08 / 05 / 2024

Velibaba Sosyal konutlarında daire teslimleri başladı

Velibaba Sosyal konutlarında daire teslimleri başladı

69 gecekondu sahibi, Pendik Belediyesi tarafından inşa edilen Velibaba Sosyal Konutları'nda yeni dairelerine kavuşmanın mutluluğunu yaşadı.

Bakan açıkladı: TOKİ konutlarında memura öncelik

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan Toplu Konut İdaresi konutlarında memurlara, lojmanlarda engelli kamu çalışanlarına öncelik verileceğini duyurdu.

Dar gelirli aileler için yapılan sosyal konutlar personele tahsis edildi iddiası!

İBB Teftiş Kurulu’nun mülkiye müfettişleri görevlendirilmeden önce bazı dosyaları tamamlayarak yasal işlem başlattığı fakat İstanbul Valiliği’nden gerekli izinleri alamadığı belirlendi. Bu dosyaların başında Cumhurbaşkanlığı personeline tahsis edilen İBB’nin sosyal konutları bulunuyor.

Çanakkale'de Sosyal Konutlar bölgesi riskli alan ilan edildi!

Çanakkale Belediye Meclis Toplantısı’nda Çanakkale Sosyal Konutlar bölgesinin riskli alan ilan edildiği açıklandı.

Güzelyurt Sosyal Konutları'ndaki 25 daire satıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Güzelyurt Sosyal Konutları'nda yer alan 25 daire satıldı.

TOKİ Besni konutlarında teslimler başlayacak!

AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile TOKİ tarafından hayata geçirilen Besni’de yapımı gerçekleştirilen ancak teslimi bir türlü yapılmayan TOKİ konutlarında mutlu sona gelindiğini dile getirdi.

Gaziantep Güzelyurt Konutları'nda ihaleyle satışlar başladı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Gaziantep 2’nci Etap Güzelyurt Sosyal Konutları’nda 205 daire için 1000 kişi başvurdu. 

Güzelyurt Sosyal Konutları için son başvuru yarın!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi 2’nci Etap Güzelyurt Sosyal Konutları’nda başvuru yoğunluğu yaşıyor. Güzelyurt Sosyal Konutları için son başvuru yarın yapılacak. 

Gaziemir Sosyal Konutları için düğmeye basıldı!

Palandöken Hakbir İnşaat, Gaziemir Sosyal Konutları için harekete geçti. Yönetim Kurulu Başkanı Binali Ünal, “Projelerimizi yatay büyümeyle geliştiriyoruz” açıklamasında bulundu.

Güzelyurt Sosyal Konutları'nın ihalesi tamam!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Güzelyurt Sosyal Konutlarının ihalesi gerçekleşti. 11 bloklu Güzelyurt Sosyal Konutları'nda en düşük muhammen bedeli 100 bin TL.

Güzelyurt Sosyal Konutları'nda 222 konut satışta!

GAZİANTEP Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan 'Güzelyurt Sosyal Konutları'nın 222'si tamamlanarak ihale usulüyle satışa sundu.

Polis lojman ve sosyal konutları meclis gündeminde!

CHP Tunceli Milletvekili Gürsel Erol TBMM toplantısında polis lojman ve sosyal konutlarını gündeme taşıdı..

Çatalca Sosyal Konutları teslim edildi!

"Çatalca Sosyal Konutları Anahtar Teslimi ile Çatalca İlçesine Yapılacak Doğalgaz Yatırımları Temel Atma Töreni", Çatalca Meydanı'nda gerçekleşti.

Melikgazi Anbar Sosyal Konutları'nda sona gelindi!

Temeli 7 Ekim 2015 tarihinde atılan Anbar Sosyal Konutları büyük ölçüde tamamlandı.Başkan Memduh Büyükkılıç, "Sosyal konutlar Melikgazi Belediyesi'nin en önemli hizmetidir." dedi.

Velibaba Sosyal konutlarında daire teslimleri başladı Haberi

Velibaba Sosyal konutlarında daire teslimleri başladı

Pendik Belediyesi tarafından gecekondu sorunun çözümünde kullanılmak üzere inşa edilen  126 dairelik Velibaba Sosyal Konutları, ilk ev sahiplerine kapılarını açtı.  Mülkiyeti imar planlarına göre yol, park gibi donatı alanlarında kalan 69 gecekondu sahibi,  Akşemseddin Kültür Merkezi'nde düzenlenen kura çekimi  ile oturacakları daireleri seçti.  Kura çekimi esnasında heyecanlı oldukları gözlenen vatandaşlar,  daha sonra  dairelerine kavuşmanın mutluluğunu yaşadı. Yetkililer, kalan konutların da yine kura çekilişi ile gecekondu sahiplerine verilmeye devam edileceğini bildirdi.

YENİ EVLERİNİ ÇOK BEĞENDİLER

Velibaba Sosyal Konutları’nda oturacakları daireleri kura ile seçen yeni ev sahipleri, daha sonra anahtarlarını teslim aldı. Ailece yeni dairelerini gezen ev sahipleri, konforu ve manzarası karşısında mutluluklarını dile getirerek başta Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin olmak üzere emeği geçen tüm Belediye çalışanlarına teşekkür...