05 / 05 / 2024

vefa holding müsiad fuarı

vefa holding müsiad fuarı

Prefabrike ve çelik yapı sektörünün güçlü markalarından Vefa Holding MÜSİAD Fuarı'nda 'Yapıcı Fikirleri' ile yerini alacak. Faaliyetlerini 10 şirket ve 12 marka ile sürdüren Vefa, fuarda müşterileri ile bir araya gelecek.

BOSS4 Gayrimenkul MÜSİAD Hessen Fuarı'na katılacak!

BOSS4 Gayrimenkul, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından Almanya’nın Frankfurt kentinde 13-14 Nisan 2019 tarihleri arasında düzenlenecek olan Müsiad Hessen Fuarı'na katılacak.

MÜSİAD Hollanda'da üç yeni şube açtı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), Hollanda'nın Lahey, Rotterdam ve Utrecht kentlerinde üç yeni şube açtı.

MÜSİAD Perakende ve Pazarlama Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi açıldı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) ve İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokolle, MÜSİAD Perakende ve Pazarlama Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi açıldı.

MÜSİAD Vizyoner 17 Zirvesi’nden Hasanoğlu İnşaat'a ödül!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından iki yılda bir düzenlenen MÜSİAD Vizyoner’17 Sektörler Zirvesi’nde Hasanoğlu İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Haluk Hasanoğlu, plaket aldı. 

MÜSİAD Vizyoner’17 düzenlendi!

Vizyoner’17 Sektörler Zirvesi bugün İstanbul Wow Hotel’de iş adamları, sektör temsilcileri ve sivil toplum kuruluşlarının da  katılımıyla gerçekleşti. 

Hasanoğlu İnşaat, MÜSİAD Vizyoner'17 Sektörler Zirvesi'ne katılacak!

11-12 Ekim'de WOW Convetion Center'de gerçekleşecek olan MÜSİAD Vizyoner'17 Sektörler Zirvesi'ne Hasanoğlu İnşaat da katılacak..

MÜSİAD İngiltere'de ofis açtı!

MÜSİAD, İngiltere şubesi açıldı. Şubesi, başkent Londra'da düzenlenen etkinlikle açıldı. Etkinlik, sinevizyon gösterisiyle başla

Vefa Holding'ten Türkiye'ye toplu konut projesi!

Vefa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Güner, firmasının yatırımlarını ve planlarını anlattı. TOKİ ile işbirliği içinde olduklarını söyleyen Güner, toplu konut projesini hayata geçirmek istediklerini belirtti.

MÜSİAD 81 ilde TOSİ kurmak için çalışmalara başladı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), Abdurrahman Kaan’ın Genel Başkanlığında hem MÜSİAD’ın hem de ülke ekonomisinin büyümesine katkı sağlayacak projeler üreteceğini açıkladı.

Kastamonu'nun projelerine MÜSİAD desteği!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş'ı ziyaret etti. MÜSİAD Kastamonu Şubesi Başkanı Oğuz Fındıkoğlu, bölgedeki projelere destek verdiklerini açıkladı.

Genç MÜSİAD'ın yeni başkanı Engin Akdağ oldu!

Genç MÜSİAD 12. Genel Kurul Toplantısı, MÜSİAD Başkanı Nail Olpak, MÜSİAD 4. Dönem Başkanı Ömer Cihad Vardan, MÜSİAD 3. Dönem Başkanı Ömer Bolat, Anadolu ile Avrupa'daki başkanları ve üyelerinin katılımıyla yapıldı.

MÜSİAD'tan Aksaray Müteahhitler Birliği'ne ziyaret!

MÜSİAD Aksaray Yönetimi, Aksaray Müteahhitler Birliği (AKMÜB) Başkanlık görevine seçilen Cüneyt Göktaş ve ekibini ziyaret etti.

MÜSİAD’ın yeni genel merkez binasının temeli atıldı!

MÜSİAD’ın yeni genel merkez binasının temel atma törenine katılan Başbakan Yardımcısı Şimşek “Burası MÜSİAD’ın düşünce fabrikası olacak” dedi. MÜSİAD Başkanı Olpak ise binanın 8 ay içinde tamamlanacağını söyledi.

vefa holding müsiad fuarı Haberi

vefa holding müsiad fuarı

Prefabrike ve çelik yapı sektörünün güçlü markalarından Vefa, son yılların en büyük iş buluşması olarak nitelenen MÜSİAD Fuarı'nda 'Yapıcı Fikirleri' ile yerini alacak. Bugün itibariyle faaliyetlerini 10 şirket ve 12 marka ile sürdüren Vefa, fuarda müşterileri ile bir araya gelecek. Vefa Holding İcra Kurulu Başkanı Turan Koçyiğit, MÜSİAD Fuarı'nı özellikle son yıllardaki pazar hedefleri içinde yer alan bölgelerden gelen ziyaretçiler nedeniyle önemli bir fırsat olarak gördüklerini söyledi. 


Yurtdışı portföylerine ekledikleri yeni ülkelerin büyük bir bölümünün Ortadoğu, Körfez ülkeleri, Afrika ve Orta Asya'da yer aldığını hatırlatan Turan Koçyiğit, MÜSİAD Fuarı'nın bu bölgelerdeki potansiyellerine önemli katkı sunacağını düşündüklerini kaydetti. 


Vefa Holding İcra Kurulu Başkanı Turan Koçyiğit, "Bugün itibariyle sadece sunduğumuz çözümleri değil, üretim altyapımızı ve kullandığımız bize özgü teknolojilerimizi de ihraç etmeyi konuşuyoruz....