12 / 05 / 2024

Vasip Şahin Yaşar Güvenç görüşmesinde neler konuşuldu

Vasip Şahin Yaşar Güvenç görüşmesinde neler konuşuldu

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Vali Yardımcısı Haluk Nadir ile birlikte Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Yaşar Güvenç'i makamında ziyaret ederek İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında detaylı bilgi aldı.

Vasip Şahin: Kapalıçarşı'nın restorasyonu sürüyor!

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Kapalıçarşı esnafını ziyaret etti. Kapalıçarşı'yı dolaşarak esnafla sohbet eden Şahin, Kapalıçarşı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kökler'den bilgi aldı.

Vasip Şahin'den Yaşar Güvenç'e ziyaret!

Vali Şahin'in ziyaretinde Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Yaşar Güvenç, Vali Yardımcısı Ahmet Hamdi Usta ile müdür yardımcıları da yer aldı.

Vasip Şahin: Esenler kentsel dönüşümde örnek!

İstanbul Valisi Vasip Şahin, "İstanbul Valiliği İlçe Buluşmaları" kapsamında Esenler halkı ile bir araya geldi.Şahin, Esenler'in, İstanbul'un kentsel dönüşüm açısından en başarılı örneklerinden biri olduğunu belirtti.

Yaşar YHT Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Yaşar YHT Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Yaşar Oytuğ Yenihayat Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 22 Nisan'da Bakırköy, Yeşilköy Mahallesi, Atatürk Caddesi'nde kuruldu.

Fethi Yaşar: Eline keser alan inşaat yapmamalı!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar "Eline keser alanın inşaat yapmaya çalışması üstelik de büyük çoğunluğu deprem bölgesi olan Anadolu topraklarında kabul edilebilir bir durum değildir" dedi.

Narlıdere Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi'nin inşaatı tamamlandı!

İzmir Narlıdere'de yer alan "Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi" projesi çalışmalarını denetleyen Narlıdere Belediye başkanı Abdül Batur, inşaat çalışmalarının tamamlandığını artık açılışa çok az bir zaman kaldığını ifade etti.

Narlıdere Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi yaza tamam!

Narlıdere Belediyesi'nin yaptığı Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi tesisleri hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Batur, "Kentsel dönüşüm alanı içindeki bu alan Narlıdere'ye hayat katacak" ifadesini kullandı.

Vasip Şahin: 1.258 bina onarılıp tekrar kamu hizmetine sunuldu!

İstanbul Valisi Vasip Şahin, "58 okulda, 3 hastanede, 2 idari binada devam eden inşaat var. Toplamda bin 258 bina onarılıp ya da yeniden yapılıp tekrar kamu hizmetine sunuldu." dedi.

Erzurum Karayazı'ya arıtma tesisi inşa edildi!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Karayazı’ya Arıtma Tesisi ve İsale Hattı yaptı. Çalışma kapsamında 700 metreküplük içme suyu deposu, 2 adet 100 metreküplük, 1 adet 50 metreküplük depo ve 3000 metre de servis yolu yapıldı.

Yaşar Suit Esenyurt ödeme planı!

Yaşar Suit Esenyurt ödeme planı kapsamında 12 ay 0 faiz ödeme imkanı sunuluyor. Yaşar Suit Esenyurt projesinde metrekare birim fiyatı 3 bin 200 liradan başlıyor...

Yaşar Kemal'in Bakırköy'deki evi müze mi olacak?

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB), Yaşar Kemal'in birinci ölüm yıldönümünde (28 Şubat) bir açıklama yayımladı. Ulusoy, yazarın Basınköy'deki evinin müzeye dönüştürülmesi halinde destek vermeye hazır olduklarını belirtti.

Yaşar Aşçıoğlu inşaat sektöründe merak edilenleri yanıtladı!

Müteahhitliği işi bilmeyen insanların yapmaması gerektiğini belirten Yaşar Aşçıoğlu, "Saçını kuaföre emanet ederken prova isteyen, canını emanet ettiği müteahhitten geçmiş aramıyor. Bu acıdır ve yanlıştır" dedi

Yaşar Poyraz kimdir?

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi 14. Olağan Genel Kurulu sonuçlarına göre, Yönetim Kurulu’na giren isimler arasında Yaşar Poyraz da yer alıyor. Peki, Yaşar Poyraz kimdir?

Vasip Şahin Yaşar Güvenç görüşmesinde neler konuşuldu Haberi

Vasip Şahin Yaşar Güvenç görüşmesinde neler konuşuldu

İstanbul Valisi Vasip Şahin, kamu kurumu ziyaretleri kapsamında Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Vali Yardımcısı Haluk Nadir ile birlikte Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Yaşar Güvenç'i makamında ziyaret eden Vali Şahin, Güvenç'ten müdürlük çalışmaları hakkında brifing aldı.



Kurumun toplantı salonunda gerçekleşen ve İl Müdür Yardımcıları ile Şube Müdürlerinin de katıldığı sunumda Vali Şahin, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünün yürüttüğü iş ve işlemler ile ilgili bilgi aldı.


İstanbul...