14 / 05 / 2024

Vefa Grup dilovasındaki tesislerini yeniledi mi

Vefa Grup dilovasındaki tesislerini yeniledi mi

Dünyada sektörünün ilk akla gelen markalarından biri olan Vefa, öz sermayesiyle gerçekleştirdiği yatırımlarına 3 milyon TL’lik toz boya tesisini de ekledi. Vefa Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Güner konu ile ilgili açıklama yaptı.

Vefa Grup, Dilovası'ndaki tesisini 3 milyon liralık yatırımla yeniledi!

Vefa Grup, konteyner üretimlerinde kullandığı toz boya tesisini, 3 milyon liralık yatırımla yeniledi. Vefa açıklamasına göre şirket, öz sermayesiyle gerçekleştirdiği yatırımlarına 3 milyon liralık toz boya tesisini de ekledi

Vefa Grup, Dilovası'ndaki tesisini yeniledi!

Dünyada sektörünün ilk akla gelen markalarından biri olan Vefa, öz sermayesiyle gerçekleştirdiği yatırımlarına 3 milyon TL’lik toz boya tesisini de ekledi. Vefa Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Güner konu ile ilgili açıklama yaptı.

Dilovası'nda 357 metrekarelik arsa satışa çıkıyor! İhalesi 6 Aralık'ta! 

Kocaeli Dilovası'nda yer alan 357 metrekarelik arsa satılıyor. Peki Dilovası'ndaki arsanın fiyatı ne kadar?

İsmail Vefa AK kimdir? Eğitim hayatı nasıl? Uzmanlık alanı nedir?

Vizyon Grup Bağımsız Denetim A.Ş Ortak, Yeminli Mali Müşavir İsmail Vefa AK kimdir? İsmail Vefa AK daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İsmail Vefa AK'ınn eğitim hayatı nasıldı? İşte İsmail Vefa AK`ın hayatına dair merak edilenler.

Vefa hakkı (Geri alım) hakkı nedir? Vefa hakkı nasıl kurulur, ücreti ne kadardır?

Vefa hakkı olarak da bilinen geri alım hakkı, kişinin mecbur kalarak elden çıkardığı bir gayrimenkulü yeniden satı alabilme imkanını sağlayan uygulama olarak bilinmektedir. Peki, vefa hakkı nasıl kurulur, ücreti ne kadardır? İşte vefa hakkı (Geri alım) hakkındaki detaylar…

Vefa Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vefa Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 750 bin TL sermaye bedeli ile Yener İnce tarafından kuruldu.

Burdur'da imar uygulamasındaki parselasyona bir grup mülk sahibinden tepki!

Burdur Belediyesi'nin hayata geçirdiği imar uygulamasına bir grup mülk sahibinden tepki geldi..

Iglo Architects’in tasarladığı YC Inox fabrikasında inşaat çalışmaları hız kesmiyor!

Mimari tasarım süreci Iglo Architects tarafından sürdürülen, Tayvanlı çelik devi YC Inox’un Dilovası’ndaki 80 milyon dolarlık dev yatırımının inşaatına ihale sürecinin tamamlanmasıyla star verilecek. Projede 2021 yılının son çeyreğinde test üretimlerine geçilmesi hedefleniyor.

Atakule GYO Dilovası'ndaki arsasının değerleme raporu revize edildi! 

Atakule GYO'ya ait Kocaeli İli, Dilovası İlçesi, Köseler Mahallesi, 224 Ada, 16 numaralı Parselde yer alan arsaya ilişkin raporun 7.1. ve 7.2. maddesi revize edildi ve piyasa değeri değişmedi. 

Vefa Group Ekobord markasıyla Yapı Fuarı'ndaki yerini aldı!

Yerli sermaye ile Türkiye'yi dünyada temsil eden Vefa Group, Yapı Fuarı'nda Ekobord markasıyla en yeni teknolojileri kullanarak geliştirdiği ürünlerini sergileyecek.   

Vefa Grup İngilizlere 450 prefabrik ev gönderiyor!

Afganistan, Cezayir, Gala gibi ülkelere de hem ürün hem know-how ihraç eden Vefa Grup, İngiltere'ye prefabrik ev ihraç etmeye başlıyor. 

Vefa Grup'tan Afganistan'a fabrika yatırımı!

Afganistan Ülke Günü ve Yatırım Fırsatları Semineri İstanbul Sanayi Odası tarafından düzenlendi.  Seminer'de konuşma yapan Vefa Group İcra Kurulu Başkanı Turan Koçyiğit , Afganistan'a teknoloji ve know-how ihracat açılımı kazandırdıklarını söyledi.

Türkiye, Ytong üretiminde dünya lideri konumunda!

"İnsan ulaştığı bir hedefi bir diğer hedefe ulaşmak için basamak olarak kullanmalı" diyen Türk Ytong Yönetim Kurulu Başkanı F. Fethi Hinginar, kendisi için prensip haline getirdiği bu anlayışı Dilovası'ndaki fabrikayı gezerken bize bir dipnot olarak aktarıyor...

Yataş yurt dışındaki mağaza sayısını 86'ya çıkaracak!

Yataş, yurt dışındaki mağazasını sayısını 60'a çıkardı. Yataş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Altop, 2018'in sonuna kadar 25 mağaza daha açacaklarını söyledi. 

Kocaeli Defterdarlığı'ndan 29.5 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Kocaeli Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Gebze Emlak Müdürlüğü Gebze ve Dilovası'ndaki 2 taşınmazı ihale ile satıyor. İhale 10 Temmuz'da gerçekleşecek...

Vefa Grup dilovasındaki tesislerini yeniledi mi Haberi

Vefa Grup dilovasındaki tesislerini yeniledi mi


Prefabrike ve hafif çelik yapı sektöründe faaliyet gösteren Vefa Grup, konteyner üretimlerinde kullandığı toz boya tesisini, 3 milyon liralık yatırımla yeniledi. 


Vefa açıklamasına göre şirket, öz sermayesiyle gerçekleştirdiği yatırımlarına 3 milyon liralık toz boya tesisini de ekledi. Vefa'nın Dilovası'ndaki üretim üssünde kurulan sektörün ilk ve tek tesisi, en son teknolojiyi kullanan robot sistemi ile konteynerlerdeki boya kalitesini üst seviyeye çıkarıyor. 

Vefa Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Güner konuya ilişkin değerlendirmesinde, yeni tesis ve teknoloji yatırımlarına ara vermeden devam ettiklerini belirterek, sektörde bir ilk olan yeni toz boya tesisi ile üretim kapasitelerini artırdıklarını kaydetti. 


Yeni tesisin üretim kapasitesinin ayda 3 bin 150 konteyner olduğunu i İade eden Güner, bu yatırımla beraber sektör ortalamalarının üzerinde bir boya kalitesine ulaştıklarının altını çizdi. 

Güner, dünya standartlarında, çok daha...