11 / 05 / 2024

Vera Kent Teknik Yapılar Anonim Şirketi

Vera Kent Teknik Yapılar Anonim Şirketi

Vera Kent Teknik Yapılar Anonim Şirketi, Mustafa Yılmaz tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Vera İncek resmen başlıyor! Ankara'ya 360 konutluk yeni proje geliyor!

Çelikoğlu İnşaat tarafından başkent Ankara'da hayata geçirilecek olan Vera İncek projesi resmen başlıyor. 360 konutun yer aldığı proje 443 milyon 650 bin TL'ye mal olacak. 

Vera Star 14 Ekim'de lansmana özel fırsatlarla satışta!

Çelikoğlu İnşaat imzası ile başkent Ankara'da inşa edilen Vera Star projesi 14 Ekim tarihinde lansmana özel fırsatlarla satışa çıkıyor. 

Vera Star Ekim'de satışta! Başkentte yeni proje!

Çelikoğlu İnşaat'ın başkent Ankara'da hayata geçirdiği Vera Star projesi Ekim ayında satışa çıkacak. Başkent Vera Star projesinde 218 konut bulunuyor.

Başkent OSB Hacettepe Üniversitesi Meslek Yüksekokulu açılıyor!

Başkent Organize Sanayi Bölgesi (OSB), sanayicilerin ihtiyaç duyduğu teknik insan gücü yetiştirmek üzere eğitim kurumları açıyor.

Mersin'e kent merkezi kazandırılmalı!

Mersin Yapı Müteahhitleri Derneği'nin düzenlediği 'Yurtdışı Teknik Gezisi'nde bu yıl rota Orta Avrupa ülkeleri oldu. MERYAP Başkanı Nesim Ekinci, "Mersin'e de bir kent merkezi kazandırılması gerekiyor" dedi.

TOKİ Konya Taşkent'te hizmet ve teknik danışmanlık alımı işi ihalesi bugün!

Konya ili Taşkent İlçesi kentsel dönüşüm ve gelişim projesi haksahipliği tespit değerleme, kentsel tasarım, mimari proje, modelleme teknik danışmanlık alımı işi yapım işi ihalesi bugün saat 11.30 'da yapılacak.

TOKİ Konya Taşkent'te hizmet ve teknik danışmanlık alımı işi yaptıracak!

TOKİ Konya Taşkent kentsel dönüşüm ve gelişim projesi hizmet ve teknik danışmanlık alımı işi yapım işi ihalesi 11 Haziran 2015 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

İTÜ'ye Bisiklet Kent geliyor!

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Rektörlüğü'nün 2013 yılında çok aşamalı ve uzun soluklu olarak başlattığı "Yeşil Kampüs" projesinin en önemli parçalarından biri olan 'Bisiklet Kent' için geri sayım başladı.

İstanbul’un Kent Kimliği ve Kentsel Dönüşüm paneli gerçekleşti!

Marmara Mühendis, Mimar ve Teknik Elemanlar Federasyonu (MÜTEF) tarafından Üsküdar Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen "İstanbul Kent Kimliği Sosyal Yaşam ve Kentsel Dönüşüm” panelinde çeşitli konular tartışıldı...

İstanbul Kent Kimliği Sosyal Yaşam ve Kentsel Dönüşüm paneli yarın!

Marmara Mühendis, Mimar ve Teknik Elemanlar Federasyonu (MÜTEF) tarafından düzenlenecek, "İstanbul Kent Kimliği Sosyal Yaşam ve Kentsel Dönüşüm” paneli 30 Kasım 2013 tarihinde (yarın) düzenlenecek...

İstanbul Kent Kimliği Sosyal Yaşam ve Kentsel Dönüşüm paneli düzenleniyor!

İstanbul Kent Kimliği Sosyal Yaşam ve Kentsel Dönüşüm paneli düzenleniyor. Panel, Üsküdar Üniversitesi ile Marmara Mühendis, Mimar ve Teknik Elemanlar Federasyonu ( MÜTEF ) işbirliğinde düzenlenecek.

Değerler Eğitimi Projesi Kent Meydanı AVM’de!

Ali Osman Sönmez Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğrenci ve öğretmenlerinin çekmiş olduğu 36 fotoğraf değerler eğitimi projesi Kent Meydanı AVM -1 Çarşı Katı’ nda 10 Eylül Salı günü açıldı...

Vera Kent Teknik Yapılar Anonim Şirketi kuruldu!

Vera Kent Teknik Yapılar Anonim Şirketi, Mustafa Yılmaz tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Vera Kent Teknik Yapılar Anonim Şirketi Haberi

Vera Kent Teknik Yapılar Anonim Şirketi

Vera Kent Teknik Yapılar Anonim Şirketi, Mustafa Yılmaz tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu. 28 Şubat'ta kurulan Vera Kent Teknik Yapılar Anonim Şirketi'nin iş konusu; kamu ve özel kuruluşlarla yurt içinde ve yurt dışında her türlü gerek kendilerinin temin edecekleri arsalara inşaatlarda yapımı ve satımı yapmak.


Vera Kent Teknik Yapılar Anonim Şirketi adres: Kağıthane, Yahya Kemal Mahallesi, Güzeldere Caddesi, Engin Sokak,...