05 / 05 / 2024

Vektör Asansör 2015 hedefleri

Vektör Asansör 2015 hedefleri

İnşaat sektöründeki daralmaya karşın Vektör Asansör 2014'ü yüzde 20 büyüme ile geride bıraktı. Şirket, bu yıl da mevcut iş hacmini korumayı hedefliyor..

Vektör Dekor İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vektör Dekor İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Serdar Canoğlu tarafından kuruldu.

Vektör Yol Yapı Taahhüt Trafik İşaretleri Ve Zemin Kaplama Sistemleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vektör Yol Yapı Taahhüt Trafik İşaretleri Ve Zemin Kaplama Sistemleri Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Tafralı tarafından kuruldu.

Vektör Proses Mühendislik Ve Endüstriyel Ekipmanlar Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vektör Proses Mühendislik Ve Endüstriyel Ekipmanlar Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Semih Şahin tarafından kuruldu. 

Gayrimenkul sektörü 2017'ye nasıl bakıyor?

Bu yıl tarihi bir sınavdan geçen inşaat sektörü, 2015'in satış rakamlarını yakalamayı başardı. 2017'de gayrimenkul sektörünü neler beklediğini yorumlayan sektörün önde gelenleri 2017 yılına umutla bakıyor

AVM'lerdeki dolar bazlı kira ödemeleri dükkan kapatıyor!

Organize perakende sektörü 2015 sonunda 217 milyar TL büyüklüğe ulaştı ve perakendeden aldığı payı yüzde 33'e yükseltti. Ancak işler 2016'da darbe girişimine kadar varan konjonktürün de etkisiyle önemli ölçüde yavaşladı. Talep daraldı, ziyaretçi sayıları azaldı.

Gayrimenkul alıp satarken nelere dikkat etmeli?

Önceki yıl yüzde 5 civarında büyüyen gayrimenkul sektörü, 2015 yılında büyümesini sürdürdü ve milyarlık bütçelerle dev ihalelere giren sektör oyuncuları kadar küçük yatırımları da umutlandırdı. Peki gayrimenkul alıp satarken nelere dikkat etmeli?

Boss Asansör bu yıl yüzde 20 büyüme planlıyor!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına odaklanan Boss Asansör, bu yıl yüzde 20 büyüme hedefliyor. 2015'te yüzde 8 büyüme hedeflerini aştıklarını bildiren Abdurrahman Aksöz, bu yılın ilk çeyreği verilerine bakarak, yıl sonu hedeflerini yakalayacaklarını öngördükler

GYODER Gayrimenkul Sektörü 2015 4. Çeyrek Raporu yayınladı!

GYODER Gösterge "Türkiye Gayrimenkul Sektörü 2015 4. Çeyrek Raporu ve Yıl Değerlendirmesi" ni yayınladı. Raporda 2015 yılı değerlendirmesine ve 2016 yılı öngörülerine de yer verildi.

Türk Yapı Sektörü 2015 Raporu açıklandı!

YEM tarafından hazırlanan "Türk Yapı Sektörü 2015 Raporu"na göre dünya genelinde inşaat harcamaları 2015 yılında nominal olarak değer bazında yüzde 4 büyüdü ve 9,72 trilyon dolara ulaştı.

Ekonomistler Türk yapı sektörünü 25 Şubat'ta değerlendirecek!

25 Şubat 2016 Perşembe günü “Ekonomistler Türk Yapı Sektörünü Değerlendiriyor / Türk Yapı Sektörü 2015 Analizleri ve 2016 Öngörüleri” konulu düzenlenecek etkinlikte Ekonomist ler raporu 2016 yılının öngörüleriyle birlikte değerlendirecekler.

İnşaat ve emlakçılık sektörü 2015 yılını sıkıntıyla atlattı!

Adana Çukurova Barış Gazetesi'nin yazarlarından Yaşar Kara, Adana Emlakçılar Esnaf Odası Başkanı Rabia Ülkü UÇAR ve İstanbul Emlak Komisyoncuları ve Danışmanları Esnaf Odası Başkanı Nizameddin Aşa ile yaptığı görüşmeyi köşesine taşıdı.

Vektör Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vektör Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kurtuluş Gürdal tarafından 20 bin TL sermaye ile 12 Ocak'ta Kadıköy, Sahrayıcedit Mahallesi, Cebesoy Sokak Akpınar'da kuruldu.

Ödemiş'te 1 yılda 601 yapıya inşaat ruhsatı verildi!

Nüfusu 130 bine ulaşan İzmir Ödemiş'te lokomotif sektörler arasında yer alan inşaat sektörü, 2015 yılını hareketli geçirdi. İlçe genelinde bir yılda 601 yapı ruhsatı verildi.

Vektör Asansör 2015 hedefleri Haberi

Vektör Asansör 2015 hedefleri

İnşaat sektöründeki daralmaya karşın Vektör Asansör 2014'ü yüzde 20 büyüme ile geride bıraktı. 

Şirket, bu yıl da mevcut iş hacmini korumayı hedefliyor. 

Faaliyetlerine Mersin'de 2006 yılında başladıklarını, geçen yıl ise yapüamnaya giderek "Vektör Asansör" adı altında çalışmalarını yürüttüklerini anlatan Vektör Asansör Genel Müdürü Fikri Sözen, sundukları hizmetlerde her zaman kaliteyi ön planda tuttuklarını vurguladı. Çalışmalarını 8 kişiyle sürdürdüklerini dile getiren Sözen, geçtiğimiz yıla ilişkin belirledikleri hedeflere ulaştıklarını ve iş hacmi bakımından da yüzde 20 artış yakaladıklarını söyledi. Teknik olarak istenilen her türlü talebi karşılayabileceklerinin altını çizen Sözen, geçen yıl elde ettikleri artışı, bu yıl da korumak istediklerini ifade etti. 

Sözen, "İnşaat sektöründeki durgunluğun devam edeceğini talimin ediyorum. Bu nedenle ağırlığımızı bakım ve revizyon çalışmalarına vereceğiz. Asansör Bakım ve İşletme Yönetmeliği'nin 10'ncu ;...