07 / 07 / 2024

veliefendi rezidans projeleri

veliefendi rezidans projeleri

YDA Grup ve Kurutuluş İnşaat'ın İstanbul Veliefendi'de yükselen rezidans projesi The İstanbul Residence'ta 0+1'den 2+1 kadar çeşitli daire seçenekleri bulunuyor.

Wyndham rezidans oteller için çalışmalara başladı!

Wyndham Group,Türk yatırımcının talebine kulak vererek rezidans otel için kolları sıvadı. Wyndham ve Ramada Rezidans projeleri için çalışmalara başlayan grup, 2020’de projeyi tamamlamayı planlıyor...

Projelerde kalabalık blokların ana derdi gürültü!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı Mimar Esin Tümer, Basın Ekspres bölgesindeki otel konseptindeki rezidans projeleri hakkında yazı kaleme aldı. İşte Tümer'in köşe yazısı...

Sea Homes, Avrupa’nın en prestijli konut projeleri arasında!

Çeşme Paşalimanı’nda yer alan lüks rezidans projesi Sea Homes, “European Property Awards” yarışmasında kazandığı “Highly commended” ödülü ile en takdir edilen konut projeleri arasında yerini aldı.

Kentsel dönüşüm İstanbul'da lüks konutun adresini değiştirdi!

Kentsel dönüşüm sayesinde İstanbul'da yeni premium yaşam alanları doğuyor. Anadolu Yakası'nda Kartal, Fikirtepe, Bağdat Caddesi ve Ümraniye'de rezidans projeleri yükselirken, Üsküdar, Beykoz, Çengelköy, Riva'da villa projeleri dikkat çekiyor.

Selçuker Gayrimenkul'den Konya'ya AVM!

Selçuker ailesine ait Konya merkezli Selçuker Gayrimenkul Yatırım A.Ş., günümüzde çok çeşitli sektörlerde faaliyet gösteriyor. Firmanın, Konya'da 2017'nin ilk çeyreğinde bitmesi planlanan AVM ve rezidans projeleri var.

Rezidans projeleri otellerin doluluğunu etkiledi mi?

İstanbul’da inşa edilen rezidans projeleriyle birlikte otellerin de geliştirilmesi ve uluslararası zincirlerin tercih etmesi, otellerin doluluğunu da etkilemeye başladı.

Türkiye genelinde en çok rezidans projeleri İstanbul'da!

Türkiye pazarına girmesiyle sektörde hızla ilerleyen Amerikalı bir gayrimenkul devi, Türkiye'deki rezidans projelerini mercek altına aldı Türkiye geneline bakıldığında %75'lik oranla en çok rezidans projelerine sahip olan istanbul'u Ankara, İzmir ve Antal

Gayrimenkulde yeni trend balkonlu rezidans projeleri!

Türkiye pazarına girmesiyle sektörde hızla ilerleyen Amerikalı gayrimenkul devi Keller Williams, Türkiye’deki rezidans projelerini mercek altına aldı.

Altunbüken Holding, Çemberlitaş'ta butik otel açacak!

Gayrimenkul sektöründe 25 yılı geride bırakan Altunbüken Holding, yeni markası Relux Gayrimenkul adı altında lüks ofis ve rezidans projeleri geliştirecek.

Zeytinburnu The İstanbul Veliefendi Rezidans iletişim!

The İstanbul Veliefendi 2. etapta bulunan daire tipleri 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Zeytinburnu The İstanbul Veliefendi Rezidans iletişim bilgileri haberimizde bulunuyor.

Zeytinburnu The İstanbul Veliefendi Rezidans!

Zeytinburnu The İstanbul Veliefendi Rezidans daire tipleri 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı. Projede yer alan daire alanları 132 metrekare ile 154 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

The İstanbul Veliefendi ödeme planı!

YDA Grup ve Kuruluş İnşaat imzası ile inşa edilen The İstanbul Veliefendi Konutları 15 blok ve 1 rezidans şeklinde tasarlandı. İşte The İstanbul Veliefendi ödeme planı...

The İstanbul Veliefendi Rezidans'ta son 110 daire!

YDA Group tarafından hayata geçirilen The İstanbul Veliefendi Rezidans projesi toplam 68 bin 33 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. The İstanbul Veliefendi Rezidans'ta son 110 daire, 110 aileyi bekliyor.

veliefendi rezidans projeleri Haberi

veliefendi rezidans projeleri

YDA Grup ve Kurutuluş İnşaat ortaklığının İstanbul Zeytinburnu Veliefendi'de yükselen rezidans projesi The İstanbul Residence'ın temeli 2012 Haziran'da atıldı.  The İstanbul Residence'ta teslimler ise 30 Aralık 2014'te yapılacak. 


46 bin metrekarelik inşaat alanına kurulan The İstanbul Residence projesinde toplam 351 konut yeralıyor. 


Projede büyüklüğü 41 ve 85 metrekare arasında değişien 0+1'ler, 63 ve 110 metrekare arsındaki 1+1'ler, 99 ve 127 metrekare arsasında değişen 2+1 daire seçenekleri sunuluyor. 


Dairelerin deniz manzarasına göre fiyatlandırıldığı The İstanbul Residence'ta;


- 0+1'ler 220-450 bin TL


- 1+1'ler 301-580 bin TL


- 2+1'ler 450-810 bin TL'den satılıyor.


Yüzde 25'i peşin ödendiği takdirde 36 ay, yüzde 0 faiz ile vadelendirilebiliyor. 


The İstanbul Residence'ta vale parking, bellboy, resepsiyon, oda servisi, oto yıkama, açılır kapanır yüzme havuzu, fitness center, sauna, buhar odası, kontrollü posta ve evrak...