05 / 05 / 2024

Venedik Sarayları yoğun talep

Venedik Sarayları yoğun talep

İki bin konutluk Viaport Venezia'nın yarısını Venedik Sarayları etabının oluşturduğuna dikkat çeken Viaport Venezia Satış Pazarlama Direktörü Cenk Hayırlıoğlu da buradan konut alanlar için primin garanti olduğunu söyledi...

Gaziosmanpaşa Venedik Sarayları'nda 329 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Gaziosmanpaşa'da yer alan Venedik Sarayları projesi kapsamında dairelerin fiyatları 329 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Gaziosmanpaşa Venedik Sarayları'ndaki daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1'lerden meydana geliyor

Gaziosmanpaşa Venedik Sarayları adres bilgileri!

Gaziosmanpaşa Venedik Sarayları adres bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Yüzde 5 peşinatla ödemelerin yapıldığı Gaziosmanpaşa Venedik Sarayları projesinde fiyatlar 450 bin liradan başlayarak değişiyor...

Çanakkale Boğazı'nda yoğun sis!

Boğaz, her iki yönden transit gemi geçişlerine kapatıldı. Çanakkale Boğazı'ndaki yoğun sis, deniz ulaşımını olumsuz etkiliyor. Bunun üzerine Çanakkale Boğazı her iki yönden transit gemi geçişlerine kapatıldı.

Venedik Sarayları'nda 469 bin TL'den 2+1!

Gaziosmanpaşa Venedik Sarayları kapsamında 1+1 daireler tükendi. Venedik Sarayları projesindeki daireler 2+1,3+1,4+1 şeklinde tasarlandı. Projede ki 2+1'ler 469 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Tuncay Aşçı: Lüks yaşam tarzı sunan projelerimiz yoğun ilgi gördü!

Dubai'de Uluslararası Emlak Fuarı ile ilgi izlenimlerini aktaran Astaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Aşçı, "Fuarda İstanbul ve Bodrum'daki lüks yaşam tarzı sunan projelerimize bölgeden yoğun bir ilgi oldu" dedi.

Prime Mall AVM'nin motosiklet kampanyası yoğun ilgi nedeniyle uzatıldı!

Prime Mall Antakya Alışveriş Merkezi'nin düzenlediği kampanya yoğun ilgi nedeniyle uzatıldı. Prime Caıd sahibi 5 kişi daha 2014 model "Kanuni Pony 50" marka motosiklet sahibi olacak.

Astaş Holding projeleri, Körfez ve Ortadoğulu yatırımcılardan yoğun ilgi gördü!

Astaş Holding’in projeleri, Körfez ve Ortadoğulu yatırımcılardan yoğun ilgi gördü. Türkiye, fuarda dünyanın parlayan yıldızı olarak dikkat çekerken, ülkedeki gayrimenkul projeleri cazip birer yatırım aracı olarak öne çıkıyor.

Viaport Venedik Sarayları ne zaman teslim?

Bayraktar ve Gürsoy Yatırım ortaklığı tarafından Anadolu Yakası Gaziosmanpaşa' da konumlandırılan Viaport Venedik Sarayları ne zaman teslim edilecek? Projede, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor.

Viaport Venedik Sarayları teslim tarihi!

Viaport Venedik Sarayları teslim tarihi Mayıs 2015 yılı olarak belirtiliyor. Gaziosmanpaşa'da yer alan Venedik Sarayları projesinde fiyatlar 357 bin liradan başlıyor. Projede yüzde 5 peşinatla ödemeler yapılıyor...

Gaziosmanpaşa Venedik Sarayları iletişim!

Gaziosmanpaşa Venedik Sarayları iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 8 842 olarak belirlendi. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor...

Gaziosmanpaşa Venedik Sarayları'nda son 2+1'ler! 469 bin TL'ye!

Gaziosmanpaşa Venedik Sarayları projesi kapsamında yer alan konutlardan 2+1 daire tiplerinden az sayıda kaldı... Kalan 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 469 bin TL'den başlıyor.

Venedik Sarayları'nda 450 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Viaport Venedik Sarayları projesinde teslimleri Mayıs 2015'te gerçekleşmesi planlanıyor. Projede toplam 900 adet konut yer alıyor. Venedik Sarayları 450 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Venedik Sarayları satış ofisi!

Venedik Sarayları satış ofisi bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Toplam 900 adet konuttan meydana gelen Viaport Venedik Sarayları projesinde teslimlerin Mayıs 2015' te gerçekleşmesi planlanıyor

Venedik Sarayları yoğun talep Haberi

Venedik Sarayları yoğun talep

İki bin konutluk Viaport Venezia'nın yarısını Venedik Sarayları etabının oluşturduğuna dikkat çeken Viaport Venezia Satış Pazarlama Direktörü Cenk Hayırlıoğlu da buradan konut alanlar için primin garanti olduğunu söyledi. İlk etapta teslimlerin bu yıl gerçekleşeceğini belirten Hayırlıoğlu, Venedik Sarayları'nda da teslimlerin Mayıs 2015'te başlayacağını kaydetti. Venedik Sarayları'nda yabancı yatırımcıların tek tek gelerek alım yaptıklarını belirten Hayırlıoğlu, "Yabancı yatırımcıların yüzde 65-70'i Körfez ülkelerinden geldi. 


Onlara, yerli yatırımcılara ya da herhangi bir ülke vatandaşına aynı fiyattan satış yaptık. Herhangi bir pazarlık ya da indirim olmadı. Kapalı satış döneminde projenin yüzde 20'si için ön satış gerçekleştirdik. Blok alım yapmak isteyenlerin talebini geri çevirdik. Diğer ülkeler için farklı dillerde reklam filmleri hazırlattık" dedi. 


Hayırlıoğlu, "Yüzde 5 peşin ödeme yapanlar taksitleri bir yıl sonra ödemeye başlayabilecek. Konut...