06 / 05 / 2024

vergi karnesi iyi olana indirim

vergi karnesi iyi olana indirim

Maliye Bakanı Ağbal vergisini düzenli ödeyenlere getirilecek vergi indirimine yönelik yasal düzenlemeyi yakın zamanda yapacaklarını açıkladı. Ağbal, "Oran yüzde 1, 2 veya yüzde 3 mü olur, onu çalışıyoruz" dedi.

Karnesi iyi gelen öğrencilere Aile Bakanlığı'ndan afili müjde! 5.104 TL para tak diye yatacak! Anne babalar şimdi baksın

Öğrencilere karne başarısı için para veren Başarı Teşvik Programı, ikinci dönem sonunda ödeme yapacak. Başvuru şartları ve ödeme detayları için bilgi alınız.

Bunu bilmiyor olabilirsiniz! Karnesi iyi gelen çocuğunuza devletten 5 bin TL ödeme! Sakın kaçırmayın!

Devletin başarılı çocuklara verdiği eğitim desteği için başvurular başladı. Çocuğunuz bu şartlara uyuyorsa mutlaka başvurun.

Aile Bakanlığı’ndan öğrencilere müjde üstüne müjde! 5 bin TL karne hediyesi verilecek!

Karnesi iyi öğrencilere destek ödemesi yapılacak. Başarılı öğrencilere verilecek destek ödemesinin detayları haberimizde...

Vergi Kanunu’nda flaş değişiklik! 1,4 milyon kişiyi etkiliyor!

Resmi Gazete'de yayınlandı. Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) Vergi Kanunu’nda değişiklik yaptı. Yeni düzenleme ile birlikte tüm alış veya satışları 5 bin TL'nin altında olan ya da alış veya satışlarını e-Belgelerle gerçekleştiren mükelleflerin "Ba-Bs formu" vermelerine gerek kalmayacak.

Vergide 3 müjde!

Zorda kalan mükellefe taksit imkanı getirilecek. Geriye dönük denetim süresi 3 yıla indirilecek. Karnesi iyi olan mükellefe indirim yapılacak.

Vergi borcu yapılandırmada yeni fırsat!

Vergi borcu olan milyonlarca kişiyi ilgilendiren vergi yapılandırması için son başvuru tarihi 31 Ekim’den 25 Kasım 2016 tarihine kadar uzatıldı.

Vergi incelemelerinde mükellefin eli güçlendi!

Maliye Bakanı Ağbal, "Hakkında vergi incelemesi yapılan vatandaşlarımızın kendisini daha iyi savunabilmesini sağlayacak düzenlemeyi hayata geçirdik" dedi.

Karnesi pekiyi olana yüzde 1-3 vergi indirimi yolda!

Maliye Bakanı Ağbal vergisini düzenli ödeyenlere getirilecek vergi indirimine yönelik yasal düzenlemeyi yakın zamanda yapacaklarını açıkladı. Ağbal, "Oran yüzde 1, 2 veya yüzde 3 mü olur, onu çalışıyoruz" dedi.

Karnesi 'pekiyi' olan mükellefin vergisine oran indirimi!

Bakan Ağbal: "Mükellef geçmişteki borçlarını düzenli ödediyse, geçmiş 3 yılına bakacağız vergi denetimlerinde herhangi bir sıkıntı yoksa, 3 yılında karnesi pekiyi ise o zaman diyeceğiz ki 'ödeyeceğiniz vergiyi daha düşük oranda ödeyin.' Oran indirimine gideceğiz" dedi.

Şarık Tara nasıl vergi rekortmeni oldu?

Gelir Vergisi’nde ilk sırayı alan Şarık Tara, iyi para kazanıp vergisini ödemeyenleri eleştirdi ve “Vergi ödemek haslet değil görevdir. Eğer çok kazanıp da vergi ödemiyorsanız milletin parasını çalıyorsunuz demektir” dedi.

Emlak ve çevre temizlik vergi ödemesi internetten yapılabiliyor!

Emlak ve çevre temizlik vergi ödemesi internetten yapılabiliyor. Teknolojiyi en iyi şekilde değerlendirerek ilçe sakinlerine hızlı ve kaliteli hizmet veren Bağcılar Belediyesi ülkemizde bir ilki daha gerçekleştirdi.

Vergi borcu affı ve hacizler beklemede!

Meclis'in tatile girmesiyle yaklaşık 20 milyon kişiyi ilgilendiren vergi ve prim affı iki ay daha gecikecek. Bu gecikme emlak vergisinden Bağ-Kur'a kadar birçok kalemde borcu olanları tedirgin etti...

Vergi dairesinde otopark var mı?

Başkanlık olarak vergi mükellefi ve mali müşavirlere eldeki imkanlar doğrultusunda en iyi kamu hizmetini sunmayı hedefleyen vergi dairesinde otopark var mı? Mükellefler otopark kullanabiliyor mu?

vergi karnesi iyi olana indirim Haberi

vergi karnesi iyi olana indirim

Maliye Bakanı Naci Ağbal, vergi borçlarını düzenli ödeyen mükelleflere yönelik çalışmalarda belli bir aşamaya geldiklerini açıkladı. Karnesi tamamen pekiyilerle dolu mükelleflerin gelir veya kurumlar vergisi beyannamesinde tahakkuk eden vergisinde indirim yapacaklarını belirten Ağbal  "Mükellefimiz geriye dönük vergi beyannamelerini süresinde vermişse ve bu beyannameleri de zamanında ödemişse, biz bu karneye bakacağız. İndirim oranı ne olur, onu çalışıyoruz. Yüzde 1, 2 veya yüzde 3 mü olur, onu çalışıyoruz" dedi. Bakan Ağbal, indirim hakkını elde etmeyle ilgili düzenlemenin 2017 ve sonraki yıllarda başlayacağını belirterek "Yakın zamanda bunu Bakanlar Kurulu'nda anlatacağız eğer uygun görülürse yasal düzenlemeyi yakın bir zamanda yapacağız” diye konuştu.


HİZMET BÜTÇESİ 

Bütçelerin toplumun tüm kesimlerini yakından ilgilendirdiğini ifade eden Ağbal, sözlerine şöyle devam etti:  "2017 bütçesi kendi içerisinde harikalar yaratan  tam manasıyla...