04 / 05 / 2024

Vefa prefabrik bina

Vefa prefabrik bina

2023 yılında sektörün en çok tercih edilen lider oyuncusu olmayı hedefleyen Vefa, Afganistan’da know how ihraç ederek fabrika kuruyor. Vefa, Afganistan ile ülke genelinde prefabrike binalar inşa edebilecek bir fabrika kurmak üzere sözleşme imzaladı.

Kahramanmaraş depremleri sonrası tüm Türkiye alarmda! Bina güçlendirme ve prefabrik ev yapımı talepleri katlandı!

Tüm Türkiye’yi yasa ve üzüntüye boğan Kahramanmaraş depremlerinin ardından deprem testi ve bina güçlendirme talepleri arttı. Taleplerin yarıdan fazlası İstanbul’dan gelirken, prefabrik ev yapımı taleplerinin de yüzde 488 oranında artış gösterdiği belirtildi.

Dorçe Prefabrik Avustralya'da akıllı konut üretiyor! 

Modüler bina çözümleri sağlayan Dorçe Prefabrik, Avustralya'da akıllı konut teslimlerini gerçekleştirdi.

İstanbul Üniversitesi Vefa binası çökme riski taşıyor!

İstanbul Üniversitesi'in Vefa ek binası çökme riski ile karşı karşıya. Bina için çürük raporu verildiğini belirten öğrenciler, binada eğitim görmek istemediklerini ifade ettiler...

Vefa Grup İngilizlere 450 prefabrik ev gönderiyor!

Afganistan, Cezayir, Gala gibi ülkelere de hem ürün hem know-how ihraç eden Vefa Grup, İngiltere'ye prefabrik ev ihraç etmeye başlıyor. 

Vefa, Afganistan'da prefabrik binalar inşa edecek!

2023 yılında sektörün en çok tercih edilen lider oyuncusu olmayı hedefleyen Vefa, Afganistan’da know how ihraç ederek fabrika kuruyor. Vefa, Afganistan ile ülke genelinde prefabrike binalar inşa edebilecek bir fabrika kurmak üzere sözleşme imzaladı.

İzmir Menderes'te 3,2 milyon TL'ye satılık bina!

İzmir Menderes İlçesi Tekeli Mahallesi'nde yer alan Prefabrik Fabrika idari bina TC Menderes İcra Dairesi tarafından satılıyor. Satışa konu olan taşınmazın satış bedeli 3 milyon 200 bin TL.

İzmir'de engelliler için yapılan bina şikayet edildi!

Zeytinli Park içerisinde, Engelsiz Park’ın yanına, Aliağa Belediyesi tarafından inşa edilen prefabrik bina, Şehir Plancıları Odası tarafından şikayet edildi.

Vefa Bozacısı konut oldu!

Arnavutluk’tan gelen Hacı Sadık Bey’in 1876’da Vefa’da açtığı bozanın ilk resmi ticarethanesi niteliği taşıyan tarihi binanın imar durumu değişti. Tarihi bozacının bulunduğu bina konut ilan edildi.

Kahramanmaraş Andırın Devlet Hastanesi için prefabrik bina yapıldı!

Kahramanmaraş Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine Bağlı Andırın İlçe Devlet Hastanesinde yapımı gerçekleştirilen Prefabrik bina hizmete girmiştir.

Özge Yapı, Türkiye’yi prefabrik konut siteleri ile tanıştırıyor!

Prefabrik konutlar, tek villalık müstakil yaşamlardan toplu yaşam alanlarına doğru genişliyor. Afrika’ya kadar bina gönderen Özge Yapı, Türkiye’yi prefabrik konut siteleri ile tanıştırıyor.

İnegöl Mahmudiye'de 2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İnegöl Belediye Başkanlığı, Mahmudiye Mahallesi'ndeki tek katlı prefabrik bina ve arsasını satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 2 milyon 26 bin 413 TL olarak belirlendi.

Antalya Kumluca'daki kaçak yapı yıkıldı!

Kumluca ’ ya bağlı Mavikent Mahallesi ’ nde hazine arazisinde ve kaçak olduğu iddia edilen prefabrik bina, belediye ekipleri tarafından yıkıldı.

Prefabrik evde oturulur mu?

Günümüzde arsa sahipleri, arsaları üzerinde bina inşa etmek yerine prefabrik ev kurmayı tercih ediyor. Peki, prefabrik ev nasıl olur? Prefabrik evde oturulur mu? Prefabrik ev avantajları nelerdir?

Vefa prefabrik bina Haberi

Vefa prefabrik bina

Küresel pazarlarda ve farklı kültürlerdeki potansiyel müşterilerine sürdürülebilir iş modelleriyle yenilikçi ürünler sunarak, 2023 yılında sektörün en çok tercih edilen lider oyuncusu olmayı hedefleyen Vefa, bu kapsamda yatırımlarına hızla devam ediyor. Ön üretimli yapılar alanında 100’e yakın ülkeye ürün ve hizmet ulaştıran Vefa, şimdi de Afganistan’da know how ihraç ederek fabrika kuruyor.


Vefa, bu kapsamda Afganistan ile ülke genelinde prefabrike binalar inşa edebilecek bir fabrika kurmak üzere sözleşme imzaladı. Sözleşme, Afganistan devlet başkanlığı sarayında devlet başkanı Eşref Gani Ahmetzai huzurunda Afganistan Şehircilik Bakanı Sayed Sadat Naderi ve Vefa Holding başkanı Orhan Güner arasında imzalandı. Fabrika inşaatının 11 milyon dolar olacağı tahmin ediliyor ve bu tutar, Afganistan hükümeti tarafından finanse edilecek.


Afganistan Şehircilik Bakanı Sayed Sadat Naderi, imza töreninin ardından yaptığı konuşmada,...