26 / 08 / 2024

Vefa ciro

Vefa ciro

Vefa Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Güner, şirketlerinin son beş yıl boyunca büyüme rakamları elde ettiğini belirtirken, "Yeni geliştirdiğimiz ürünler son yıllarda toplam cirolarımızın neredeyse yüzde 50'sini oluşturuyor" dedi

AVM ciro endeksi yüzde 5.3 arttı!

Perakende sektöründeki talebi ölçen AVM Ciro Endeksi, Nisan ayında yüzde 5.3 artarken; en büyük artış yüzde 9 ile giyim kategorisinde kaydedildi. Söz konusu artışta, yeni sezona girilmesi etkili oldu.

Hulusi Belgü: Nisan ayında AVM Ciro Endeksi yüzde 5,3 arttı!

AVM Endeksi’nin Nisan ayı sonuçları açıklandı. Her ay düzenli olarak yayınlanan verilere göre ciro endeksi Nisan ayında 2013 Nisan ayına göre %5,3 artarak 138 puana yükseldi...

2013 yılında uluslararası turizmden 1,4 trilyon dolar ciro elde edildi!

2013 yılında uluslararası turizmden elde edilen toplam ciro yaklaşık 1,4 trilyon dolar oldu Avrupa, 489,3 milyar dolar ile geçen sene uluslararası turizmden elde edilen gelirin yüzde 42'sini alarak en büyük paya sahip oldu.

Dünya'da turizmden elden edilen toplam ciro yaklaşık 1,4 trilyon dolar oldu!

BM Dünya Turizm Örgütü verilerine göre, 2013 yılında uluslararası turizmden elde edilen toplam ciro yaklaşık 1,4 trilyon dolar oldu. Dünya turizm harcaması 2013 yılında 1 trilyon 377 milyar dolar olarak gerçekleşti.

Sanayi ciro endeksi yüzde 20,3 arttı!

Takvim etkisinden arındırılmış toplam sanayi ciro endeksi yılın ilk çeyreğinde geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 20,3 arttı. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) 2014 yılı mart ayına ilişkin sanayi ciro endeksini açıkladı.

Vefa, beş markası ile Yapı Fuarı’nda!

Vefa, beş markası ile Yapı Fuarı’nda. Prefabrik ve de çelik yapı sektörünün önde gelen markalarından Vefa, yapı sektörünün buluşma noktası olan Uluslararası Yapı Fuarı’ na beş markası ile katıldı.

AVM Ciro Endeksi Mart ayında yüzde 5,8 arttı!

AVM Ciro Endeksi, mart ayında yüzde 5,8 artış gösterdi. 2014 ilk çeyrek sonuçlarına göre endeks, geçen yılın aynı dönemine oranla yüzde 3,7 yükseldi

Vefa Prefabrik, beş markası ile Yapı Fuarı’na katılıyor!

Prefabrik ve de çelik yapı sektörünün önde gelen markalarından olan Vefa Prefabrik, yapı sektörünün buluşma noktası olan Uluslararası Yapı Fuarı’ na beş markası ile katılıyor.

Vefa Prefabrik, ön üretimli yapılarda entegre çözümler sunuyor!

2014’e güçlü giren Vefa, beş farklı üretim tesisi ile ön üretimli yapı sistemlerinde entegre çözümler sunan bir holdinge dönüştü. Vefa, dünyaya sunduğu çözümlerin yanında artık teknolojisini ve üretim altyapısını da ihraç etmeye hazırlanıyor.

Vefa, Uluslararası Yapı Fuarı’na beş markası ile katılıyor!

Fuarda; Vekon, Steelife ve Prenta’nın yanı sıra yeni markaları Ekobord ve Setap ile yerini alan Vefa, yeni markaları, teknolojileri ve geliştirdikleri yeni ürünleriyle ilgiyi yine üzerine çekecek.

Sanayi ciro endeksi arttı!

Sanayi ciro endeksi arttı. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), akvim etkisinden arındırılmış toplam sanayi ciro endeksinin, şubat ayında, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 20,3 arttığını bildirdi.

İnşaat sektöründe ciro ve üretim azaldı!

TÜİK 2013 yılı Ekim - Aralık dönemine ait ' İnşaat Ciro ve Üretim Endeksleri ' verilerini açıkladı. İnşaat sektöründe ciro yüzde 5,4 oranında azaldı...

AVM ciro endeksi arttı!

AYDile Akademetre Research tarafından ortaklaşa oluşturulan AVM Endeksi'nin Şubat ayı sonuçları açıklandı. Her ay düzenli olarak yayınlanan verilere göre ciro endeksi 2013 şubat ayına göre yüzde 6,1 artarak 138 puana yükseldi.

Vefa ciro Haberi

Vefa ciro


Prefabrike ve hafif çelik yapı sektöründe hizmet veren Vefa, sürdürülebilirliğin anahtarını inovasyon olarak belirledi. Vefa Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Güner, şirkederinin son beş yıl boyunca kadanan büyüme rakamları elde ettiğini belirtirken, "Yeni geliştirdiğimiz ürünler son yıllarda toplam cirolarımızın neredeyse yüzde 50'sini oluşturuyor. Ürettiğimiz katma değerli çözümler hem sektörün standardım ve müşterilerimizin konforunu yükseltiyor hem de büyümemizin ve rekabet üstünlüğümüzün lokomotifi oluyor" diye konuştu. 

Orhan Güner, birimlerini Vefa'nın merkezine konumlandırarak en üst düzeyde destek sağladıklarını söyledi. Ar-Ge faaliyetlerinde aynı zamanda danışmanlar ve akademisyenler ile iş bircironun %50'sini karşılıyor likleri yaptıklarını da aktaran Güner, "Kısa süre sonra İnovasyon ve Teknoloji Geliştirme Birimi'ni bir şirkete dönüştürerek, kurumsal bir yapıya kavuşturacağız. Teknopark istanbul'daki hazırlıklarını sürdürdüğümüz ofisimizin açılışı ile birlikte şirkedeşme sürecini de tamamlayacağız. 

Böylece sektörel...