05 / 05 / 2024

vartaş yenisahra projesi

vartaş yenisahra projesi

11 yaşındayken çalışma hayatıyla tanışan Vartaş’ın patronu Ömer Faruk Barata, Fikitepe’nin ardından Yeni Sahra’yı da dönüştürmek üzere kolları sıvadı. Barata, yeni projede 2 bin konut yapacak.

İnsay Yapı Ataşehir Yenisahra projesi 2024'te başlıyor! Yeni proje!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te hayata geçirdiği Ondörtüç Pendik projesinin satışlarına devam eden İnsay Yapı, yeni projesi için düğmeye bastı.

KİPTAŞ Fikirtepe Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesi tamamlandı!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt sosyal medya üzerinden Torkam Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesinin tamamlandığını dile getirdi.

Fikirtepe Torkam Vartaş kentsel dönüşüm projesi bu yıl tamamlanıyor!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, Fikirtepe'de devam eden Torkam Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesinin bu yıl içerisinde tamamlanacağını dile getirdi.

Vartaş Renovia Projesi için resmi tapusunu aldı!

Vartaş İnşaat birinci adası için son resmi tapusunu aldı. Yetkililerden aldığımız bilgiye göre Renovia Projesinin önünde hiç bir engel kalmadı.

İnsay Yapı Yenisahra'da 2 yeni projeyle kentsel dönüşüme giriyor!

İnsay Yapı Ataşehir'in Yenisahra Mahallesi'nde 2 yeni kentsel dönüşüm projesi geliştirecek. İnsay Yapı Yenisahra Kentsel Dönüşüm projelerinde sadece konut seçenekleri değil ticari üniteler de yer alacak.

Mist Yenisahra projesi ulaşım!

Mist Yenisahra projesi ulaşım bilgilerine göre proje Uluslararası İstanbul Finans Merkezi’ne komşu, Barbaros Mahallesi ile Uluslararası İstanbul Finans Merkezi ve Göztepe arasında kalıyor. Proje Mist İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

Mist İnşaat Yenisahra projesi satış ofisi!

Mist İnşaat Yenisahra projesi satış ofisi adres bilgisini 0216 317 80 11 telefon numarasından ulaşabilirsiniz. Mist İnşaat tarafından Yenibosna'da yeni yapılacak olan kentsel dönüşüm projesinde konut, home ofis ve ticari alanlar olacak.

Mist İnşaat Yenisahra projesi iletişim bilgileri!

Mist İnşaat Yenisahra projesi iletişim bilgileri olarak satış ofisi telefon numarası 0216 317 80 11 olarak belirlendi. Fikirtepe'de de kentsel dönüşüm projesi devam eden Mist İnşaat'ın ikinci projesi Yenisahra'da yükseliyor.

Mist İnşaat Yenisahra projesinin ilk görselleri!

Fikirtepe'de kentsel dönüşüm için çalışmalar yürüten Mist İnşaat'ın ikinci dönüşüm projesi Yenisahra'da olacak. Mist İnşaat Yenisahra projesinde konut, home ofis ve ticari alanlar olacak.

Vartaş Yapı, Yenisahra ve Kartal'da kentsel dönüşüme giriyor!

Vartaş Yapı 11 Eylül ile 14 Eylül tarihleri arasında gerçekleşen CNR Emlak 2014 Fuarı'na Renovia İstanbul projesi ile katıldı. Renovia İstanbul Satış Müdürü Sinem Gürsoy projenin detaylarından ve yeni projelerden bahsetti...

Vartaş, Fikirtepe'de 1.800 konut daha inşa edecek!

Vartaş Yapı, Fikirtepe'de 2 olmak üzere, Yenisahra ve Kartal'da toplam 4 adet proje hayata geçirecek. Vartaş Yapı, Fikirtepe'de geliştireceği 2 projeyle toplam 1.800 adet konut inşa etmeyi hedefliyor...

Vartaş CNR Emlak Fuarı'na katılıyor!

VARTAŞ Yapı, Türkiye’de gayrimenkul sektörünün en ciddi tanıtım organizasyonu EMLAK 2014 - Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı’na iddialı projesi Renovia İstanbul ile katılıyor.

Kentsel dönüşüm milli meselemiz!

İstanbul'un Yenisahra ve Fikirtepe bölgelerinde 250 bin metrekarelik kentsel dönüşüm projesi geliştiren Vartaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Barata, dönüşümün sektöre büyük bir ivme kazandırdığını söyledi.

vartaş yenisahra projesi Haberi

vartaş yenisahra projesi

“Babamın vefatından sonra ailenin en büyük erkek çocuğu olarak 11 yaşındayken hayat mücadelesinin içinde buldum kendimi. İlk işim çiftçilikti, 18 yaşıma geldiğimde arazi alıp satıyor, yanınmda büyük insanlar çalıştırıyordum...”


Bu sözler Vartaş Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Barata’ya ait. Çok erken yaşta adım attığı çalışma hayatı onu inşaat sektörünün önemli oyuncuları arasına taşıdı. Kentsel dönüşüm deyince ilk akla gelen bölge Fikirtepe’de ilk kazmayı vuran firmalardan Vartaş Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Barata ile hikayesini, projelerini ve kentsel dönüşümü konuştuk:


- Çok küçük yaşta çalışma hayatına adım attınız. İnşaatla tanışmanızı ve hikayenizi anlatır mısınız?


Elazığlı memur bir ailenin çocuğuyum. Babamın 1980’de vefatından sonra ailenin en büyük erkek çocuğu olarak hayat mücadelesinin içinde buldum kendimi. İlkokul 5. sınıftayken ekmek parasının ne olduğunu öğrenmek zorunda...