26 / 07 / 2024

Vekon ve Steelife

Vekon ve Steelife

BAU Fuarı’na Vekon ve Steelife markaları ile katılan Vefa, fuarda büyük ilgi gördü. Vekon, katlanır yaşam üniteleri ile öne çıkarken, Steelife toplu konut projeleri için özellikle Afrika ülkelerinden gelen temsilciler ile buluştu

Vekon Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vekon Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmuthan Çakır ve Hasan Mert Derici ortaklığında kuruldu.

Vekon, Türkiye’nin 2015 yılı ihracat şampiyonları arasında!

Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından açıklanan 2015 yılının en başarılı markaları arasında, yaşam konteyneri, hafif çelik yapı ve yapısal çelik binaların tasarımını tek başına üstlenen Vekon yılın ihracat şampiyonları arasına girdi.

Steelife yük konteynerlerini yaşam alanlarına dönüştürüyor!

Vefa Holding’in hafif çelik yapı markası Steelife, yük konteynerlerini yaşam alanına çeviriyor. Steelife, bunun en güzel örneğini, inovasyon ve girişimcilik deneyimi yaşatmayı amaçlayan InnoCampus Projesi’nde uyguluyor.

Vekon, Katar’daki QBC ile ortak şirket kurdu!

Bugüne kadar 75 ülkeye çözümlerini ulaştıran prefabrike yapı markası Vekon, Katar’daki QBC ile ortak bir şirket kurdu. Vekon, böylece Katar ve yakın pazarlarda güçlü bir marka olmayı hedefliyor.

Vekon, zırhlı modüler üniteleri tanıttı!

Savunma Sanayi Fuarı’nda inovatif ürünü Zırhlı Modüler Üniteleri tanıtan Vekon’un standını Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ziyaret etti. Kabin ve koyteynırlardan oluşan Zırhlı Modüler Üniteler, AB standartlarında üretiliyor.

Vekon, Zırhlı Modüler Üniteleri üretti!

Vekon, can güvenliği riski taşıyan bölgelere özel Zırhlı Modüler Üniteleri üretti. AB standartlarında üretilen Zırhlı Modüler Üniteler, daha çok güvenlik kulübesi ya da karakol amaçlı olarak kullanılan kabinler ve konteynırlardan oluşuyor.

VEKON Yapı Fuarı'nda anahtar teslim kamp çözümlerini tanıtacak!

Prefabrik yapı sektöründe üretim hacmi 3 milyon metrekareyi aşan Vekon, fuarda anahtar teslim kamp çözümlerini tanıtacak. Yaklaşık 70 ülkeye ürün ve hizmet ulaştıran firmanın ürünleri; işçi, askeri, afetzede ve mülteci kampı amaçlı kullanılabiliyor.

Vefa Yapı Fuarı'na damga vurdu!

Vefa, Türk yapı sektörünün ve bölgenin buluşma noktası olan 38. Yapı Fuarı’na; Vekon, Steelife, Setap, Prenta, Ekobord ve Doriva markalarıyla katılıyor.

Vefa Holding, markalarıyla 38. Yapı Fuarı’na katılacak!

Vefa Holding, Türk yapı sektörünü bir araya getiren ve kapılarını 21 Nisan’da ziyaretçilerine açan 38. Yapı Fuarı’na; Vekon, Steelife, Setap, Prenta, Ekobord ve Setap markalarıyla katılıyor.

Steelife üretiminin yüzde 80'ini ihraç ediyor!

Vefa Grup'un hafif çelik yapı markası Steelife' ın Genel Müdürü Mustafa Bülent Aydın, yatırımları ve çalışmaları hakkında bilgi verdi. Steelife üretiminin yüzde 80'ini ihraç ediyor.

Steelife, üretiminin yüzde 80'ini ihraç ediyor!

Vefa Grup'un hafif çelik yapı markası Steelife'ın Genel Müdürü Mustafa Bülent Aydın, yatırımları ve çalışmaları hakkında bilgi verdi. Aydın, Steelife'ın, üretiminin yüzde 80'inin ihraç ettiğini söyledi...

Steelife ile hayalinizdeki eve 1 günde sahip olabilirsiniz!

Türkiye’nin ilk hafif çelik sistemle üretilen binasını kuran, depreme dayanıklı ve ekolojik yapılar üreten Steelife, Antalya’da 13-16 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilen Yapex Yapı Fuarı’na yeni ürünü Modül Ev’i taşıdı.

Vekon, 17 Kasım’da Dubai'deki BIG 5 Fuarı'na katılacak!

Vefa ’nın büyük inşaat şirketlerinin çözüm ortağı olan markası Vekon, Türkmenistan ve Kazakistan ’daki fuarların ardından 17 Kasım’da Dubai’ deki BIG 5 Fuarı’na katılacak.

Vekon ve Steelife Haberi

Vekon ve Steelife

Almanya’nın Münih şehrinde 14-19 Ocak tarihleri arasında gerçekleşen yapı sektörünün buluşma noktası BAU Fuarı’na katılan Vefa, fuardan yüzü gülerek döndü.


Dünyanın lider mimarlık, yapı ve inşaat malzemeleri fuarı olarak nitelenen BAU Fuarı’na düzenli olarak katılan Vefa, bu yıl fuarda Vekon ve Steelife markaları ile yerini aldı. 46 ülkeden 2 bin 60 firmanın katıldığı fuarda Vefa, ziyaretçilerini B2 holündeki 126 numaralı stantta ağırladı.


Vefa İcra Kurulu Başkanı Turan Koçyiğit, BAU Fuarı’nın katıldıkları iki markaları için de verimli geçtiğini belirtti. Firmaların yeni ürünlerini sergiledikleri ve yeni teknolojilerini açıkladıkları bir fuar olan BAU Fuarı’nda ziyaretçilerin Vefa markalarına yoğun bir ilgi gösterdiğine işaret eden Turan Koçyiğit, ziyaretçiler arasında Hindistan’dan, Afrika ülkelerine ve Güney Kore’ye kadar dünyanın dört bir yanından gelen mimar ve mühendislerin ağırlıkta olduğunu...