03 / 05 / 2024

Ver Grup Life İn Vera Beylikdüzü iletişim

Ver Grup Life İn Vera Beylikdüzü iletişim

Life İn Vera nerede sorusunun yanıtı adresli bir şekilde haberimizin içinde yer alıyor. Life İn Vera Beylikdüzü kapsamında yer alan konutlar 1+0, 1+1 ve 2+1 şeklinde tasarlandı

Şirazi Life City resmen başlıyor! Antalya'ya 360 konutluk yeni proje geliyor!

Şirazi Grup Adi Ortaklığı imzası ile hayata geçirilecek olan Şirazi Life City projesi resmen başlıyor. Söz konusu projede 360 konut yer alıyor.

Silivri Yeşil Life Villaları yılbaşında teslim! Peşin ödemelerde indirim fırsatı!

YSL Grup Yapı-İnşaat imzası ile hayata geçirilen Yeşil Life Villaları'nın teslimlerinin yılbaşında gerçekleştirilmesi planlanıyor. 9 oda 2 salon villaların yer aldığı projede peşin ödemelerde indirim imkanı da sağlanıyor. 

Blue Life'ta hemen teslim villalar!

Blue Life İzmir’in hem yeşili hem mavisiyle ünlü ilçelerinden biri olan Yeni Foça Burunucu’nda, Öztürk Grup İnşaat farkıyla inşa edildi. Blue Life'ta hemen teslim fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Atmaca Life Grup Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atmaca Life Grup Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da Sıddık Atmaca tarafından kuruldu.

Can Life Grup İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Can Life Grup İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de Ahmet Can tarafından kuruldu.

Neva Life Dodurga fiyat!

Ata Grup tarafından hayata geçirilen Nevalife Ankara projesi 182 konut ve 32 adet AVM dükkanından oluşuyor. İşte Neva Life Dodurga fiyat listesi..

Zonguldak Westa Life AVM açıldı!

Kiler ve Canerler Grup tarafından Zonguldak'ta 45 milyon dolara inşa edilen Westa Life AVM açıldı. AVM'nin 18 bin metrekare kiralanabilir alanı bulunuyor.

Fera Life Kartal açık AVM açılışı Aralık'ta!

Fera Grup’un Kartal Uğur Mumcu’da inşa ettiği Fera Life Kartal projesi yeni yaşam alanlarının yanı sıra açık AVM mantığında yeni bir çarşıya da yer veriyor.

Fera Life'da dükkanlar Aralık'ta açılacak!

Fera Grup tarafından hayata geçirilen Fera Life Kartal projesinde yer alan 7 bin metrekarelik ticari bölümün Aralık ayında açılması planlanıyor.

Önay Life Residence Ramazan kampanyası!

Önay Grup ve Tuna Ev-Ofis’in ortaklığıyla hayata geçirilen Önay Life Residence projesinde Ramazan kampanyası başlatıldı. Projede kampanya kapsamında daire alanlara KDV ödemeden yüzde 25 peşin geri kalan kısmını ise 30 taksit şeklinde ödeme sunuluyor.

Still Adana Life projesinin temeli atıldı!

İsotlar Grup, inşaat sektöründe 41 yıllık tecrübeye sahip Gömeç Yapı ortaklığıyla inşaat sektörüne girdi. İsotlar Gömeç ismiyle kurulan şirket, Adana Kıyıboyu'nda "Still Adana Life" projesi ile ilk startı verdi.

Önay Life Residence satışa çıktı! Metrekaresi 2 bin 800 TL!

Önay Grup ve Tuna Ev-Ofis’in deneyimlerini birleştirerek kurdukları ÖNTU Yatırım Ortaklığı, İstanbul’un en hızlı gelişen yerleşim yerlerinden Beylikdüzü-Esenyurt’ta Önay Life Residence projesine başlıyor.

Önay Life Residence basın toplantısı 5 Mayıs'ta!

İstanbul Beylikdüzü'nde gerçekleştirdiği projeleriyle adından sıkça söz ettiren Önay Grup, Tuna Ev-Ofis ile oluşturduğu ÖNTU ortaklığıyla Esenyurt'un Beylikdüzü sınırında Önay Life Residence projesine başlıyor.

Ver Grup Life İn Vera Beylikdüzü iletişim Haberi

Ver Grup Life İn Vera Beylikdüzü iletişim

Life İn Vera projesi, Beylikdüzü'nde Esenyurt'ta İstanbul'un Avrupa Yakası'nda yükseliyor. Life İn Vera nerede sorusunun yanıtından önce projeden bahsedelim. 


Vera Grup tarafından hayata geçirilen Life İn Vera Beylikdüzü'nde toplam arsa alanı 14 bin 700 metrekare olarak belirlendi. 


1056 konuttan meydana gelen Life İn Vera Beylikdüzü satılık daire tipleri 1+0, 1+1 ve 2+1'lerden meydana geliyor. 


85 adet ticari birimden meydana gelen Life İn Vera Esenyurt teslim tarihi 2014 yılı olarak belirlendi. 


Proje kapsamında yüzme havuzu, yürüyüş alanı, otopark alanı, alışveriş merkezi ve fitness center yer alıyor. 




Life İn Vera nerede?

Life İn Vera nerede sorusunun yanıtı şu şekilde; Namık Kemal Mah. Adile Naşit Bulvarı No:...