30 / 07 / 2024

Varto Kaymakamı Tahir Şahin

Varto Kaymakamı Tahir Şahin

Muş’un Varto Kaymakamı Tahir Şahin, 6-7 Ekim eylemlerinde yakılan kamu kurumlarının onarıldığını belirterek, Varto Çok Programlı Lisesi binasını da onarmaya başladıklarını söyledi.

Ümraniye Kaymakamı'ndan göçük açıklaması!

Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu, Ümraniye'de metro inşaat sahasının da yer aldığı caddede meydana gelen göçükle ilgili gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Şırnak Beytüşşebap Kaymakamı doktora kendi lojmanını verdi!

Şırnak Beytüşşebap Kaymakamı, ilçeye 12 yıl sonra gelen kadın doğum uzmanının kalacak yer sorunu kendi lojmanını vererek çözdü.

Tahir Çelik GLA Gayrimenkul Yönetim'in CEO'su oldu!

AVM Sektörünün başarılı ve genç isimlerinden olan Tahir Çelik GLA Gayrimenkul Yönetim, Kiralama ve Danışmanlık A.Ş.’de CEO olarak görevine başladı.

Çiftçi Towers projesi için top Tahir Doğaç'ta!

İmar planlarında ticaret yönetici merkez + turizm alanı olmasına rağmen her biri milyonlarca dolar değerinde 308 lüks rezidans ve 4 katlı alışveriş merkezinin inşa edildiği Çiftçi Towers projesi için top Beşiktaş Belediye Başkanı Tahir Doğaç'ta.

Tahir Şahin’den Karşıyaka stat desteği!

Küme düşme eşiğinde yer alan Karşıyaka’ya Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin’den stat desteği geldi. 

Tahir Doğaç kimdir?

Beşiktaş Belediye Başkanlığı'na seçilen CHP adayı Tahir Doğaç kimdir? Tahir Doğaç bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Beşiktaş Belediye Başkanı Tahir Doğaç oldu!

Beşiktaş Belediye Başkanlığı'na CHP'nin adayı Tahir Doğaç seçildi. Doğaç vekaleten görevden alınan Murat Hazinedar'ın yerine geçecek.

TSKB GYO Tahir Han binası 2017 değerleme raporu!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Tahir Han Binası'na ait yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Tahir Tellioğlu'ndan demir fiyatlarını düşürün çağrısı!

İMKON Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, demir fiyatlarını düşürecek adımlar atması çağrısını yineleyerek "Hükümet kendi takdir enstrümanlarıyla demir fiyatlarını muhakkak düşürmelidir, aksi takdirde sektör krize sürüklenmektedir"dedi..

Tahir Akyürek Türkiye Belediyeler Birliği'nin yeni başkanı oldu!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Türkiye Belediyeler Birliğinin (TBB) yeni başkanı oldu.

Tahir Atila'dan referandum açıklaması!

İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve CEO’su Tahir Atila, “Cumhurbaşkanlığı Sistemi Referandumu”nda çıkan “Evet” kararına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Tahir Tellioğlu'ndan 16 Nisan referandum sonuçları değerlendirmesi!

İMKON Genel Başkanı ve TOBB İnşaat Müteahhitleri Meclis Başkanı Tahir Tellioğlu, "Artık seçimler geride kaldı, zaman hep birlikte çalışma ve ülkeyi kalkındırma zamanıdır" dedi.

Tahir Tellioğlu: Tapudaki harcın indirilmesi sektörü hareketlendirir!

Hükümetin inşaat sektörünü canlandırmak için niyet ve gayretini gördüklerini, desteklediklerini söyleyen İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Başkanı Tahir Tellioğlu " Tapudaki harcın indirilmesi sektörü daha çok hareketlendirir" diyor.

Varto Kaymakamı Tahir Şahin Haberi

Varto Kaymakamı Tahir Şahin

Varto Çok Proğramlı Lisesi’nde incelemelerde bulunan Kaymakam Tahir Şahin, "6-7 Ekim tarihlerinde ilçemizde yaşanan menfi olaylar sonucunda yanan lisemizin daha önceden üç katlı binasını depreme dayanıklı olmadığı gerekçesiyle yıktırmıştık. Onun yerine 14 derslikli prefabrik okulu zor şartlar altında kış olmasına rağmen faaliyete soktuk. Öğrencilerimiz burada eğitim ve öğretimlerine devam ederken, 6-7 Ekim olaylarında bu okulumuz da yakıldı.Öğrencilerimiz eğitim öğretimden yoksun kalmasın diye kendilerini Endüstri Meslek Lisesi binasına yerleştirdik. Atıl durumda olan bu okulumuz içinde gözüm arkada kalmasın diye girişimlerimiz sonucunda onarım kararını aldırdık. Okulumuz şu an yetkili firma nezdinde onarımı yapılmaya başlandı. 2015-2016 eğitim öğretim yılında faaliyette olması koşulu ile yetkili firmaya ihalesini yaptırdık. Vartolu hemşehrilerime hayırlı ve uğrulu olmasını diliyorum”...