsa - Arazi etkinliği 24 Şubat'ta!

Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Profesyonelleri Derneği (GAPAS)  tarafından gerçekleştirilen Serbest Kürsü'nün 24 Şubat tarihindeki etkinliğinde 'Pandeminin Gözde Yatırım Aracı; Arsa - Arazi ele alınacak. 

GAPAS Serbest Kürsü 'Gayrimenkulde Marka Ol E Mi' etkinliği 27 Ocak'ta!

Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Profesyonelleri Derneği (GAPAS) tarafından gerçekleştirilen Serbest Kürsü'nün yeni etkinliği 'Gayrimenkulde Marka Ol E Mi!' 27 Ocak tarihinde yapılacak.

Innovia 4 mağdurlarından Semaver Haftası etkinliği!

Yarım kalan evlerine yıllardır kavuşamayan Innovia 4 mağdurları farklı bir etkinlik gerçekleştirdi. Etkinliğin adını Semaver Haftası olarak belirleyen mağdurlar, proje önünde çay içti, simit ve peynir yedi...

BOSS4 Gayrimenkul'den geleneksel iftar yemeği!

Boss4 Gayrimenkul'ün geleneksel iftarı yoğun katılımla düzenlendi. İftara; Boss4 Gayrimenkul’ün iş ortakları, eski ve yeni çalışanları, basın mensupları katılım gösterdi.

Maslak 1453'te Shopping Fest etkinliği 21 Eylül'de başlıyor!

Ağaoğlu Maslak 1453'te 21-22-23 Eylül tarihlerinde Fashion Shopping Fest etkinliği düzenlenecek. Fashion Shopping Fest'e 50’nin üzerinde marka katılım gösterecek.

AREV'in geleneksel iftar yemeği 8 Haziran'da!

Aras Marmara Eğitim Vakfı'nın (AREV) her yıl düzenlediği geleneksel iftar yemeği bu yıl 8 Haziran AREV Mütevelli Heyeti Başkanı ve Yüksek Mühendis Vehbi Orakçı'nın katılımıyla gerçekleştirilecek...

Vira İstanbul 7 Nisan'da kahvaltı etkinliği düzenliyor!

Vira İstanbul 7 Nisan'da kahvaltı etkinliği düzenliyor. Kahvaltı etkinliği 07 Nisan Cumartesi gunu Saat 11.00'da, Beylikdüzü Belediye Başkanı Sn. Ekrem İmamoğlu'nun katılımıyla gerçekleşecek.

Bahçeşehir Strada'dan Sevgililer Günü etkinliği!

Akzirve Gayrimenkul imzası ile inşa edilen Bahçeşehir Strada'da 10 Şubat 2018 Cumartesi günü Sevgililer Günü etkinliği düzenlenecek.

Piyalepaşa İstanbul’da, ev sahipleri iftar etkinliğinde bir araya geldi!

Özlenen mahalle hayatına yeni bir anlam ve değer katacak olan Piyalepaşa İstanbul’da, ev sahipleri iftar etkinliğinde bir araya geldi.

Ali Ağaoğlu'ndan dostlarına iftar yemeği!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ağaoğlu, dostları ve iş ortaklarına Maslak 1453’te iftar yemeği düzenledi.

Akfen Holding'ten Ramazan Geceleri etkinliği!

Akfen Holding İncek Loft Projesi'nde "Ramazan Geceleri" etkinliği düzenleyecek. Etkinlik, 7 Haziran ve 14 Haziran'da gerçekleştirilecek.

Vartaş iftar etkinliği Haberi

Vartaş iftar etkinliği

250 metrelik sofrada hak sahipleriyle birlikte iftarını açan VARTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Barata, “Yenisahra bizimle Güzelsahra olarak anılmaya başlayacak” dedi. 


Kentsel dönüşümde sembol bölge olan İstanbul Fikirtepe’de 2011 yılından bugüne kadar gerçekleştirdiği çalışmalarla herkesin takdirini kazanan VARTAŞ, en yeni projesini gerçekleştireceği Yenisahra’da hak sahipleriyle buluştu. VARTAŞ 1500 hak sahibine Yenisahra’da projenin yapılacağı alanda iftar verdi. 


250 metre sofra, 50 garson 10 aşçı 

Büyük organizasyonun hazırlıkları günler önceden başladı. Hak sahiplerinin evlerine davetiyeler bırakıldı. Uzunluğu 250 metreyi bulan 1500 kişilik iftar sofrası, projenin yapılacağı bölge olan Barbaros Caddesi’ne kuruldu. Cadde sabah 10.00’dan itibaren trafiğe kapatıldı. 10 aşçı ve 50 garsonun görev yaptığı organizasyonda hazırlıklar gün boyu sürdü.


Barata: “Yenisahra, Güzelsahra olarak anılacak”

Hak sahipleriyle birlikte iftarını açan VARTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk...