07 / 05 / 2024

Vefa Holding 38. yapı fuarı tanıtımı

Vefa Holding 38. yapı fuarı tanıtımı

Vefa Holding, Türk yapı sektörünü bir araya getiren ve kapılarını 21 Nisan’da ziyaretçilerine açan 38. Yapı Fuarı’na; Vekon, Steelife, Setap, Prenta, Ekobord ve Setap markalarıyla katılıyor.

Rönesans Holding, dünyanın 'En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi' 2023 listesinde 9'uncu sırada! 

Rönesans Holding, dünya inşaat sektörüne ilişkin en köklü ve saygın değerlendirme olan ENR’nin “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” listesinde 38’inci, Avrupa'da ise 9’uncu sıraya yerleşti. 

Kiler GYO'nun 1 milyon adet payı Kiler Holding'e satıldı!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, ana ortağı Kiler Holding'in 2 Kasım'da Borsa İstanbul A.Ş.'de işlem gören Kiler GYO payları ile ilgili 2,29 TL - 2,31 TL fiyat aralığından 1 milyon adet alım gerçekleştirdiğini bildirdi. Kiler Holding A.Ş.'nin Kiler GYO sermayesindeki payı yüzde 53.38 oldu. 

Kalyon Holding'ten Milli Dayanışma Kampanyası'na 13 milyon TL bağış!

Kalyon Holding, Milli Dayanışma Kampanyasına 6 milyon lira, Vefa Kolileri Kampanyası'na da 7 milyon lira olmak üzere 13 milyon lira bağış yaptı...

Limak Holding'den koronavirüs mücadele kampanyalarına 11 milyon liralık bağış!

Limak Holding, Vefa kolileri için 7 milyon TL, Milli Dayanışma Kampanyası için de 4 milyon TL olmak üzere 11 milyon TL bağış yaptı.

Rönesans Holding, ‘Gelecek İçin Sürdürülebilir Yaşam’ı destekliyor!

Dünyanın en büyük 250 uluslararası müteahhidi listesinde 38’inci sıraya yükselen Rönesans Holding, 25. yılında, ‘Gelecek İçin Sürdürülebilir Yaşam’ı destekliyor.

Rönesans Holding sürdürülebilir yaşamı destekliyor!

Avrupa’nın en büyük 10’uncu inşaat şirketi olan ve dünyanın en büyük 250 uluslararası müteahhidi listesinde 38’inci sıraya yükselen Rönesans Holding, sürdürülebilir yaşamı destekliyor. 

Rönesans Holding dünyanın en büyükleri arasında!

Rönesans Holding, Engineering News Record’un (ENR) “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhitleri” listesinde 38. sırada yer aldı.

Vefa Holding'ten Türkiye'ye toplu konut projesi!

Vefa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Güner, firmasının yatırımlarını ve planlarını anlattı. TOKİ ile işbirliği içinde olduklarını söyleyen Güner, toplu konut projesini hayata geçirmek istediklerini belirtti.

Vekon’dan Fildişi Sahili'ne 12 milyon dolarlık yeni bir proje!

Vefa Holding’in ön üretimli yapı çözümleri sunan markası Vekon, Fildişi Sahili’nin en büyük şehri olan Abidjan’da yeni bir projeyi hayata geçiriyor. 12 milyon dolarlık projenin Mayıs ayında bitirilmesi planlanıyor.

Levnavilla projesi Sapanca'da yükseliyor!

Ön üretim yapılar, yapı malzemeleri, enerji ve gayrimenkul alanlarında faaliyet gösteren Vefa Holding, gayrimenkul sektöründeki yeni projesi Levnavilla’yı MÜSİAD Expo Fuarı’nda görücüye çıkarıyor.

Vefa Holding, İSO'nun İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesinde 94. sırada!

Vefa Prefabrike Yapılar San. Tic. A.Ş., Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Listesi’nde büyük bir sıçrama gerçekleştirerek 214. Sıradan 94. Sıraya geldi. Firma, aynı zamanda sektör firmaları arasından listeye giren iki şirketten biri oldu.

Vefa Holding nano teknolojiyi yapı sistemlerine uygulayacak!

Vefa Holding, AR-GE yatırımları ve inovatif ürünleriyle bulunduğu sektörde dikkatleri çekiyor. Vefa Holding gayrimenkul alanında yepyeni bir teknolojiyle insanlara özel binalar yapmaya hazırlanıyor.

Nestavilla ile bu yaz çok uygun fiyatlarla ev sahibi olabilirsiniz!

Vefa Holding güvencesiyle ön üretimli konutlar üreten Nestavilla, bu yaz tatilinizi kendi yazlığınızda geçirme fırsatı sunuyor. Nestavilla, tüm modellerini yüzde 10 indirimle satışa sunuyor.

Vefa Holding 38. yapı fuarı tanıtımı Haberi

Vefa Holding 38. yapı fuarı tanıtımı
Vefa’nın büyük inşaat şirketlerinin çözüm ortağı olan lokomotif markası Vekon, açık alanda yer alan standında mevcut ürünlerinin dışında anahtar teslim kamp ve yaşam alanlarını ziyaretçilerine tanıtırken, hafif çelik yapı markası Steelife da fuarın açık alanında ziyaretçilere çelik yapı sisteminin avantajlarını anlatacak. Vefa’nın Vekon ve Steelife dışındaki diğer markaları Setap, Doriva, Prenta ve Ekobord’da kapalı alanda bulunan stantlarında ziyaretçilere yeniliklerini anlatma fırsatı...