03 / 05 / 2024

Vehbi Koçun evi ziyarete açıldı mı

Vehbi Koçun evi ziyarete açıldı mı

Vehbi Koç’un ailesi ile birlikte uzun yıllar yaşamını sürdürdüğü Sarıyer’deki Büyükdere Evi özel bir sergi ile kapılarını ziyarete açtı.

Vehbi Koç'un kızı Semahat Sevim Arsel kimdir? İşte Türkiye'nin en zengin kadını hakkında merak edilenler!

Vehbi Koç'un kızı Semahat Sevim Arsel kimdir? Türkiye'nin en zengin kadını Semahat S. Arsel kaç yaşında? Semahat Sevim Arsel kaç dil biliyor? İşte ayrıntılar...

Nakite ihtiyacınız varsa hemen o bankaya koşun! Faizsiz 10 bin TL fırsatından yararlanın

Bankaların uygun koşulları oluşturup vatandaşa sunduğu ve neticesinde müşteri portföyünü büyütmeyi amaçladığı kampanyaları düzenlemeye devam ediyor. Garanti bankasının Web sitesi üzerinden 10.000 TL hem de faizsiz verdiğini ilan etmesinin ardından kampanyanın detayları araştırılıyor

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Altın düştü! Gram altın yerlerde! Koşun bakın! 16 Mayıs 2023 altın fiyatları 

Altın fiyatları seçim sonrasında düştü. Altyın fiyatlarında rüzgar tersine dönerken vatandaşlar güncel altın fiyatlarını araştırıyor.  Gram altın yerlerde! Koşun bakın!16 Mayus 2023 altın fiyatları.

Aile Bakanlığı kara haberin ardından güneş açtıran müjde! Aile destek programı bitiyor diye üzülüyorsanız, buraya koşun!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, destek ödemelerinde vatandaşların daha iyi koşullarda faydalanabilmesi için yeni düzenlemeler yapmaya hazırlanıyor. Bu düzenlemeler hakkında detaylar haberimizde yer almaktadır.

Doların yönü 11 saat sonra belli olacak! Geri sayım başladı! Rakam paylaşıldı! Doları olanlar koşun bakın

Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararı, bugün 21:00'da açıklanacak. Karar sonrasında doların yönü tamamen belli olacak. Geri sayım başladı. akam paylaşıldı! Doları olanlar koşun bakın.

1 gram altın 1.444 TL oldu! Aradaki makas 200 TL'ye dayandı! Gerçek fiyat ortaya çıktı! Altını olan koşun, hemen bakın!

Borsa İstanbul'da altına olan ilgi gittikçe artıyor. Alım satımının kolay olmasından dolayı sıkça tercih edilen Borsa İstanbul'da bir gram altın 1,444 TL oldu. Aradaki makas 200 TL'ye dayandı! Gerçek fiyat ortaya çıktı! Altını olan koşun, hemen bakın!

Ali Y. Koç Kimdir?

Ali Y. Koç kimdir? Ali Y. Koç’un mesleği nedir? Ali Y. Koç hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Altında yeni hamle! Altın fiyatları için öyle bir açıklama geldi ki ne görüldü ne de duyuldu! Koşun hemen bakın

Ons altın Dünyadaki belirsizlik ortamı ve ekonomilerdeki risklerin etkisi ile yükselmeye devam ediyor. Altına olan güven de artmaya başladı. Altın fiyatları için öyle bir açıklama geldi ki ne görüldü ne de duyuldu! Koşun hemen bakın!

Gram altın için 'Bu rakamlar normal, alışın' diyen Altın Piri İslam Memiş asıl rekor için tarih verdi! Koşun hemen!

Gram altın fiyatı bugünkü ons altının rüzgarıyla tarihi rekorunu kırdı. Altın fiyatları için 'bu rakamlar normal alışın diyen Altın Piri İslam Memiş asıl rekor için tarih verdi! Koşun hemen!

Mahmut Nedim Koç Kimdir?

Mahmut Nedim Koç kimdir? Mahmut Nedim Koç’un mesleği nedir? Mahmut Nedim Koç nereden mezundur? İşte detaylar!

Dolar 6 TL birden yükselecek! Aman bu tarihe dikkat! Elinde doları olan koşun hemen bakın!

Dolarda son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Yatırımcılar doların ne kadar olacağını araştırıyor. Bu kapsamda dolar yorumlarını da takip ediyor. İşte doların 6 TL birden yükseleceği tarih! Aman bu tarihe dikkat! Elinde doları olan koşun hemen bakın!

Satıştan kaldırılan iPhone 13 Pro nefes kesen indirimli fiyat etiketiyle BİM`de satışta! Stoklar tükenmeden hemen koşun!

Türkiye'nin önde gelen market zincirleri arasında öne çıkan BİM, satıştan kaldırılan iPhone 13 Pro'yu nefes kesen indirimli fiyat etiketiyle satışa çıkardı. Stoklar tükenmeden hemen koşun!..Hemen koşun...Sakın kaçırmayın...

Avrupa Merkez Bankası Başkanı açıkladı! Euronun yönü  kesinleşti! Euro almak isteyenler koşun bakın!

Amerika Merkez Bankası piyasaların heyecanla beklediği faiz kararı dün açıklandı. Karar sonrasında dolar düşüşe geçerken euro değer kazandı. Peki euro ne olur? Euro yükselir mi, düşer mi? Euro ne kadar olacak? Euro almak isteyenler koşun bakın!

Vehbi Koçun evi ziyarete açıldı mı Haberi

Vehbi Koçun evi ziyarete açıldı mı

Koç Holding'in kurucusu Vehbi Koç'un, yaz aylarında ailesiyle birlikte yaşadığı Sarıyer'deki Büyükdere Evi ilk kez bir sergi ile ziyarete açıldı. Sözcü gazetesinde yer alan habere göre, Anadolu'nun son gezginlerinden Josephine Powell'in 1970-1990 yılları arasında oluşturduğu ve 2007'de Vehbi Koç Vakfı'na bağışladığı kilim koleksiyonundan oluşan sergi Büyükdere Evi'nde gezilebilir.

SÜRESİZ SERGİLENECEK


Cumhuriyet'in kuruluşundan sonra Türkiye’nin dört bir yanını dolaşmasına izin verilen ilk yabancı olan gezgin Josephine Powell'ın, Anadolu'ya pek çok kez seyahat ettiği, göçebe kamplarına katıldığı, halı ve kilim satıcılarının dükkânlarını ziyaret ettiği ve çok sayıda fotoğraf çektiği biliniyor. Vehbi Koç Büyükdere Evi'nde süresiz olarak sergilenecek olan Josephine Powell koleksiyonunda, Osmanlı döneminde 18. yüzyıl ile 20. yüzyılın başı arasında dokunmuş olan ve günümüze ulaşabilen seçkin örneklerden oluşan otuz altı adet kilimin yanı...