04 / 05 / 2024

Vefa takvim

Vefa takvim

Ön üretimli yapı sistemlerinde entegre çözümler sunan Vefa, bu yılki takvim çalışmasında çocukların hayallerindeki evlere yer verdi.

Vefa hakkı nedir? Vefa hakkı nasıl kullanılır?

Geri alım hakkı olarak da adlandırılan vefa hakkı, gayrimenkul terimlerinden biridir. Bu haktan genelde banka kredisini ödemekte zorlanan kişiler yararlanabilmektedir. Peki vefa hakkı tam olarak nedir ve vefa hakkı nasıl kullanılır? İşte vefa hakkı ile ilgili tüm merak edilenler…

Vefa Taahhüt İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vefa Taahhüt İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Veli Şahin tarafından kuruldu.

İsmail Vefa AK kimdir? Eğitim hayatı nasıl? Uzmanlık alanı nedir?

Vizyon Grup Bağımsız Denetim A.Ş Ortak, Yeminli Mali Müşavir İsmail Vefa AK kimdir? İsmail Vefa AK daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İsmail Vefa AK'ınn eğitim hayatı nasıldı? İşte İsmail Vefa AK`ın hayatına dair merak edilenler.

Emekli Bayram ikramiyelerinde son dakika gelişmesi! Takvim belli oldu! O gün paranız hesabınızda olacak

Ramazan Bayramına sayılı günler kala emeklilerin ne zaman bayram ikramiyesi alacağı merak edilip araştırılıyor. Emekli Bayram ikramiyelerinde son dakika gelişmesi! Takvim belli oldu! O gün paranız hesabınızda olacak...

Mart 2023 mazot gübre desteği yattı mı? Mazot gübre il il takvim açıklandı mı? Çiftçiler hemen kontrol edin!

Milyonlarca çiftçi tarımsal destek ödemelerine ilişkin araştırmalarını hızlandırdı. Mart 2023 mazot gübre desteği yattı mı? Mazot gübre il il takvim açıklandı mı? Çiftçiler hemen kontrol edin!

Böyle ahde vefa görülmedi! O devletin tüm yetkilileri maaşlarını bağışlıyor!

Böyle ahde vefa gerçekten görülmedi. Türkiye’nin bundan 20 sene önce yaptığı iyiliği unutmayan Tayvan hükümeti duygulandıran bir yardım kararı aldı. Buna göre, hükümetin tüm yetkilileri, bir aylık maaşlarını depremzedelere bağışlayacak.

TOKİ 7-14 Şubat il il kura takvimi açıklandı! Peş peşe tarihler belli oldu! İşte Şubat ayı yeni takvim...

İlk Evim, İlk İş Yerim projesi kapsamında kura çekilişleri merakla takip ediliyor. TOKİ 7-14 Şubat il il kura takvimi açıklandı! Peş peşe tarihler belli oldu! İşte Şubat ayı yeni takvim...

TOKİ 7'nci etap kuraları 12 ilde peş peşe çekilecek! Güncel takvim gün gün açıklandı! İşte il il TOKİ kura takvimi...

İlk Evim İlk İş Yerim projesinde 64 ilin kurası çekildi. Bu kapsamda 164 bin 666 konutun hak sahipleri belirlendi. TOKİ 7'nci etap kuraları 12 ilde peş peşe çekilecek! Güncel takvim gün gün açıklandı! İşte il il TOKİ kura takvimi...

TOKİ 5. etap 4-13 Ocak 2+1 3+1 konut çekim takvimi açıklandı! Kuralar peş peşe il il yapılacak! İşte güncel takvim...

TOKİ sosyal konut projesi kura çekilişi tüm hızıyla devam ediyor. TOKİ 5. etap 4-13 Ocak 2+1 3+1 konut çekim takvimi açıklandı! Kuralar peş peşe il il yapılacak! İşte güncel takvim...

Geri Alım (Vefa) Hakkı nedir? Geri Alım Hakkı nasıl kullanılır?

Satın alma hakkının saklı tutulmasını sağlayan vefa hakkı, taşınmaz bir malın satışı durumunda eski sahibine tekrar satın alma hakkı tanıyor. Geri Alım (Vefa) Hakkı ile ilgili merak edilenlerin tümünü sizler için derledik..

Er Vefa İnşaat Taahhüt Turizm Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Er Vefa İnşaat Taahhüt Turizm Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de Ramazan Öztürk tarafından kuruldu.

Vefa hakkı (Geri alım) hakkı nedir? Vefa hakkı nasıl kurulur, ücreti ne kadardır?

Vefa hakkı olarak da bilinen geri alım hakkı, kişinin mecbur kalarak elden çıkardığı bir gayrimenkulü yeniden satı alabilme imkanını sağlayan uygulama olarak bilinmektedir. Peki, vefa hakkı nasıl kurulur, ücreti ne kadardır? İşte vefa hakkı (Geri alım) hakkındaki detaylar…

Adese Gayrimenkul'ün vefa kredilerine konu gayrimenkulleri devrediliyor!

Adese Gayrimenkul'ün vefa hakkı kredi borçlarının tamamını kapatması sonrasında kredilere konu taşınmazlar Adese Gayrimenkul Yatırım A.Ş'ye devredilmeye başlandı.

Vefa takvim Haberi

Vefa takvim

İnovatif fikirleri ve çağdaş teknolojik altyapısıyla oluşturduğu ön üretimli yapıları ile insanların hayallerindeki yaşam alanlarını gerçeğe dönüştüren Vefa, her yıl ayrı bir konseptte hazırladığı takvimlerine, bu yıl ise çocukların hayalindeki evleri taşıdı.


Kütahya Mimarlar Odası tarafından Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğü kanalıyla tüm merkez ve ilçe okullarının katıldığı teması “Çocukların Hayalindeki Evler” olan bir yarışma düzenlendi. Yarışmada çocuklardan hayallerindeki evleri çizmeleri istendi. Amaç, gelecek nesillerin yaşam alanlarını standart kalıplardan çıkarıp evlerini sadece barınma alanı olarak görmeden, keyif alınarak yaşanabilir mekanlara çevirmelerine ön ayak olmaktı. Katılımcılar arasında ise yağmur yağdığı zaman yaşadığı evin cephesine çarpan damlaların müzik notalarına dönüştüğünü hayal edenlerden tutun da hayalindeki evin ana cephesinden posta kutusuna kadar ayakkabı görünümlü evler çizenler de vardı.


Çocukların hayallerindeki evlerin tasarımlarına kayıtsız kalmayan...