15 / 05 / 2024

Venera Ev adres

Venera Ev adres

Venera Ev Tekstili Ürünleri Pazarlama İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  300 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad I.A. Ataya tarafından kuruldu.

Venera Ev Tekstili Ürünleri Pazarlama İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Venera Ev Tekstili Ürünleri Pazarlama İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  300 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad I.A. Ataya tarafından kuruldu.

Ev sahibi olmak isteyenler Ege-Koop'tan kampanya!

86. İzmir Enternasyonal Fuarı’na, konut mimarı Ege-Koop damgasını vurdu. Cazip fiyatlarla dört farklı kampanya sunan Başkan Aslan, ev sahibi olmak isteyenler için adres gösterdi.

Polat Ev Göztepe Evleri adres bilgisi!

Polat Ev Göztepe projesi kentsel dönüşüm projesi olarak İstanbul Anadolu Yakası Göztepe'de hayata geçirildi. Projede fiyatlar 1 milyon 250 bin TL'den başlıyor...

Polat Ev Göztepe Evleri adres bilgisi!

Polat Ev Göztepe Evleri projesi Polat İnşaat imzasıyla İstanbul Kadıköy Fikirtepe'de hayata geçirildi. Polat Ev Göztepe, 2 blok olarak planlandı...

Adres Sancaktepe Dumankaya ev fiyatları!

Adres Sancaktepe Dumankaya projesinde 2+1 daireler hafta sonuna özel 359 bin 322 TL'ye satılıyor. Dumankaya Adres Sancaktepe projesinde teslimler Nisan 2017 tarihinde yapılıyor...

Adres Sancaktepe ev fiyatları ne kadar?

Dumankaya Adres Sancaktepe'de firma bünyesinde 18 ay vade farksız taksit yapılıyor. 3. Köprü Bağlantı Yolu'na 1 kilometre uzaklıkta olan projede satışlar devam ediyor. Peki Adres Sancaktepe ev fiyatları ne kadar?

Dumankaya Adres Sancaktepe satılık ev!

Dumankaya Adres Sancaktepe satılık ev fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Toplam arsa alanı 25 bin metrekare olarak belirlenen projede dairelerin büyüklükleri 47 metrekareden başlıyor.

Solemar Adabükü Villaları adres!

Ev tiplerinin 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildiği proje toplam 50 dönümlük arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Solemar Adabükü Villaları adres bilgileri kapsamında Muğla İl'i Bodrum İlçe'sinde yükseliyor.

Ev adresi değişikliği dilekçesi ne zaman verilir?

Vatandaşların mevcut adreslerinden taşınmaları halinde, belli bir süre içinde adres değişikliği için bildirim vermeleri gerekiyor. Peki, ev adresi değişikliği dilekçesi ne zaman verilir? İşte yanıtı..

Ev adres değişikliği için gerekli evraklar!

Ev adres değişikliği yirmi iş günü içinde nüfus müdürlüklerine, adrese dayalı hizmet veren kurumlara (su idaresi gibi) ya da dış temsilciliklere bildiriliyor. Peki, ev adres değişikliği için gerekli evraklar nelerdir?

Dumankaya Adres Sancaktepe'de 2. etap satışları başladı!

Dumankaya İnşaat’ın Sancaktepe’de hayata geçireceği Adres projesi bölgedeki ayrıcalıklı konumu ve sunduğu özel fiyat avantajları ile oturum ve yatırım amaçlı ev sahibi olmak isteyenlerden büyük ilgi gördü.

Yeni ev aldım adres değişikliği nasıl yaparım?

5490 sayılı Nüfus Hizmetleri Kanunu gereğince, yerleşim yeri adres değişikliklerinin bildirilmesi gerekiyor. Peki, siz de "Yeni ev aldım adres değişikliği nasıl yaparım?" diyorsanız işte yanıtı...

İncek Life adres bilgileri!

İncek Life Sinpaş GYO imzası taşıyarak hayata geçiriliyor. Projenin içerisinde toplam 548 ev bulunuyor. Projede 250 metrekarelik kumsal da bulunuyor. İncek Life adres bilgileri konusunda bilgiyi haberimizin devamında alabilirsiniz...

Venera Ev adres Haberi

Venera Ev adres

Venera Ev Tekstili Ürünleri Pazarlama İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  300 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad I.A. Ataya tarafından kuruldu.

Venera Ev Tekstili Ürünleri Pazarlama İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- Her türlü mefruşat, perdelik ve perdelik tül, güpür mamullerinin, alımı, satımı, imalatı, ithali ve ihracatını yapmak. 2- Her türlü ev tekstil ürünleri ve aksesuarlarının alımı, satımı, pazarlaması, ithalatı ve ihracatını yapmak. 3-medya iletişim alanında sosyal medya reklamları almak videolar çekmek belli bir ücret karşılığında fotoğraf çekimi yapmak. 4-Gayrimenkul acentelerinin faaliyetleri (gayrimenkulün ücret veya sözleşme temeline dayalı olarak satın alınması, satılması ve kiralanmasında aracılık, vb.) 5-Her türlü karayolu aracının kiralanması kiraya verilmesi araç alımı ve satımı faaliyetlerini yürütmek. 6-her türlü gıda ürününün alımı satımı pazarlaması ithalat ve...