16 / 05 / 2024

ve günşli evleri telefon

ve günşli evleri telefon

Daire fiyatlarının 172 bin 700 TL'den başlangıç gösterdiği Ve Güneşli Evleri teslim tarihi 2014 yılı olarak belirlendi...

EYT ile kimler emekli olacak? Herkes bu sorunun yanıtını araştırıyor! İşte EYT'de yaş, prim ve gün detayları...

Yetkili isimlerden gelen açıklamaların ardından milyonlarca EYT'li, düzenlemelerin şartlarını merak ediyor. EYT ile kimler emekli olacak? Herkes bu sorunun yanıtını araştırıyor! İşte EYT'de yaş, prim ve gün detayları...

Nirvana Güneşli Evleri nerede?

Toplamda 156 adet konuttan oluşan Nirvana Güneşli Evleri projesi UMT İnşaat tarafından inşa ediliyor. Peki, Nirvana Güneşli Evleri nerede?

Referans Güneşli Evleri fiyat 2017!

Kiler GYO imzasıyla hayata geçirilen Referans Güneşli projesinde toplam 161 daire ve 32 ticari birim bulunuyor. İşte Referans Güneşli Evleri fiyat 2017...

Esenyurt Gün Vadi Evleri satılık!

Toplam 250 adet daireden meydana gelen Esenyurt Gün Vadi Evleri satılık daire teslimleri 2018 yılı içerisinde yapılacak.

Gün Vadi Evleri Esenyurt fiyat!

Gün Vadi Evleri Esenyurt fiyat listesi 152 bin TL'den başlayarak değişiyor. Gün Vadi Evleri projesi 2018 yılında tamamlanacak...

Sur Yapı İlkbahar ve Gölbahçe Evleri'nde dev kampanya!

Sur Yapı Mayıs ayı sonuna kadar İlkbahar’ın yeni etabı ve Gölbahçe Evleri projelerinde geçerli olacak “Yüzde 1 Peşinat, Yüzde 100 Mutluluk” sloganıyla kampanya başlattı.

Basın Ekspres aksı ve Güneşli, İstanbul'un en gözde ofis bölgesi olacak!

Hızla gelişen İstanbul gayrimenkul piyasasında, Avrupa yakasının en dikkat çeken ve en hızlı gelişen bölgelerinin başında Basın Ekspres aksı ve Güneşli geliyor.

İşte genç yıldızların gösterişli evleri!

Sizce sabahları bu muhteşem malikanede gözlerini açan kim olabilir? İşte sinema, müzik ve TV dünyasının genç yıldızlarının gösterişli evleri.

Tarihte ve Günümüzde Bilecik ve Çevresi sempozyumu yapıldı!

Bilecik’te 2 gün boyunca süren yurt içinden ve yurt dışından akademisyen ile bilim adamlarının katıldığı ’’Tarihte ve Günümüzde Bilecik ve Çevresi’’ konulu uluslararası sempozyumun kapanış töreni yapıldı.

Nurol Park Güneşli Evleri ödemeleri!

Nurol Park Güneşli Evleri ödemeleri peşinatsız, vade farksız ve KDV'siz olarak yapılıyor. Teslimlerin 2016 yılında gerçekleşeceği proje 9 blok halinde inşa ediliyor.

Referans Güneşli Evleri'nde 36 ay 0 faizle! Yüzde 12'lik fiyat avantajıyla!

Yüzde 12'lik fiyat avantajıyla konut sahibi olunan Referans Güneşli Evleri'nde yer alan daireler için 36 ay faizsiz vadelendirme seçeneği uygulanıyor. Projede daire fiyatları 198 bin TL'den başlıyor.

Referans Güneşli Evleri'nde 251 bin TL'ye! 36 ay 0 faizle!

Firma bünyesinde 36 ay faiz uygulanmadan vadelendirme yapılan Referans Güneşli Evleri'nde daire fiyatları 251 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Projede ayrıca banka kredisi de kullanılıyor.

Referans Güneşli Evleri ödeme planı!

Satışları devam eden Referans Güneşli Rezidans'ta dairelerin alanları minimum 57 metrekare, maksimum ise 232 metrekare olarak dizayn edildi. İşte Referans Güneşli Evleri ödeme planı...

ve günşli evleri telefon Haberi

ve günşli evleri telefon

Güneşli'de Depar Teknik Yapı, Teleset Mobilya ve Keleşoğlu İnşaat ortaklığında hayata geçirilen Ve Güneşli projesi  milyon TL yatırım bedeli ile yükseliyor.


Ve Güneşli Evleri'nde yer alan dairelerin fiyatları 172 bin 700 TL'den başlangıç gösteriyor. 32 bin metrekare alan üzerinde konumlandırılan projede 1+1, 2+1, 3+1 daire tipleri bulunuyor. 


Ve Güneşli Evleri'nde yüzme havuzu, kapalı otopark, çocuk oyun alanları, alışveriş alanları, fitness merkezi, sauna bulunuyor.


Ve Güneşli fiyatları şu şekilde; 1+1 daireler 172 bin 700 TL, 2+1 daireler 236 bin TL, 3+1 daireler 349 bin TL. Ve Güneşli Evleri teslim tarihi şöyle;


Ve Güneşli Evleri teslim tarihi!


Ve Güneşli Evleri teslim tarihi olarak  yılının Kasım ayı belirlendi. 


Telefon: 0212 444 80 83

Web adresi: www.vegunesli.com

Esra Nur...