03 / 05 / 2024

Verlass Yapı esenyurt

Verlass Yapı esenyurt

Verlass Yapı Ve Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Afet Yeşilgün tarafından kuruldu.

Gölvadi Konut Yapı Kooperatifi Esenyurt projesi resmen başlıyor! Tam 2 bin 500 konutluk yeni proje!

Bahçeşehir Gölvadi Konut Yapı Kooperatifi'nin Esenyurt'ta inşa edeceği 2 bin 500 yeni konutluk projenin inşaatı resmen başlıyor. Konutların yanı sıra 17 adet dükkanın da yer alacağı proje 4 milyar 869 milyon TL'ye mal olacak.

Gölvadi Konut Yapı Kooperatifi'nden Esenyurt'a 2 bin 500 konutluk yeni proje!

Bahçeşehir Gölvadi Konut Yapı Kooperatifi, Esenyurt'ta 2 bin 500 yeni konut inşa edecek. Söz konusu proje 4 milyar 869 milyon TL'ye mal olacak.

Eşbah Yapı'dan Esenyurt Evren 2 Sanayi Sitesi'ne yeni proje! 

Eşbah Yapı tarafından Esenyurt Evren 2 Sanayi Sitesi'nde yeni proje hayata geçiriliyor. Yeni nesil ticaret ve endüstri merkezleri olarak hayata geçirilen projenin detayları merak ediliyor...

Nida Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Nida Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nihat        Özdülger tarafından açıldı.

En çok konut satışı yapılan ilçe Esenyurt oldu!

Ocak-ağustos döneminde en çok konut satışı yapılan ilçe 23 bin 79 adetle Esenyurt oldu...

Esenyurt'ta 6.4 milyon TL'ye yapım veya onarım karşılığı kiralama işi ihalesi!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, Esenyurt Hoşdere Mahallesi'nde bulunan bakım ve akaryakıt istasyonunu 15 yıl süreli yapım veya onarım karşılığı kiralama işini 6 milyon 436 bin 835 TL'ye ihale ediyor.

Esenyurt'ta İSKİ arazisine 6 dönümlük park yapılıyor! 

Ekrem İmamoğlu, Esenyurt'taki İSKİ arazisine 6 dönümlük park yapılması için talimat verdi...

Kerem Sıhhi Tesisat ve Yapı Malzemeleri Limited Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Kerem Sıhhi Tesisat ve Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret İthalat ve İhracat Limited Şirketi Esenyurt Şubesi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Trio Seramik ve Yapı Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Trio Seramik ve Yapı Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt Şubesi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Ylmz Yapı Malzemeleri İnşaat Ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Ylmz Yapı Malzemeleri İnşaat Ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi bugün 200 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Esenyurt'ta kaçak yapılaşmaya drone denetimi!

Esenyurt Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, ilçe genelinde kaçak yapılaşmanın önüne geçmek ve inşaatlarda iş güvenliğine uymayan işçilerin tespitini yapmak için drone ile denetim yapıyor.

Yeşil GYO Esenyurt arsası için Olcaylar Yapı ile anlaştı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Esenyurt'taki arsası için Olcaylar Yapı İnşaat ile düzenleme şeklinde satış vaadi ve arsa payı karşılığı inşaat sözleşmesi imzalayacak...

Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt Metro Hattı'nın ihalesi yapıldı!

İhalesi şimdiye kadar iki kez ertelenen Mahmutbey Bahçeşehir Esenyurt metro hattı 31 Mart 2017 tarihinde ihaleye çıktı. Metro hattının yapım ihalesine 12 şirket ön yeterlilik başvurusunda bulundu.

Verlass Yapı esenyurt Haberi

Verlass Yapı esenyurt


Verlass Yapı Ve Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Afet Yeşilgün tarafından kuruldu.


Verlass Yapı Ve Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:

1-Şirket yapı kimyasalları başta olmak üzere; toprak metal,kimyasal, petro-kimya, ahşap, cam,plastik, tekstil, kağıt ve kompozit malzeme esaslı her türlü yapı malzemelerinin imalatını, ithalat ve ihracatını, toptan ve perakende ticaretini yapabilir. Bu malzemeler ile ilgili bayilikler verebilir ve bayilik alıp bu malzemelerin dağıtımını ve ticaretinin yapabilir. 2-Şirket her türlü inşaat malzemeleri, inşaatlar için gerekli boya, boya malzemeleri ısı su ve ses izolasyon madde ve malzemeleri ile çatı cephe kaplama malzemelerinin, kum, çakıl, tuğla, kireç, gaz beton, kereste, lambri, çimento,demir, ıslak zemin malzemeleri, vitrifiye, her çeşit hırdavat malzemelerinin ve buna benzer ürünler ve...