09 / 05 / 2024

varyap plaza satlık ofis

varyap plaza satlık ofis

Ofislerin metrekaresinin 3 bin 500 TL'den başladığı Varyap Plaza projesi İstanbul Pendik'te yükseliyor...

Cevizlibağ’daki eski Tercüman binası yıkıldı!

Türk mimarlık tarihinin en ikonik binaları arasında gösterilen İstanbul Cevizlibağ'daki eski Tercüman Gazetesi Binası yeni adıyla Toya Plaza yıkıldı.

Zeytinburnu'nda kaçak yapı yıkımına izin verilmedi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ekiplerinin Zeytinburnu'nda bulunan kaçak plaza yıkım işlemi, mahkeme kararının olmasına rağmen polis ekipleri tarafından engellenerek yıkıma izin verilmedi.

Varyap Plaza mağdurlarından protesto gösterisi!

Varyap Plaza'dan ofis ya da dükkan alan ve tapularını alamayan vatandaşlar, Varyap Genel Müdürlüğü önünde eyleme başladı. yıllardır tapularına kavuşamadı. 

Kovid-19'dan sonra ofisler nasıl olacak?

Kovid-19 salgını pek çok alanda olduğu gibi çalışma hayatında da kuralları yıktı, alışkanlıkları dönüştürdü. Uzmanlar, salgının ardından da evden ve esnek çalışma modellerinin süreceğini, bina ve plaza sisteminde küçülme olacağını belirtiyor.

Varyap Plaza mağdurları tapularını istiyor!

Varyap Plaza'dan ofis ya da dükkan alan vatandaşlar, yıllardır tapularına kavuşamadı. Konut mağdurları Varlık Center önünde basın açıklaması düzenledi. 

Bursa Tower Plaza yıkılıyor!

Bursa'da, ruhsat sorunu nedeniyle yirmi yılı aşkın süredir boş duran ve yıkılma riski olduğu belirlenen Tower Plaza'nın tıraşlama yöntemi ile yıkım çalışmaları gerçekleştirilmeye başlandı.Yıkımı üstlenen yüklenici firma görevlileri, bina içindeki asma tavanlar, kapı, pencere gibi sistemleri yıktı...

Zorlu Plaza, artık Gelişim Üniversitesi'nin!

Abdülkadir Gayretli'ye ait Gelişim Üniversitesi, Zorlu Plaza'yı satın almış. Gelişim Üniversitesi'nin yönetimi yeni binayı üniversiteye göre düzenlemek için çalışmalarına başlamış.

Varyap Plaza'daki son 22 ofis ve 39 dükkan satışa çıkıyor!

Varyap Plaza'da yer alan son 22 ofis, 39 dükkan ve 1 arsa satışa çıkıyor. Projedeki ofislerin metrekare fiyatları 2 bin 574 TL'den, dükkanların metrekare fiyatları ise 4 bin 765 TL'den başlıyor.

Varyap Plaza Pendik ofis fiyatları 2016!

Toplam 216 ofis ve 60 adet bağımsız dükkandan oluşan Varyap Plaza Pendik projesinde teslimler hemen yapılıyor....

Varyap'ın üç aylık dönemsel faiz oranı yüzde 3.5990!

Varyap Varlıbaşlar Yapı Sanayi Turizm Yatırımları Ticaret ve Elektrik Üretim A.Ş. bononun ilk üç aylık dönemsel faiz oranını 3.5990 olarak belirledi.

Varyap Meridian projesinde kısmi kesin kabul yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., İstanbul Ataşehir Batı Bölgesi 1. Kısım 4. Bölge Varyap Meridian projesiyle ilgili kısmi kesin kabulün yapıldığını KAP'a bildirdi.

İlkbahar Sur Yapı satılık!

İlkbahar Sur Yapı satlık daire alanları minimum 51 metrekare olarak dizayn edildi. Ödemeleri 48 ay 0 faiz fırsatı ile yapılabilen proje 250 milyon lira yatırım bedeliyle inşa ediliyor.

Kavacık Nacar Plaza kiraya çıkıyor!

Anadolu Yakası’nın yoğun ofis merkezlerinden Kavacık’ta bulunan Nacar Plaza A Sınıfı Ofis Binası’dır.İstanbul Çevre Yolu, TEM Kavacık Kavşağı ve 2. Köprü’ye yakınlığıyla kullanıcılarına kolay ulaşım imkanı sunar.

varyap plaza satlık ofis Haberi

varyap plaza satlık ofis

İstanbul Anadolu yakası Pendik'te hayata geçirilen Varyap Plaza, Varyap projesi olarak inşa ediliyor. 9 katlı tek bloktan meydana gelen Var Yap Plaza, 216 adet ofis ve 62 adet ticari birimden oluşuyor.


Ofislerin alanlarının 55 metrekare ile 325 metrekare arasında değiştiği Pendik Varyap Plaza'da banka kredisi kullanmak mümkün.


Satışların yüzde 75 oranında tamamlandığı Varyap Plaza Pendik'te teslimlerin Haziran ayı içerisinde başlaması öngörülüyor.


Var Yap Plaza Pendik, 2 kat otopark 2 kat alışveriş merkezi ve 5 kat ofis ve dükkandan meydana geliyor. Projede metrekare birim fiyatı 3 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor.


Telefon: 444 54 56

Web Adresi: http://www.varyapplaza.com

Merve...