29 / 04 / 2024

varyap 2014 projeleri

varyap 2014 projeleri

1.500 konutluk Varyap Meridian Ataşehir projesinin yanındaki 40 dönüm arazide Varyap Meridian Park projesi hayata geçirilecek. Varyap Meridian Park projesinde boş yeşil alanlar ve özel ağaç türleri yer alacak...

Varyap Meridian projesinin yanındaki arazi kent parkına dönüştürülecek!

2014 yılı içerisinde hayata geçireceği 3 projesinde toplam 1.5 milyar liralık yatırım yapmayı hedefleyen Varyap, Ataşehir’deki Meridian projesinin yanında bulunan 40 dönümlük araziyi inşaat yerine kent parkına dönüştürmeye karar verdi...

İzmir'e yönelik yatırım projeleri TBMM gündeminde!

Bakanlığın ve Bakanlığa bağlı kurum ve kuruluşların 2014-2018 yılları arasında İzmir'e yönelik yatırım projeleri ve 2019 yılı kesinleşmiş yatırımları TBMM gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

TURYAP Markalı Emlak Projeleri Müzayedesi 19 Ocak’ta!

Varyap, Profilo Holding, Delmar Yapı gibi önde gelen gayrimenkul geliştiricilerin seçkin projeleri ve bankaların ihtiyaç fazlası gayrimenkulleri TURYAP tarafından 19 Ocak’ta yılın ilk fırsatıyla müzayede yoluyla satışa sunuluyor.

Varyap Yatırım Ayları kampanyasıyla yüzde 15 indirim!

Varyap, hali hazırdaki projeleri için kampanya başlattı. Varyap Yatırım Ayları' adı altında şirket, peşin alımlarda yüzde 25, vadeli alımlarda ise yüzde 15 indirim sunuyor.

Varyap Rusya ve Umman'da ofis açacak!

Varyap CEO'su Erdinç Varlıbaş açıkladı.Varyap, Türkiye’de hayata geçirdiği 8 bin birimin ardından taahhüt projeleri geliştirmek için yurtdışına açılıyor.

2014'ün en iyi kent konseyi Bursa Kent Konseyi!

İstanbul merkezli Belediye Haberleri Ajansı tarafından bu yıl sekizincisi yapılan ‘Belediye Oscarları’ ve ‘Yılın Belediye ve Yerel Yönetim Projeleri’ ödüllendirmesinde, Bursa Kent Konseyi ‘2014 Yılının En İyi Kent Konseyi’ seçildi.

Mersin'in 2015 projeleri ve yatırımları açıklandı!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, 2014 yılı sona ererken, geride kalan 9 ayda yaptıkları çalışmalar ve 2015 yılı projeleri hakkında basın mensuplarına bilgi verdi.

Melih Gökçek: 2014'te yüzlerce değişik projeye imza attık!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Başkent Ankara’nın değerine değer katan dev projeleri üretmeye devam ettiklerini söyledi. Gökçek; 2014’te dopdolu projelere imza atılan, hafızalara kazınacak bir yıl olarak geride kaldı, dedi.

Yılbaşı kampanyalı gayrimenkul projeleri!

Gayrimenkul projelerinde yılbaşı kampanyaları başladı. İnşaat sektörünün önde gelen firmaları satışı devam eden gayrimenkul projelerinde uyguladıkları özel kampanyalarla 2014 yılını uğurlamaya hazırlanıyor. İşte yılbaşı kampanyalı gayrimenkul projeleri...

Halk GYO, 2014'te kârını yüzde 82 arttırdı!

Halk GYO, Eylül 2014 itibariyle öz kaynaklarını 798 milyon TL'ye çıkartırken, tamamlanan ve devam eden projeleri ile gayrimenkul portföy 1.5 Milyar TL seviyelerine yükseltti.

Adana ve Konya'daki Hava Kalitesi Ön Değerlendirme Projeleri açılış toplantıları yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın 2014 Yılı Yatırım Programı kapsamında; Adana ve Konya illerinde yapılan Hava Kalitesi Ön Değerlendirme Projeleri açılış toplantıları düzenlendi. Projeler kapsamında yapılacak çalışmalar anlatıldı...

Varyap Cityscape'den ödülle döndü!

Varyap Cityscape'den ödülle döndü. 2012 yılında tamamlanan Varyap Meridian projesi, Cityscape Global 2014'te "Residential Project Award - Built" (En İyi Tamamlanmış Rezidans Projesi) ödülünü aldı.

Varyap Meridian En İyi Tamamlanmış Rezidans Projesi ödülünü aldı!

Varyap, ülkemizi uluslararası arenada başarıyla temsil etmeye devam ediyor. Bugüne kadar birçok uluslararası ödül alan Varyap Meridian projesi Dubai’de düzenlenen Cityscape 2014 fuarından da ödülle döndü.

Evrenol Architects Cityscape Global 2014 Fuarı’nda!

Vizyonları doğrultusunda Dubai’deki ofisini faaliyete sokan Mehpare Evrenol, 21-23 Eylül 2014 tarihlerinde emlak ve gayrimenkul dünyasını buluşturan Cityscape Global fuarında “Evrenol Architects Projeleri - Özel Seçkisi” ile yerini al

varyap 2014 projeleri Haberi

varyap 2014 projeleri


Varyap tarafından hayata geçirilen Varyap Meridian projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Ataşehir'de inşa edildi. 5 blok olarak tasarlanan Varyap Meridian projesi 1.500 adet konuttan meydana geliyor.


Varyap Meridian projesinin yanında yer alan 40 dönüm arazi üzerinde Varyap Meridian Park projesi hayata geçiriliyor. Varyap Meridian Park projesi bu yıl içerisinde başlayacak. Varyap Meridian projesinde yer alacak ağaçlar için mimarlık bürosunda özel ekip oluşturuldu.


Varyap Meridian Park projesi yüksek ağaçların yer alacağı ve bol yeşil alanlı bir park olarak tasarlandı. Çocuklara yönelik aktivitelerin yer alacağı Varyap Meridian Park projesinde 2 katı aşmayacak yeme - içme, eğlence ve kültür alanları yer alacak.


Varyap Meridian Park projesi nerede?


Tel:  0 216 688 48 05 

Web: