09 / 05 / 2024

Varyap Meridianın yanındaki arazi

Varyap Meridianın yanındaki arazi

2014 yılı içerisinde hayata geçireceği 3 projesinde toplam 1.5 milyar liralık yatırım yapmayı hedefleyen Varyap, Ataşehir’deki Meridian projesinin yanında bulunan 40 dönümlük araziyi inşaat yerine kent parkına dönüştürmeye karar verdi...

Mikonos Adası’nın yanındaki Tragonisi Adası 50 milyon Euro'ya satılıyor!

Dünya jet sosyetesinin ve en zenginlerinin tatil cennetleri arasında başı çeken Ege’nin ortasındaki Mikonos Adası’nın yanı başındaki turistik ve cennet koyları ile ünlü Tragonisi Adası 50 milyon Euro bedelle satışa çıkarıldı. Kaya Adası olan Tragonosi’ye Mikonos’tan her sene binlerce zengin turist g

İzmir'de ağır hasarlı bina yıkım sırasında yanındaki apartmanın üzerine çöktü!

İzmir'de geçen sene yaşanan 6,6 büyüklüğündeki depremin ardından ağır hasarlı olduğu için yıkım kararı alınan 8 katlı bina, çalışmalar esnasında yanındaki 4 katlı binanın üzerine çöktü.

Muğla Gümüşkesen Anıtı'nın yanındaki betonarme için yıkım kararı!

Muğla'da Gökova Körfezi'nde bulunan Gümüşkesen Anıtı'nın yanına inşa edilen betonarme için yıkım kararı alındı.

Kartal'da çöken binanın yanındaki Yunus Apartmanı yıkılıyor!

Kartal’da çöken ve 21 cana mezar olan Yeşilyurt Apartmanı’nın yanında bulunan Yunus Apartmanı da göçme tehlikesi nedeniyle yıkılıyor.

Tarabya’daki Huber Köşkü'nün yanına otopark geliyor!

Tarabya’daki Cumhurbaşkanlığı Huber Köşkü’nün yanındaki boş alan İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi kararıyla imara açıldı. Boş alana otopark yapılması planlanıyor. 

Varyap Meridian'da yangın çıktı!

Varyap Meridian'da 52 katlı gökdelenin 15'nci katında yangın çıktı. Yangın bölgeye gelen ekipler tarafından söndürüldü.

Varyap Meridian'ın 2017 yıl sonı değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Varyap Meridian'ın 2017 yıl sonı değerleme raporu yayınlandı.

Çanakkale Havalimanı'nın yanındaki AVM genelgeye takıldı!

Çanakkale Havalimanı'nın yanında AVM yapılması tepkileri çekti. Havalimanına 500 metre yakın mesafede yer alıyor.

Bursa Osmangazi'de 2 katlı binanın yan duvarı çöktü!

Osmangazi ilçesinde meydana gelen olayda, iki katlı binanın yanındaki inşaatın temel atma işlemi sırasında binanın yan duvarı çöktü.

Bandırma’da davalık olan tarihi binanın yanındaki inşaat mühürlendi!

BALIKESİR’in Bandırma İlçesi’nde 110 yıllık tescilli binanın yanına yapıldığı için davalık olan inşaat, alanın dışına kaydığı için mühürlendi. Mirza, periyodik denetimler sırasında inşaatta bir metrelik yola taşma tespit edildiğini söyledi.

Malatya Kernek Parkı'nın yanındaki alana imar izni!

Malatya Battalgazi Belediye Meclisi, Mayıs Ayı Olağan Toplantısı'nın 2'inci Birleşimim gerçekleştirdi. Kernek Parkı'nın yanında bulunan ve 17 kat için izin talebinde bulunulan alana, toplam 7 kat için imar izni verildi.

Bandrıma'da tescilli binanın yanındaki inşaata izin verildi!

BALIKESİR'in Bandırma İlçesi'nde oturan Turgut Çepoğlu, 110 yıllık geçmişe sahip tescilli binasının yanına inşaat izni veren Bursa Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu ve belediye aleyhine idare mahkemesinde dava açtı.

Karacaahmet Mezarlığı'nın yanına otel yapılıyor!

İstanbul'un en eski ve en büyük, dünyanın da sayılı büyük mezarlık alanı tarihi Karacaahmet Mezarlığı'nın yanı başına otel yapılıyor. Bina çok yüksek ve kütle olarak büyük bir yapı olacak, yanı başındaki tarihi mezarlığın üzerine gölge gibi çökecek.

Varyap Meridianın yanındaki arazi Haberi

Varyap Meridianın yanındaki arazi

2014 yılı içerisinde hayata geçireceği 3 projesinde toplam 1.5 milyar liralık yatırım yapmayı hedefleyen Varyap, bunlar içerisinde en dikkat çekici olarak Ataşehir’deki Meridian projesinin yanında bulunan 40 dönümlük araziyi inşaat yerine kent parkına dönüştürmeye karar verdi. Varyap İnşaat CEO’su Erdinç Varlıbaş, parkla ilgili olarak “Ortasında bölgenin ihtiyaç duyduğu yoğun ağaçlardan oluşan, dış kısımlarında da yüksekliği 2 katı geçmeyecek yeme-içme, eğlence ve kültürel alanlardan oluşan bir yaşam alanı yaratacağız” dedi.


Müşterilerden ve bölge insanından gelen talep doğrultusunda park yapmaya karar verdiklerini belirten Varlıbaş şöyle konuştu: “İçindeki ağaçları özenle seçiyoruz. Bunlar şehir içerisinde görmeye alışkın olmadığımız yükseklikte olacak. Ciddi bir park havasını verecek. Yeni yapılmış gibi değil, yıllardır orda varmış gibi gösterecek. Ağaçlar için mimarlık bürosundan özel bir ekip oluşturduk. Bölgenin iklimine...