12 / 05 / 2024

vera vizyon nerede

vera vizyon nerede

25 katlı 3 blok halinde yükselen Vera Vizyon projesi 850 adet rezidans daire ve 100 adet mağazadan meydana geliyor. Vera Vizyon projesi www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

Gayda Vera projesinde toplam kaç konut var? Fiyatları ne kadar?

Gayda Vera projesi nerede? Projenin detayları neler? Konut fiyatları belli oldu mu? İşte detaylar...

Reyyan Vera Bahçecik villaları nerede, fiyatları ne kadar? 

Reyyan Vera Bahçecik villa projesi, konforlu ve özel bir yaşam tarzı arayanlar için büyük fırsat sunuyor. Reyyan İnşaat tarafından inşa edilen projede satışlar devam ediyor. Peki Reyyan Vera Bahçecik villaları nerede, fiyatları ne kadar? 

İnegöl Vizyon nerede? İnegöl Vizyon fiyat listesi!

İnegöl Vizyon nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Bursa'da hayata geçirilen İnegöl Vizyon nerede sorusunun yanıtı ve İnegöl Vizyon fiyat listesi...

Vera Point nerede?

Vera Point nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Vera Point nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Saylan İnşaat mağdurlarından tabutlu eylem!

Tac Mahal Prestij, Vera Vizyon ve Tac Mahal projelerinin mağdurları yarın eylem yapacak. Eylem saat 13:00'te Haramidere Carrefour'un altında yer alan arsada gerçekleşecek.

Saylan İnşaat mağdurları projelerin maketini ateşe verdi!

Esenyurt'ta hayata geçirilmesi planlanan Vera Vizyon, Tac Mahal ve Tac Mahal Prestij projelerinin mağdurları dün yeni bir eylem gerçekleştirdi. Mağdurlar konut satın aldıkları projelerin maketini ateşe verdi.

Saylan İnşaat mağdurlarından yeni eylem!

Vera Vizyon, Tac Mahal Prestij ve Tac Mahal projelerinin mağdurları 13 Mart Pazar günü eylem yapacak. Mağdurlar eylemde konut satın aldıkları projelerin maketini ateşe verecek.

Esenyurt Saylan İnşaat mağdurları eylem yaptı!

Esenyurt'ta inşa edilmesi planlanan Vera Vizyon, Tac Mahal ve Tac Mahal Prestij projelerinin mağdurları bugün saat 13:00'te Haramidere Carrefour'un altındaki arsada eylem yaptı.

Esenyurt Saylan İnşaat mağdurları yarın eylem yapacak!

Tac Mahal Prestij, Vera Vizyon ve Tac Mahal projelerinin mağdurları kendilerinden 30 milyon TL'ye yakın para toplandığını ve ortada projelerin olmadığını söyledi. Mağdurlar yarın saat 13:00'te eylem yapacak.

Real Merter Güngören Projesi nerede?

Real Merter Güngören Projesi nerede? Oliv Yapı-Vizyon Yapı projesi Real Merter Güngören'de yüzde 50 peşinat ödemesiyle firma bünyesinde 12 ay sıfır faizle taksitli ödemeler yapılıyor.

Kağıthane Vera Residence nerede?

Vera Residence'de daire tipleri 1+0'dan 3+1 dublekse kadar farklı şekilde dizayn edildi. Projede fiyatlar 285 bin TL'den başlıyor. Peki Kağıthane Vera Residence nerede?

Vera Group Life In Vera Evleri nerede?

Toplam 1.056 adet daire ve 85 adet ticari ünitenin yer aldığı projede daire tipleri 1+0, 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi. Peki Vera Group Life In Vera Evleri nerede?

Life In Vera Esenyurt nerede?

Toplam 1.056 adet dairenin yer aldığı projede daire tipleri 1+0, 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi. Proje Vera Group imzasıyla hayata geçiriliyor. Peki Life In Vera Esenyurt nerede?

vera vizyon nerede Haberi

vera vizyon nerede


Vera Vizyon nerede? Havadan görüntüleri için...