16 / 05 / 2024

vekon markası iso

vekon markası iso

Vefa Group markası Vekon, “Vefa Prefabrike Yapılar San. Tic. A.Ş.” olan şirket adıyla, İSO tarafından hazırlanan ve her yıl düzenli olarak açıklanan Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Listesi’ne girdi...

Vekon, Arjantin’de ilk konut projesini yapıyor!

Vefa’nın ön üretimli yapı markası Vekon, Arjantin’e ilk ihracatını Patagonya’da bir konut projesi ile gerçekleştiriyor. Proje ilk etapta dört farklı tipte toplam 16 konuttan oluşuyor. 

Vekon İstanbul Yapı Fuarı'na katıldı!

İstanbul Yapı Fuarı bu yıl 23 Mayıs’ta düzenlendi. Vefa’nın ön üretimli yapı çözümleri markası Vekon, fuarda yerini aldı.

Vekon’dan Fildişi Sahili'ne 12 milyon dolarlık yeni bir proje!

Vefa Holding’in ön üretimli yapı çözümleri sunan markası Vekon, Fildişi Sahili’nin en büyük şehri olan Abidjan’da yeni bir projeyi hayata geçiriyor. 12 milyon dolarlık projenin Mayıs ayında bitirilmesi planlanıyor.

Vekon'dan Malezya'ya lüks işçi kampı!

Vekon, son olarak bir dünya markası olan Petronas’ın Malezya’da temellerini attığı dev yatırımında görev alacak mühendisleri için yaşam alanı oluşturuyor. Vekon, 80 bin metrekarelik bir alanda 2 bin 500 mühendisin kalacağı lüks bir işçi kampı kuruyor.

Çilek Mobilya Moğolistan'da mağaza açan ilk Türk markası oldu!

Çilek Mobilya, bebek, çocuk ve genç kategorisinde Moğolistan'da mağaza açan ilk Türk mobilya markası oldu.Çilek Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek açıklama yaptı.

Akkuş Grubu inşaat sektöründe kendi markasını yaratmayı hedefliyor!

10 şirketi arasında yer alan Akkuş Grubu, iki yıl önce girdiği inşaat sektöründe de hızlı büyüyor. Avrupa'nın önemli markalarına satan Akkuş Grubu, inşaat sektöründe ise kendi markasını yaratma hedefinde.

Vekon, Katar’daki QBC ile ortak şirket kurdu!

Bugüne kadar 75 ülkeye çözümlerini ulaştıran prefabrike yapı markası Vekon, Katar’daki QBC ile ortak bir şirket kurdu. Vekon, böylece Katar ve yakın pazarlarda güçlü bir marka olmayı hedefliyor.

Vekon'un katlanır konteyner kamp çözümleri ilgi odağı oldu!

Vekon Genel Müdürü Özgül Yücel, "Sektör profesyonellerinin ilgisini en çok katlanır konteynerleri kullanarak sunduğumuz anahtar teslim kamp çözümlerimiz çekti dedi.

Vekon'dan inşaat projelerinde işçiler için katlanır konteynırlar!

Toplu konut projelerinden enerji tesislerine, altyapı projelerinden sosyal tesislere kadar pek çok önemli inşaat faaliyetinin başlangıcında yer alan Vekon, yurtiçinde olduğu kadar yurtdışında da aranan bir marka haline geldi.

Şişecam Nude markasıyla Milano'da mağaza açtı!

Dünya şirketi olmak için bir denge oluşturduklarını belirten Şişecam Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Kırman, Nude (çıplak) ile dünya markası olacaklarını söyledi. Şişecam, 130 bin ton camı çöpten kurtarmış..

Vekon, zırhlı modüler üniteleri tanıttı!

Savunma Sanayi Fuarı’nda inovatif ürünü Zırhlı Modüler Üniteleri tanıtan Vekon’un standını Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ziyaret etti. Kabin ve koyteynırlardan oluşan Zırhlı Modüler Üniteler, AB standartlarında üretiliyor.

Vekon, Zırhlı Modüler Üniteleri üretti!

Vekon, can güvenliği riski taşıyan bölgelere özel Zırhlı Modüler Üniteleri üretti. AB standartlarında üretilen Zırhlı Modüler Üniteler, daha çok güvenlik kulübesi ya da karakol amaçlı olarak kullanılan kabinler ve konteynırlardan oluşuyor.

VEKON Yapı Fuarı'nda anahtar teslim kamp çözümlerini tanıtacak!

Prefabrik yapı sektöründe üretim hacmi 3 milyon metrekareyi aşan Vekon, fuarda anahtar teslim kamp çözümlerini tanıtacak. Yaklaşık 70 ülkeye ürün ve hizmet ulaştıran firmanın ürünleri; işçi, askeri, afetzede ve mülteci kampı amaçlı kullanılabiliyor.

vekon markası iso Haberi

vekon markası iso

Vefa Group’un büyük inşaat şirketlerinin çözüm ortağı olan markası Vekon, “Vefa Prefabrike Yapılar San. Tic. A.Ş.” olarak İstanbul Sanayi Odası’nın (İSO) her yıl yayınladığı Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Listesi’nde yer aldı. Vekon, İstanbul’dan listeye giren tek prefabrike yapı üreticisi oldu. 


Vekon markasıyla toplu konut projelerinden, enerji tesislerine, alt yapı projelerinden sosyal tesislere kadar pek çok önemli inşaat faaliyetinin başlangıcında yer aldıklarını söyleyen Vefa Group İcra Kurulu Başkanı Turan Koçyiğit, Vekon’un geçtiğimiz yıl yakaladığı seviyenin son beş yılda yaptıkları atılımların bir sonucu olduğunu ifade etti. 2012 yılının başında, prefabrike yapı çözümleri sunan markaları Vefa Prefabrike Yapılar’ın adını yenilediklerini, markanın yoluna Vekon olarak devam ettiğini hatırlatan Turan Koçyiğit, Vekon’un eskisine göre daha yenilikçi bir marka olduğunu kaydetti. Bunun ilk adımını...