04 / 05 / 2024

Vega Okulları şubeleri

Vega Okulları şubeleri

ALTINBAŞ Holding Yönetim Kurulu Başkanı İmam Altınbaş, 10 milyon lira yatırımla ilkini Sultanbeyli’de açtığı “Vega Okulları”nı önümüzdeki dönemde zincire dönüştürmeyi planladığını söyledi.

Hükümlüler Adana'daki okulları onarıyor!

Adana'da, haklarında kamuya ücretsiz çalışma cezaları verilen hükümlüler, kentteki okulların boya-badana ile çevre düzenlemeleri, tamir,tadilat ve temizlik işlerini yapıyor.

Menemen'de yapımı devam eden okullar yeni döneme yetişecek!

İzmir Menemen'de yeni okulların yapım işinde sona yaklaşıldı. Menemen İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdülnasır Şimşek yapımı tamamlanan ve bitme aşamasına gelen 5 okulu ziyaret ederek gelişmeler hakkında bilgi aldı.

Turgutlu'da okullar yenileniyor!

TURGUTLU Belediyesi, okulların yaz tatiline girmesiyle birlikte okul binalarında başlattığı çalışmalarına devam ediyor. Belediye ekipleri, "eğitime destek" anlayışı kapsamında iki okulda daha boya çalışmasına başladı.

Nata Vega Outlet bayramda açık mı?

Nata Vega Outlet hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Nata Vega Outlet bayramda açık mı? Nata Vega Outlet bayramda kaçta açılacak?

Atıl Köy Okulları projesiyle 3 ildeki metruk binalar onarıldı!

60 genç mimarın kurduğu Herkes İçin Mimarlık Derneği, köylerde mucizeler yaratıyor. Mimarlar Atıl Köy Okulları projesiyle Giresun, Ordu ve Çorum'da metruk binaları hayata döndürdü.

2003 yılında bazı devlet okulları satışa sunulacakmış!

2003 yılında İstanbul'da bulunan bazı devlet okulları satılacakmış. 35-40 trilyon lira gelir bekleyen Milli Eğitim, satışa çıkaracağı okullar arasında Gedikpaşa İlköğretim Okulu, Etiler Lisesi ve Levent Kız Meslek Lisesi de bulunuyormuş.

Hakan Tütüncü inşaatı devam eden okulları gezdi!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de bölgeye kazandırılmasında katkısı olduğu okul binalarında incelemede bulundu. Tütüncü, yüklenici şirketinin yetkililerinden okulların inşasının ne aşamada olduğu hakkında bilgi aldı.

Altınbaş Vega Okulları'nı zincire dönüştürecek!

ALTINBAŞ Holding Yönetim Kurulu Başkanı İmam Altınbaş, 10 milyon lira yatırımla ilkini Sultanbeyli’de açtığı “Vega Okulları”nı önümüzdeki dönemde zincire dönüştürmeyi planladığını söyledi.

Batman'da okulların bakım ve onarımları devam ediyor!

Batman’ın Sason ilçesindeki okulların bakım ve onarımları devam ediyor. Sason İlçe Milli eğitim Müdürlüğü tarafından ilçede bulunan Aşağı Tekevler, Heybeli, Meşeli ve Yukarı Dereköy İlkokulları’nda bakım ve onarımlar yapıldı.

TÜRGEV müzik eğitimi veren okullar inşa edecek!

TÜRGEV Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, "Milli Eğitim Bakanlığı Özel Okullar Genel Müdürlüğü'nün başını çekeceği projeyle ilkokullardan itibaren konservatuvara kadar müzik eğitimi alınabilecek okullar açılacak" dedi.

İstek Belde Okulları, Pergel Grup'un farklı mimarisiyle dikkat çekiyor!

Eğitim kurumları arasında öncü duruşuyla dikkat çeken İstek Vakfı Okulları’ndan İstek Belde Kampüsü, öğrenci ve velilere sunduğu iddialı mimari yaklaşımla da dikkat çekiyor.

Türkiye'deki okullar 2018'e kadar güçlendirilecek!

Japonya'da düzenlenen BM Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Zirvesi'nde okullarını 2018'e kadar depremler başta olmak üzere her türlü felakete dayanıklı hale getirme taahhüdü veren ilk ülke Türkiye oldu.

INARTS Sanat Okulları Fuarı 21-22 Mart'ta!

INARTS Yurtiçi ve Yurtdışı Sanat Okulları Fuarı, 21-22 Mart 2015 tarihlerinde yapılacak. Fuar, moda, tasarım, iç mimarlık, mimarlık, oyunculuk, fotoğrafçılık, güzel sanatlar, dans, bale, tiyatro gibi birçok branşta eğitim veren okulları bir araya getiriyo

Vega Okulları şubeleri Haberi

Vega Okulları şubeleri

Altınbaş, 100’e yakın öğrenciyle eğitimi sürdüren okulun şimdilik kiralık mekânda hizmet verdiğini belirterek, “Binayı 10 milyon dolara satın alma opsiyonumuz var. Satın almayı da görüşmeye başladık” dedi. Vega Okulları Genel Müdürü Ebru Arpacı da, “Soru sormaktan çekinmeyen, sorgulayan çocuklar yetiştirmeye özen gösteriyoruz. 14 bin metrekarelik bahçemizde tarım alanı ve tavuk çiftliği bulunuyor. Öğrencilerimiz burada tarım ve hayvancılıkla ilgilenme şansı yakalıyor. Ayrıca öğrencilerimiz bahçedeki özel alanında akülü araba kullanarak trafik deneyemini de birebir yaşayabiliyor” diye...