05 / 05 / 2024

Vekon ön üretimli yapı çözümleri

Vekon ön üretimli yapı çözümleri

Ön üretimli yapı sektörünün en deneyimli markaları arasında yer alan Vekon, 39. Yapı Fuarı’nda anahtar teslim ön üretimli yapı çözümlerini hem yurtiçi hem yurtdışı müşterileriyle buluşturuyor.

Vekon Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vekon Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmuthan Çakır ve Hasan Mert Derici ortaklığında kuruldu.

Galataport projesine Vefa Group imzası!

Vefa Group’un, sunduğu kurumsal çözümlerle ön üretimli yapı sektörünün öncü markası haline gelen Vekon, Tükiye’nin prestij sembolü projeleri arasında yer alan Galataport Liman ve Kentsel Dönüşüm projesinin işçi yatakhane binalarını hayata geçiriyor. 

İnşaat yapım süresi kısalıyor!

Ön üretimli kolon kiriş gibi ana yapı elemanlarının birleşimlerinde yerinde döküm beton gerektirmeyen ve tamamen ön üretimli bir yapım metodu olan SQRIM Japon Bina Yapım Teknolojisi ile inşaat süresi konvensiyonel yönteme göre yüzde 50 daha azdır. 

Vekon, Arjantin’de ilk konut projesini yapıyor!

Vefa’nın ön üretimli yapı markası Vekon, Arjantin’e ilk ihracatını Patagonya’da bir konut projesi ile gerçekleştiriyor. Proje ilk etapta dört farklı tipte toplam 16 konuttan oluşuyor. 

Vekon İstanbul Yapı Fuarı'na katıldı!

İstanbul Yapı Fuarı bu yıl 23 Mayıs’ta düzenlendi. Vefa’nın ön üretimli yapı çözümleri markası Vekon, fuarda yerini aldı.

Vekon’dan Fildişi Sahili'ne 12 milyon dolarlık yeni bir proje!

Vefa Holding’in ön üretimli yapı çözümleri sunan markası Vekon, Fildişi Sahili’nin en büyük şehri olan Abidjan’da yeni bir projeyi hayata geçiriyor. 12 milyon dolarlık projenin Mayıs ayında bitirilmesi planlanıyor.

Vekon'dan Malezya'ya lüks işçi kampı!

Vekon, son olarak bir dünya markası olan Petronas’ın Malezya’da temellerini attığı dev yatırımında görev alacak mühendisleri için yaşam alanı oluşturuyor. Vekon, 80 bin metrekarelik bir alanda 2 bin 500 mühendisin kalacağı lüks bir işçi kampı kuruyor.

Vekon’dan ayna cepheli modüler yaşam ünitesi!

Vekon, sektöre öncülük etmeye devam ediyor. Vekon, Türkiye’de yine bir ilke imza atarak, kütlesel yapı mantığını ortadan kaldıran Ayna Cepheli Modüler Yaşam Ünitesi’ni üretti.

Vekon, Türkiye’nin 2015 yılı ihracat şampiyonları arasında!

Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından açıklanan 2015 yılının en başarılı markaları arasında, yaşam konteyneri, hafif çelik yapı ve yapısal çelik binaların tasarımını tek başına üstlenen Vekon yılın ihracat şampiyonları arasına girdi.

Nestavilla ile bu yaz çok uygun fiyatlarla ev sahibi olabilirsiniz!

Vefa Holding güvencesiyle ön üretimli konutlar üreten Nestavilla, bu yaz tatilinizi kendi yazlığınızda geçirme fırsatı sunuyor. Nestavilla, tüm modellerini yüzde 10 indirimle satışa sunuyor.

Vekon, 39. Yapı Fuarı’nda ön üretimli yapı çözümlerini tanıtacak!

Ön üretimli yapı sektörünün en deneyimli markaları arasında yer alan Vekon, 39. Yapı Fuarı’nda anahtar teslim ön üretimli yapı çözümlerini hem yurtiçi hem yurtdışı müşterileriyle buluşturuyor.

Vefa, ön üretimli yapılarda tüm şirketlerini tek çatı altında topladı!

Vefa İcra Kurulu Başkanı Turan Koçyiğit, ön üretimli yapılar alanındaki bu yapılanmayla tüm vizyonunu geleceğe ve en iyiye çeviren Vefa’nın yeni faaliyet alanları ile yeni bir yapıya geçişinin ilk adımlarını attığını söyledi.

Prenta Market girişimcilerini bekliyor!

Türkiye’nin ilk ve tek ön üretimli yapı marketi Prenta Market, bu yıl 13'üncüsü düzenlenen ve binlerce yatırımcı ve girişimciyi ağırlayacak olan "Bayim Olur musun? Fuarı’nda sektörle tanışıyor.

Vekon ön üretimli yapı çözümleri Haberi

Vekon ön üretimli yapı çözümleri

Ön üretimli yapı sektörünün en deneyimli markaları arasında yer alan Vekon, 39. Yapı Fuarı’nda anahtar teslim ön üretimli yapı çözümlerini hem yurtiçi hem yurtdışı müşterileriyle buluşturuyor.


Prefabrike yapı, yaşam konteyneri, hafif çelik yapı ve yapısal çelik binaların tasarım, üretim ve uygulama süreçlerini anahtar teslim hizmet modeliyle tek başına üstlenen Vekon,10 –14 Mayıs 2016 tarihleri arasında TÜYAP İstanbul Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan 39. Yapı Fuarı’na katılıyor.


Türkiye ve bölgesinin en büyük yapı zirvesi olan fuarda Vekon, ön üretimli yapı çözümlerini 11A salonda 441 numaralı standında sektör profesyonelleri ile buluşturacak. Ön üretimli yapı çözümleriyle Vekon, işçi kamplarından sosyal konutlara, toplu konutlardan sosyal tesislere, ticari binalardan depo ve hangarlara, modüler yaşam ünitelerinden sanayi tesislerine, çok katlı binalardan spesifik tasarımlı binalara kadar çok...