07 / 05 / 2024

Veli Beyaztaş kimdir

Veli Beyaztaş kimdir

CHP'li meclis üyesi Veli Beyaztaş İzmit Gültepe'de inşa edilecek 433 konutluk projenin ihalesine itiraz etti. Projenin onaylanması sonrasında yargıya gideceğini açıkladı.

Veli Beyaztaş'tan İzmit Gültepe Konutları'na itiraz!

CHP'li meclis üyesi Veli Beyaztaş İzmit Gültepe'de inşa edilecek 433 konutluk projenin ihalesine itiraz etti. Projenin onaylanması sonrasında yargıya gideceğini açıkladı.

Veli Korkmaz kimdir?

Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz kimdir? Veli Korkmaz ne zamandan beri Kırıkkale Belediye Başkanı olarak görev alıyor? Veli Korkmaz, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Selahattin Keten kimdir?

Ali Keten ve Veli Keten’in 1977 yılında kurduğu Keten İnşaat’ın ikinci kuşak temsilcilerinden olan Selahattin Keten kimdir? Selahattin Keten, hangi projeleri hayata geçirdi? İşte yanıtı...

Tamer Son kimdir?

Çukurova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı olan Tamer Son kimdir? Tamer Son inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl girdi? Tamer Son inşaat sektöründen önce, hangi görevdeydi? İşte Tamer Son'un biyografisi...

İzmit'te yapımı tamamlanan Hacı Bektaş Veli Ortaokulu törenle açıldı!

Kocaeli İzmit ilçesinde yapımı tamamlanan ve açılışı yapılan Hacı Bektaş Veli Ortaokulu açılı kurdalesini CHP Kocaeli milletvekili Haydar Akar ve AK Parti Kocaeli Milletvekili Muzaffer Baştopçu kesti..

Ahmet Temeltaş kimdir?

Nova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Temeltaş kimdir? Ahmet Temeltaş inşaat sektöründen önce, hangi sektör ile ilgileniyordu? Ahmet Temeltaş, Nova Gayrimenkul ile hangi projeleri hayata geçirdi?

İlhami Akkum kimdir?

Mentor İnşaat Yönetimi’nde ortaklardan biri olan İlhami Akkum kimdir? İlhami Akkum inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl girdi? İşte Mentor İnşaat Yönetimi ortağı İlhami Akkum'un biyografisi...

Murat Karayalçın kimdir?

Ankara’da Batıkent projesini gerçekleştiren Kent-Koop’un 11 yıl boyunca Genel Başkanlığı’nı yapan Murat Karayalçın kimdir? Murat Karayalçın bugüne kadar başka hangi görevlerde bulundu? Murat Karayalçın bugün hangi görevde?

Ömer İsvan kimdir?

Servotel Yönetim Kurulu Başkanı olan Ömer İsvan kimdir? Ömer İsvan Servotel Corporation'ı ne zaman ve nasıl kurdu? Ömer İsvan bugüne kadar hangi görevlerde bulundu? İşte Ömer İsvan'ın biyografisi...

Emre Baki kimdir?

Rönesans Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Rönesans Holding’in Mali İşlerden Sorumlu Grup Başkanı Emre Baki kimdir? Emre Baki bugüne kadar hangi görevlerde bulundu?

Murat Özgümüş kimdir?

Rönesans Holding İcra Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Rönesans AVM Yatırım Yönetim Kurulu Üyesi olan Murat Özgümüş kimdir? Murat Özgümüş ne zamandan beri Rönesans Gayrimenkul'de?

Kamil Yanıkömeroğlu kimdir?

Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili olan Kamil Yanıkömeroğlu kimdir? Kamil Yanıkömeroğlu Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. 'ye ne zaman katıldı? İşte yanıtı...

Cafer Kara kimdir?

Çukurova Gayrimenkul İcra Kurulu Başkanı Cafer Kara kimdir? Cafer Kara inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl girdi? Cafer Kara, hangi projelere imza attı? İşte Cafer Kara'nın biyografisi...

Veli Beyaztaş kimdir Haberi

Veli Beyaztaş kimdir

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, geçtiğimiz günlerde düzenlediği basın toplantısında Gültepe'de 433 konut yapılacağını açıklamıştı. 6 yıl önce, TOKİ'den, 47 bin 495 metrekare büyüklüğündeki araziyi 800 bin liraya 5 ay taksitle aldıklarını hatırlatan Başkan Doğan, projenin yapılması ile ilgili olarak da detaylı bilgiler vermişti. 


30 BİN DÖNÜMÜ YEŞİL ALAN 

Doğan, "Gültepe Konut Projesi içinde toplam 433 konut ile 19 işyeri, havuz, kafeterya market ve otoparkların yer aldığı sosyal tesisler bulunuyor. Avam projesi hazır olan projede yer alacak, 1+1, 2 + 1, 3+1 ve 4+1 büyüklüğünde daireler yüksek kat olmadan yeşil alan ve donatıları fazla olan konutlar yapılacak. En fazla 6 katlı olacak. 47.5 dönümlük alanın, 18 dönümü konut, 30 bin dönümü yeşil alan olarak ayrıldı" açıklamasında bulunmuştu. 


"KARLI BİR İŞLEM DEĞİL" 

Fakat bu...