07 / 05 / 2024

Vatson Gayrimenkul Müşavirliği Anonim Şirketi adresi

Vatson Gayrimenkul Müşavirliği Anonim Şirketi adresi

Vatson Gayrimenkul Müşavirliği Anonim Şirketi, Gökhan Ünlütürk Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 31 Ağustos'ta Şişli, Esentepe Mahallesi, Ecza Caddesi, Pol Center Çarşı Apartmanı'nda kuruldu.

Fenercioğlu ve NEO Portföy'den arsa ve karma gayrimenkul yatırım fonu işbirliği!

Fenercioğlu ve Neo Portföy Yönetimi ile arsa ve karma gayrimenkul yatırım fonu işbirliği gerçekleştirildi. 

Gayrimenkul tapu devri için hangi belgeler gerekiyor? Tapudan eli boş dönmek istemeyen herkesi ilgilendiriyor...

Gayrimenkul alım satım işlemlerinde bazı evrakların tapu müdürlüklerine teslim edilmesi gerekiyor. Peki, Gayrimenkul tapu devri için hangi belgeler gerekiyor? İşte detaylar...

Ses Concept Gayrimenkul Müşavirliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ses Concept Gayrimenkul Müşavirliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 500.000,00 TL sermeye bedeli ile Eser Soğle ve Yunus Yasin Bostancı ortaklığıyla kuruldu.

Berkoç Emlak Müşavirliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Berkoç Emlak Müşavirliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ileYaşar Erkoç tarafından kuruldu.

Türk Hava Yolları’ndan rekor sayıda personel alımı! Binlerce kişi istihdam edilecek!

Türk Hava Yolları, bünyesinde istihdam etmek üzere tamı tamına 10 bin personel alacağını duyurdu. THY Basın Müşavirliği tarafından yapılan personel alım duyurusuna ilişkin detaylar belli oldu.

Ei Alfa Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Emlak Müşavirliği Limited Şirketi kuruldu!

Ei Alfa Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Emlak Müşavirliği Limited Şirketi Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Çelik İşeri tarafından kuruldu.

Ei Alfa Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Emlak Müşavirliği Limited Şirketi kuruldu!

Ei Alfa Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Emlak Müşavirliği Limited Şirketi Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Çelik İşeri tarafından kuruldu.

Afel Mimarlık Mühendislik Haritacılık Ve Planlama Müşavirliği Limited Şirketi kuruldu!

Afel Mimarlık Mühendislik Haritacılık Ve Planlama Müşavirliği Limited Şirketi Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Merve Kör tarafından kuruldu.

Akasya Otomotiv Emlak Müşavirliği İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akasya Otomotiv Emlak Müşavirliği İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdollah Hashparast ve Masoumeh Ghopodoosınezhad ortaklığında kuruldu.

KİPTAŞ Gayrimenkul Müzayedesi'nde 159.2 milyon TL'lik gayrimenkul satıldı!

İBB iştiraki KİPTAŞ'ın dün 6'ncısını gerçekleştirdiği KİPTAŞ Gayrimenkul Müzayedesi'nde, Locamahal Veliefendi Konutları’ndaki 36 konut 45 milyon 378 bin 345 TL'ye satıldı. Müzayede de 12 dükkan da 14 milyon 963 bin 985 TL'ye satıldı. Toplam 159 milyon 228 bin 330 TL'lik gayrimenkul satıldı.

Göknar Emlak Müşavirliği Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Göknar Emlak Müşavirliği Ve İnşaat Limited Şirketi Ataşehir’de 360 bin TL sermaye bedeli  ile Erhan Tellioğlu tarafından kuruldu.

Başkurt Otelcilik Turizm Emlak Müşavirliği Geri Dönüştürülebilir Ürünler San.Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Başkurt Otelcilik Turizm Emlak Müşavirliği Geri Dönüştürülebilir Ürünler San.Ve Tic.Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 250 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Başkurt tarafından kuruldu.

KİPTAŞ'ın 5. Gayrimenkul Müzayedesi'nde hangi gayrimenkul ne kadara satıldı?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ 5. Gayrimenkul Müzayedesi'ni gerçekleştirdi. Peki KİPTAŞ'ın 5. Gayrimenkul Müzayedesi'nde hangi gayrimenkul ne kadara satıldı? İşte ayrıntılar...

Vatson Gayrimenkul Müşavirliği Anonim Şirketi adresi Haberi

Vatson Gayrimenkul Müşavirliği Anonim Şirketi adresi

Vatson Gayrimenkul Müşavirliği Anonim Şirketi, Gökhan Ünlütürk Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 31 Ağustos'ta Şişli, Esentepe Mahallesi'nde kuruldu.


Vatson Gayrimenkul Müşavirliği Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin amacı ve başlıca iştigal konuları şunlardır; Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. Diğer taraftan şirket amaç ve konusuyla ilgili hususları...