03 / 05 / 2024

Vefa yapı fuarı

Vefa yapı fuarı

Vefa, beş markası ile Yapı Fuarı’nda. Prefabrik ve de çelik yapı sektörünün önde gelen markalarından Vefa, yapı sektörünün buluşma noktası olan Uluslararası Yapı Fuarı’ na beş markası ile katıldı.

Vefa Group Ekobord markasıyla Yapı Fuarı'ndaki yerini aldı!

Yerli sermaye ile Türkiye'yi dünyada temsil eden Vefa Group, Yapı Fuarı'nda Ekobord markasıyla en yeni teknolojileri kullanarak geliştirdiği ürünlerini sergileyecek.   

Vekon İstanbul Yapı Fuarı'na katıldı!

İstanbul Yapı Fuarı bu yıl 23 Mayıs’ta düzenlendi. Vefa’nın ön üretimli yapı çözümleri markası Vekon, fuarda yerini aldı.

Vefa Yapı Fuarı'na damga vurdu!

Vefa, Türk yapı sektörünün ve bölgenin buluşma noktası olan 38. Yapı Fuarı’na; Vekon, Steelife, Setap, Prenta, Ekobord ve Doriva markalarıyla katılıyor.

Vefa Holding, markalarıyla 38. Yapı Fuarı’na katılacak!

Vefa Holding, Türk yapı sektörünü bir araya getiren ve kapılarını 21 Nisan’da ziyaretçilerine açan 38. Yapı Fuarı’na; Vekon, Steelife, Setap, Prenta, Ekobord ve Setap markalarıyla katılıyor.

Ekobord, Ankara Yapı Fuarı'nda çevre dostu ürünleriyle dikkat çekiyor!

Yapı malzemeleri sektörüne iddialı bir giriş yapan Vefa’nın yeni markası Ekobord, Ankara Yapı Fuarında sektör profesyonelleri ile bir araya geliyor. Ekobord, Ankara Yapı Fuarı'nda çevre dostu ürünleriyle dikkat çekiyor.

Vefa, beş markası ile Yapı Fuarı’nda!

Vefa, beş markası ile Yapı Fuarı’nda. Prefabrik ve de çelik yapı sektörünün önde gelen markalarından Vefa, yapı sektörünün buluşma noktası olan Uluslararası Yapı Fuarı’ na beş markası ile katıldı.

Steelife, 37'nci Yapı Fuarı'nda Modül Ev'i sergileyecek!

Vefa Holding'in markası Steelife, modül konut sistemleriyle tüketicinin beğendiği evi bir günde kuruyor. Bu uygulama ile Design Turkey Ödülü'nü de alan Steelife, Modül Ev'i 37'nci Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul'da sergileyecek

Vefa Prefabrik, beş markası ile Yapı Fuarı’na katılıyor!

Prefabrik ve de çelik yapı sektörünün önde gelen markalarından olan Vefa Prefabrik, yapı sektörünün buluşma noktası olan Uluslararası Yapı Fuarı’ na beş markası ile katılıyor.

Yapı Fuarı'nda 100 milyar dolarlık işbirliği!

Yapı Fuarı- Turkeybuild İstanbul 6-10 Mayıs 2014 tarihleri arasında TÜYAP’ta düzenlenecek. Güney Kore ile Türkiye’nin özellikle yurtdışı müteahhitlik sektöründe toplamda yılda yaklaşık 100 milyar dolarlık işbirliği yapabilecekleri belirtildi.

Hekim Holding 4 şirketiyle 37. Yapı Fuarı’nda yerini aldı!

Hekim Holding şirketlerinden Prefabrik Yapı A.Ş., Özge Yapı A.Ş., Hebo Yapı A.Ş. ve Hekim Yapı A.Ş. 37. Yapı Fuarı’nda sektöre ilham verecek yeniliklerini sergiliyor...

İstanbul Vinç ve Tower Rent Yapı Fuarı'nda!

Türkiye’ nin en büyük platform hiper marketi İstanbul Vinç ve satış firması Tower Rent bu yılda 37.si düzenlenecek olan ve 6-10 Mayıs arası TÜYAP fuar merkezinde gerçekleştirilecek Yapı Fuarı'na katılıyor.

37. Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul Türk yapı sektörüne yeni iş fırsatları sunuyor!

Türk yapı sektörünün ve bölgenin en büyük buluşması 37. Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul, 81.000 m2’lik 12 salon ve açık alanında, 1.150 katılımcı firmanın ürün ve hizmetlerini 111.000’i aşkın ziyaretçiyle buluşturacak.

Seranit Grup, 37’inci Yapı Fuarı’na yenilikçi ürünleri ile katılacak!

Seranit Grup, 37’inci Yapı Fuarı’na yenilikçi ürünleri ile katılacak. 6 – 10 Mayıs 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilecek fuar, Türk yapı sektörünün en büyük buluşma noktası olarak biliniyor.

Vefa yapı fuarı Haberi

Vefa yapı fuarı

Vefa, beş markası ile Yapı Fuarı'na katılıyor. Fuarda; Vekon, Steelife ve Prenta’nın yanı sıra yeni markaları Ekobord ve Setap ile yerini alan Vefa, yeni markaları, teknolojileri ve geliştirdikleri yeni ürünleriyle ilgiyi yine üzerine çekti.


TÜYAP’ta 6-10 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen Uluslararası Yapı Fuarı’na; Vekon, Steelife, Setap, Ekobord ve Prenta olmak üzere beş markası ile katılan Vefa, mevcut ürünleri, çözümleri ve yenilikleri ile göz doldurdu.


Prefabrike ve çelik yapı sektöründe 24 yılı geride bırakan Vefa, her yıl katıldığı Yapı Fuarı’nda bu yıl da beş markası ile yer aldı. Vefa, yapı sektörünün buluşma noktası olan fuarda, iki yeni markası Ekobord ve Setap’ı da ilk kez görücüye çıkardı. Fuarın açık alanındaki stantlarda Vekon, Steelife ve yapısal çelik çözümleri sunan yeni markası Setap ile yerini...