29 / 04 / 2024

Varyap Varlıbaşlar kupon ödemesi

Varyap Varlıbaşlar kupon ödemesi

Varyap Varlıbaşlar Yapı Sanayi Turizm Yatırımları ticaret ve Elektrik Üretim A.Ş 1. kupon ödemesi hakkında Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yazılı açıklama yaptı.

Varyap Varlıbaşlar 7. kupon ödemesini yaptı!

Varyap Varlıbaşlar Yapı Sanayi TurizmYatırımları Ticaret ve Elektrik Üretim A.Ş. tarafından bugün kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Varyap Varlıbaşlar 7. kupon ödemesini yaptı.

Varyap Varlıbaşlar 6. Kupon ödemesini yaptı!

Varyap Varlıbaşlar Yapı Sanayi Turizm Yatırımları Ticaret ve Elektrik Üretim A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Varyap Varlıbaşlar 6. Kupon ödemesini yaptı.

Varyap Varlıbaşlar 5. Kupon ödemesini yaptı!

Varyap Varlıbaşlar Yapı Sanayi Turizm Yatırımları Ticaret ve Elektrik Üretim A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Varyap Varlıbaşlar 5. Kupon ödemesini yaptı.

Varyap Varlıbaşlar 4. Kupon ödemesini yayınladı!

Varyap Varlıbaşlar Yapı Sanayi Turizm Yatırımları Ticaret ve Elektrik üretim A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Varyap Varlıbaşlar 4. Kupon ödemesini yayınladı.

Diyarbakır Bağlar'daki 20 yıllık metruk bina yıkıldı!

Diyarbakır Bağlar Belediyesi tarafından 20 yıldır metruk halde bulunan binanın yıkım çalışmalarına başlandı...

Diyarbakır Bağlar'da kentsel dönüşüm: Proje için taraflar ne diyor?

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesi Kaynartepe Mahallesi sınırlarında kalan 53 dönümlük alan, 25 Eylül'de Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı kararıyla riskli bölge ilan edildi ve kentsel dönüşüm kapsamına alındı. 7 bin kişinin etkileyeceği proje için taraflar ne diyor?

TMMOB'dan Diyarbakır Bağlar kentsel dönüşüm projesi açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Diyarbakır Bağlar'da hayata geçirilen kentsel dönüşüme yönelik, Türkiye Makine Mühendisleri Odası (TMMOB) Amed İl Koordinasyon Kurulu basın açıklaması düzenledi. 

Diyarbakır Bağlar Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Diyarbakır ili Bağlar ilçesi Millet Bahçesi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (E-ihale) ihalesi yarın 14:00'te yapılacak. 

Diyarbakır Bağlar Millet Bahçesi 19 Ekim'de ihaleye çıkıyor!

Diyarbakır ili Bağlar ilçesi Millet Bahçesi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (E-ihale) ihalesi 19 Ekim 2020 tarihinde yapılacak.

Diyarbakır Bağlar’da kentsel dönüşüme dev destek!

Diyarbakır Gelecek Partisi İl Başkanı Aydın Altaç, Bağlar’ın Kaynartepe Mahallesi’nde başlatılması planlanan kentsel dönüşüm projesinin çok ciddi bir ihtiyaç, çok doğru ve önemli bir proje olduğunu vurguladı.

Diyarbakır Bağlar'daki kentsel dönüşüm vatandaşlara anlatılacak!

Diyarbakır''ın Bağlar ilçesinde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi için, vatandaşlara anlatılması amacıyla belediye tarafından  irtibat bürosu kurulacak.

Diyarbakır Bağlar'da kentsel dönüşüm için ilk adım atıldı! 

Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, “Bağlar Kentsel Dönüşüm Toplantısı"nda  Bağlar ilçesi için planlanan kentsel dönüşüm kapsamında ilk kazmanın 2021 temmuz ayında vurulacağını açıkladı.

Diyarbakır Bağlar'da kentsel dönüşüm sevinci!

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesindeki "riskli alan" ilan edilen 53 dönümlük alanın "kentsel dönüşüm" kapsamına alınması büyük sevinçle karşılandı.

Diyarbakır Bağlar için riskli alan kararı!

Diyarbakır ili, Bağlar ilçesi, Kaynartepe Mahallesi sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar "riskli alan" ilan edildi.

Bağlar'da kayıtdışı iş yerleri ruhsatlandırıldı!

Diyarbakır Bağlar Belediyesi tarafından vergi dairesi ve esnaf odalarıyla ortaklaşa gerçekleştirdiği  denetimlerde tespit edilen 3 bin 400 iş yerinin yüzde 80’inin ruhsatlandırma ve vergilendirme işlemini gerçekleştirdi.

Pendik Güllübağlar Spor Kompleksi’nin inşaatı tamamlandı!

Pendik Belediyesi, Yayalar ve Kavakpınar Spor Komplekslerinden sonra Güllübağlar Spor Kompleksi inşaatını da tamamladı. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin: “Şehrimizdeki spor komplekslerinin sayısını her geçen yıl artırma gayreti içerisindeyiz.” diye konuştu.

Bağlar'ın kentsel dönüşüm raporu bakanlığa sunuldu!

Diyarbakır'ın Bağlar Belediyesi, ilçe için hazırladığı kentsel dönüşüm raporu Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na sunuldu. Projenin onaylamasıyla ilgili çalışmalara önümüzdeki aylarda başlanması planlanıyor.

Varyap Varlıbaşlar kupon ödemesi Haberi

Varyap Varlıbaşlar kupon ödemesi

Varyap Varlıbaşlar şirketi  tarafından ihraç edilen TRFVRYP61618 ISIN kodlu değeri  30.000.000 TL tutarındaki borcun 1. kupon ödeme dönemine ilişkin faiz ödemesi bugün yapıldı.


Açıklama;


Şirketimiz tarafından ihraç edilen TRFVRYP61618 ISIN kodlu nominal 30.000.000 TL tutarındaki bononun 1.kupon ödeme dönemine ilişkin 374.820 TL'lik faiz ödemesi 06.07.2015 itibariyle...