06 / 05 / 2024

Vefa Holding yapı malzemeleri

Vefa Holding yapı malzemeleri

Vefa Holding, Ekobord markasıyla yapı malzemeleri sektörüne giriş yaptı. Vefa İcra Kurulu Başkanı Turan Koçyiğit, Ekobord'un bu yıl başından itibaren seri üretime başladığını, hem hızlı hem de daha bol seçenekli çözümler sunduklarını kaydetti.

Pera GYO, yatırım holding olarak yapılandırılacak! GYO statüsünden çıkıyor! 

Pera GYO, Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı statüsünden çıkıp, yatırım holding şeklinde yeniden yapılandırılacak. Şirket KAP'ta duyurdu. İşte detaylar...

Koç Holding, Yapı ve Kredi Bankası hisselerinin bir kısmını 6,8 milyar TL'ye sattı! 

Koç Holding, Yapı ve Kredi Bankası'nda 575 milyon TL nominal değerli hisselerinin hızlandırılmış talep toplama yöntemiyle, borsa dışında kurumsal yatırımcılara toplam 6 milyar 756 milyon 250 bin TL'ye satışını gerçekleştirdi. İşte ayrıntılar...

Koç Holding'den hisse hamlesi! Yapı Kredi kağıdı satılacak

Koç Holding, portföyündeki 575 milyon adet Yapı ve Kredi Bankası hissesini “hızlandırılmış talep toplama yöntemiyle” satacağını açıkladı. İşte tüm detaylar...

Yapı ve Yapı A.Ş. ile Astaş Holding, Kempinski Residences Balmumcu için güçlerini birleştirdi!

Yapı ve Yapı A.Ş. ile Astaş Holding, İstanbul’un en değerli ve prestijli projesi olarak dikkat çeken Kempinski Residences Balmumcu için güçlerini birleştirdi...

Emin Grup, Emin Üstün Holding'e dönüştü!

Türkiye’de 1991'de temelleri atılan ve farklı sektörlerde hizmet veren şirketleri bünyesinde barındıran Emin Grup, holding yapısına geçti ve bir şirketler topluluğu olarak Emin Üstün Holding’e dönüştü. Şirket, hizmetlerine Emin Üstün Holding olarak devam edecek.

Yapı Merkezi Holding'in acı günü! Begüm Tunç vefat etti! 

Yapı Merkezi Holding A.Ş'nin Kurucu ve Yönetim Kurulu Üyesi Ülkü ve Ersin Arıoğlu'nun ablaları Begüm Tunç vefat etti. Tunç'un cenazesi bugün Şişli'de toprağa verilecek.

Sabancı Holding Yapı Malzemeleri Grubu’nda görev değişiklikleri!

Sabancı Holding Yapı Malzemeleri Grubu’nda görevler değişti. Çimsa Genel Müdürlüğü’ne halen Akçansa Genel Müdürü olan Umut Zenar getirildi. Akçansa’nın Genel Müdürlüğü görevine ise, Kordsa’da Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Mehmet Zeki Kanadıkırık atandı. 

Tekfen Holding'in Mersin'deki arazisi için imar başvurusu yapıldı!

Tekfen Holding'in bağlı ortaklarından Toros Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin hisselerinin tamamına sahip olduğu CFS Petrokimya Sanayi A.Ş'nin Toros Tarım'ın Mersin arazisi üzerinde yapılması tasarlanan bir polipropilen üretim tesisi için ön hazırlık ve etüt çalışmaları başlatıldı.

Vefa Group Ekobord markasıyla Yapı Fuarı'ndaki yerini aldı!

Yerli sermaye ile Türkiye'yi dünyada temsil eden Vefa Group, Yapı Fuarı'nda Ekobord markasıyla en yeni teknolojileri kullanarak geliştirdiği ürünlerini sergileyecek.   

Bahaş Holding ve Mertinox Yapı Malzemeleri güçlerini birleştirdi!

İnşaat, taahhüt, sağlık, turizm, ve teknoloji alanlarında faaliyetlerini devam ettiren Bahaş Holding, alanında söz sahibi olan 30 yıllık marka Mertinox Yapı Malzemeleri ile güçlerini birleştirdi.

Akfa Holding ve Fi Yapı soruşturmasında 84 kişiye dava!

FETÖ/PDY'ye finansal destek sağladıkları iddiasıyla kayyum atanan Akfa Holding ve Fi Yapı'ya yönelik yürütülen soruşturma kapsamında 84 kişiye dava açıldı.

Gama Holding’den 1 milyar dolara yakın yapılandırma!

Müteahhitlik ve enerji ağırlıklı faaliyet gösteren Gama Holding'in 1 milyar dolara yakın borç yeniden yapılandırma görüşmesi 20'ye yakın banka ile sürüyor.

Eczacıbaşı Yapı'daki 6.3 milyon adet pay Eczacıbaşı Holding'e satıldı!

İntema İnşaat'ın yüzde 5,66'sına sahip olduğu Eczacıbaşı Yapı Gereçleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. hisselerinin tamamının Eczacıbaşı Holding A.Ş.'ye satıldı...

Vefa Holding yapı malzemeleri Haberi

Vefa Holding yapı malzemeleri


Vefa İcra Kurulu Başkanı Turan Koçyiğit, Ekobord'un bu yıl başından itibaren seri üretime başladığını belirterek, fibercement levhaların üretildiği Bilecik'teki tesislerinin tam kapasiteyle üretime devam ettiğini kaydetti. 


Koçyiğit, Ekobord fibercement levhaların, Vefa markalarının sunduğu ürün ve hizmetler arasında çok önemli bir yeri olan ön üretimli yapılarda kullanılan en temel malzemelerden biri olduğunun altını çizerek, "Ürettiğimiz yapılarda kullandığımız ana malzemelerden biri olan levhayı artık kendi tesislerimizde üretiyoruz" değerlendirmesinde bulundu.


"Pazarda önemli bir rekabet avantajı sağladık"


Ekobord ile birlikte ön üretimli yapılarda sundukları entegre üretim çözümlerinde daha güçlü hale geldiklerini belirten Koçyiğit, böylece hem daha hızlı hem de daha bol seçenekli çözümler sunduklarını kaydetti.  


Koçyiğit, ayrıca daha kaliteli ve daha estetik çözümleri fiyat avantajlarını kullanarak daha ekonomik sunabildiklerini aktararak, "Bu sayede pazarda önemli bir rekabet...