04 / 05 / 2024

Varyap Plaza Yatırım

Varyap Plaza Yatırım

İstanbul’un önemli iş merkezlerinden biri olmaya aday, Pendik’te, iş yaşamının kalite standartlarını belirleyen Varyap Plaza yeni reklam kampanyasıyla farkını sergiliyor

Antalya Meidan Plaza'da yüksek kira getirisi ile karlı bir yatırım avantajı!

Akdeniz bölgesinde yatırım ve yaşam değeri yüksek projeleri hayata geçiren Aderan Global, Meidan Plaza projesi yüksek kira getirisi ile karlı bir yatırım avantajı sunuyor. İşte ayrıntılar...

Bulut Plaza Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Bulut Plaza Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehti Bulut tarafından kuruldu. 

Varyap Yalıkavak Residences ile Bodrum'a 120 milyon avroluk yatırım!

Varyap Yönetim Kurulu Başkan Vekili Varlıbaş: "Varyap Yalıkavak Residences, Hotel&Beach projesinin toplam yatırım tutarı 120 milyon avro" dedi.

Kosifler Oto'dan 100 milyon TL'lik plaza yatırımı!

Kosifler Oto 2 yılda 250 milyon TL'lik yatırım hedefini gerçekleştiriyor. Kosifler Oto Kavacık Showroom ve Plaza için 100 milyon TL harcayan firma yeni showroom ve servis yatırımı yapacak.

Objektif Araç Gayrimenkul Yatırım İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Objektif Araç Gayrimenkul Yatırım İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Hande Şahin tarafından 20 bin TL sermaye ile 27 Nisan'da Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Ahlat Sokak Varyap Meridian Sitesi'nde kuruldu.

Çamlıca Yatırım ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Çamlıca Yatırım ve Gayrimenkul Anonim Şirketi, Mehmet Uçar Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 300 bin TL sermaye ile 8 Ocak'ta Beykoz, Kavacık Mahallesi, Orhan Veli Kanık Caddesi, Özkan Sokak Varışlı Plaza'da kuruldu.

Platin Ataşehir Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Platin Ataşehir Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Aliye Belma Saraç Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 7 Aralık'ta Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Alzambak Sokak Varyap Meridian Sitesi'nde kuruldu.

Beys Gayrimenkul İnşaat ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Beys Gayrimenkul İnşaat ve Yatırım Anonim Şirketi, Sezai Keskin Yönetim Kurulu Başkanlığında 300 bin TL sermaye ile 4 Aralık'ta Kağıthane, Merkez Mahallesi, Ayazma Yolu Caddesi, Papirus Plaza'da kuruldu.

Ema Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ema Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Eren Manaza tarafından 100 bin TL sermaye ile 3 Aralık'ta Esenyurt, Sultaniye Mahallesi, 350 Sokak Şelale Plaza'da kuruldu.

Çigaş Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Çigaş Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, 100 bin TL sermaye ile 1 Aralık'ta İstanbul İl'i, Beşiktaş, Levent Mahallesi, Cömert Sokak Yapı Kredi Plaza 'da kuruldu.

Pendik Varyap Plaza Yatırım Ayları kampanyasında son 5 gün!

Nisan ayı sonuna kadar devam edecek Yatırım Ayları kampanyası Varyap Plaza projesinde devam ediyor. Varyap Plaza İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te yükseliyor.

YND Gayrimenkul Yatırım Geliştirme İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

YND Gayrimenkul Yatırım Geliştirme İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, Semih Şeftali Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 20 Nisan'da Apa Giz Plaza'da kuruldu.

Varyap Yatırım Ayları kampanyasıyla ayda 40 milyon TL'lik satış yapıldı!

VARYAP'ın kampanyası 'Varyap Yatırım Ayları'nın yoğun ilgi gördüğü açıklandı. Varyap CEO'su Erdinç Varlıbaş başladığı 9 Mart'tan itibaren geçen 1 aylık süreçte 40 Milyon TL'lik satış başarısına imza atıldığını belirtti..

Varyap Plaza Yatırım Haberi

Varyap Plaza Yatırım

Reklam filminde projeden ofis satın alan avukat, mali müşavir ve milli voleybolcu Varyap Plaza Pendik’i tercih etme sebeplerini anlatıyor. Gerçek kişilerin doğallığını taşıyan kampanyada, televizyon reklamının yanı sıra açık hava çalışmaları, gazete ve dergi ilanları da olacak.


Anadolu yakasının yeni cazibe merkezi Pendik’te inşa edilen Varyap Plaza Pendik, reklam filmiyle de farkını sergiliyor. Varyap Plaza Pendik’in reklam filminde gerçek kişiler, projeyi tercih etme nedenlerini samimi bir şekilde anlatıyor.


Anadolu Yakası’nın ilk A tipi yatay ofis projesi olan Varyap Plaza Pendik’te, 55 m2’den 325 m2’ye kadar farklı büyüklüklerde 278 adet ofis ve ticari alan bulunuyor. Sabiha Gökçen Havalimanı, Gebze Organize Sanayi Sitesi, Tuzla Tersanesi ve Pendik Marina’ya yakınlığı, E-5 karayolu üzerindeki konumu ve değişik büyüklüklerdeki ofis seçenekleri ile farklı sektörlerde faaliyet gösteren...