06 / 05 / 2024

Versus Dragos fiyatları

Versus Dragos fiyatları

RESİM YAPI güvencesiyle hayata geçirilen Versus Dragos'tan ev sahibi olmak isteyenler "Dubai Modeli" "İnşaat İlerledikçe" ödeme planından faydalanabiliyor..

Nest Dragos’ta fiyatlar 245 bin TL'den başlıyor!

Gayrimenkul sektöründe başarılı projelere imza atan BGS Nest Yaşam yeni karma projesi Nest Dragos'u hayata geçiriyor. Projede daire fiyatları 245 bin TL'den başlıyor.

Versus Dragos'ta 0 faizle!

Versus Dragos projesinde 0 faizle ödemeler yapılıyor. Dubai Modeli ile inşaat ilerledikçe ödeme yapılan projede toplamda 227 daire yer alıyor. 

Versus Dragos'ta Dubai Modeli ile ödeme fırsatı!

RESİM YAPI güvencesiyle hayata geçirilen Versus Dragos'tan ev sahibi olmak isteyenler "Dubai Modeli" "İnşaat İlerledikçe" ödeme planından faydalanabiliyor..

Versus Dragos fiyat ve ödeme planı!

Kartal Kordonboyu Mahallesi'nde hayata geçirilen Versus Dragos projesinde Dubai Modeli ödeme planı ile ev sahibi olunabiliyor..

Maltepe Nuvo Dragos fiyatları 2018!

E-5, TEM, sahil yolu ve minibüs yolu, metro gibi alternatif ulaşım imkanlarıyla da dikkat çeken Nuvo Dragos'ta yüzde 1’lik KDV avantajı sunuluyor..

Versus Dragos'tan Dubai Modeli İnşaat İlerledikçe ödeme planı!

Toplamda 227 daireden meydana gelen Versus Dragos'tan ev sahibi olmak isteyenler "Dubai Modeli" "İnşaat İlerledikçe" ödeme planından faydalanabiliyor..

Versus Dragos'un Sevgililer Günü kampanyası 18 Şubat'a uzatıldı!

Kartal Kordonboyu Sahil Yoluna ve Marmaray Metro Durağına 5 dakika yürüyüş mesafesinde yer alan Versus Dragos'un Sevgililer Günü kampanyası 18 Şubat'a uzatıldı..

Versus Dragos’tan Sevgililer Günü’ne özel kampanya!

Resim Yapı ve Gayrimenkul Geliştirme’nin İstanbul Dragos’ta yükselen projesi VERSUS DRAGOS,  Sevgililer Günü’ne özel yüzde 5+ yüzde 5’lik ekstra indirim avantajı ile tüm sevgili sahiplerini bekliyor... 

Özderici Nuvo Dragos Maltepe fiyatları!

Özderici Nuvo Dragos Maltepe fiyatları 398 bin TL'den başlıyor. Özderici Gayrimenkul imzasıyla yükselen projede yüzde 5 peşinat avantajı bulunuyor...

Kordonboyu Versus Dragos'ta 48 ay sıfır faiz!

Versus Dragos projesi Resim Yapı ve Gayrimenkul tarafından İstanbul Anadolu Yakası Kordonboyu Mahallesi'nde inşa ediliyor. 48 ay sıfır faiz avantajı bulunan projede lansmana özel peşin ödemelere yüzde 25 indirim imkanı sunuluyor...

Kartal Versus Dragos daire fiyatları ne kadar?

Versus Dragos projesi İstanbul Kartal'da 8 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde yükseliyor. Kartal Versus Dragos daire fiyatları ne kadar?

Versus Dragos Kartal satış fiyatları!

Versus Dragos Kartal satış fiyatları 523 bin 834 TL'den başlıyor. Versus Dragos projesi Resim Yapı ve Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor...

Nuvo Dragos'ta sonbahara özel fiyatlar!

Özderici Gayrimenkul tarafından Maltepe'de inşa edilen Nuvo Dragos'ta sonbahara özel fiyatlar 398 bin TL'den başlıyor..

Versus Dragos fiyatları Haberi

Versus Dragos fiyatları

Toplamda 227 daireden meydana gelen Versus Dragos, benzersiz lokasyonu, eksiksiz sosyal olanakları ve daha bir çok ayrıcalığa sahip Versus Dragos, hayatı bir başka şekilde yaşatmayı vaad ediyor. 

RESİM YAPI güvencesiyle hayata geçirilen Versus Dragos'ta 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dubleks daire seçenekleri sunuluyor. Proje, 8 bin metrekare arsa alanı üzerinde 2 blok halinde yükseliyor.

Versus Dragos'tan ev sahibi olmak isteyenler "Dubai Modeli" "İnşaat İlerledikçe" ödeme planından faydalanabiliyor. 

VERSUS DRAGOS'tan “DUBAİ MODELİ” “İNŞAAT İLERLEDİKÇE” Ödeme Planı ile;

- Hiç Faiz Ödemeden “Sıfır Faiz” ile,
- Bankasız, Kefilsiz,
- RESİM YAPI Güvencesiyle,
- Senetli Satış Fırsatıyla,
- Kartal Sahil Yolunun Dibinde,
- Kordonboyu Mahallesinde,
- Marmaray Atalar İstasyonunun Yanında,
- Full Deniz, Adalar, Günbatımı Manzaralı,
- 8...