05 / 05 / 2024

Veryeri Grup fabrika

Veryeri Grup fabrika

Zemin kaplamaları ve inşaat sektöründe uzun yıllardır faaliyet gösteren Veryeri Grup, canlanan inşaat sektörüyle birlikte yatırımlarını artırdı.

Renault Grup, Renew ile Türkiye'de 'fabrika çıkışlı ikinci el araç' satışını başlatıyor!

Renault Grup, Renew ile Türkiye'de "fabrika çıkışlı ikinci el araç" satışına imza atıyor. Buradan çıkan ikinci el otomobiller 2 yıl garantiye sahip olacak. 

Sunny Silivri'de 50 bin dolarlık fabrika kuracak!

Atmaca Grup, Silivri'de satın aldığı 50 bin metrekarelik arazisi üzerinde yeni fabrika kuracak..

Aslandağ Grup Sakarya'da ahşap fabrikası kuruyor!

Aslandağ Grup yeni ahşap fabrikası kuruyor. Aslandağ Yönetim Kurulu Başkan Vekili Aydın Aslandağ, yeni fabrika yatırımına 15 Temmuz'dan sonra karar verdiklerini söyledi.

Balıkesir OSB’ye 6 yeni fabrika kuruluyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’u ziyaret eden PD Grup Yönetim Kurulu Başkanı Daimler kompozit üretimi yapacakları fabrikayla birlikte malzeme üretecek 5 fabrika daha kurulacağını açıkladı. İşte o haber..

Borsan Grup, Samsun'da yeni fabrika inşaatına başladı!

Farklı sektörlerde 15 ayrı şirketi ile faaliyetlerini sürdüren Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ölmez, arsa satın alım sürecinin nisan ayında gerçekleştiğini ve haziranda fabrikanın inşaatına başladıklarını söyledi.

Borsan Kablo yeni fabrika inşaatına başladı!

Borsan Kablo 2015 yılında da yatırımlarını sürdürüyor. Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ölmez, 35 bin metrekare alan üzerine yeni fabrika inşaatına başladıklarını söyledi.

Veryeri Grup'tan yatırım atağı!

Mübadele ile Girit Adası'ndan Türkiye'ye gelen ve daha sonra marangozlukla iş hayatına atılan ve esas iş kolu zamanla parke olan Veryeri Grup, İzmir'in farklı bölgelerinde butik villa ve konut işlerine yoğunlaşıyor.

Veryeri Group Çeşme'ye 45 milyon TL yatırım yapıyor!

Girit Adası'ndan Türkiye'ye gelen ve daha sonra marangozlukla iş hayatına atılan ve esas iş kolu zamanla parke olan Veryeri Grup, İzmir'in farklı bölgelerinde butik villa ve konut işlerine yoğunlaşıyor.

Canlanan inşaat sektörüyle yatırımlar arttı!

Zemin kaplamaları ve inşaat sektöründe uzun yıllardır faaliyet gösteren Veryeri Grup, canlanan inşaat sektörüyle birlikte yatırımlarını artırdı.

İnşaat sektöründe yatırımlar hızlandı mı?

Zemin kaplamaları ve inşaat sektöründe uzun yıllardır faaliyet gösteren Veryeri Grup, canlanan inşaat sektörüyle birlikte yatırımlarını artırdı.

Veryeri Grup antibakteriyel parke üretiyor!

Ana iş kolu 70 yıldır zemin sistemleri olan İzmirli Veryeri Grup, yıl sonuna kadar 2 milyon metrekare antibakteriyel parke üretmeyi hedefliyor.

Veryeri, inşaatta yatırım atağında!

Son yıllarda inşaat sektörünün yükselişe geçtiğini ifade eden Veryeri Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ali Veryeri, bu doğrultuda yeni yatırımlara hız verdiklerini söyledi. İşte Veryeri'nin açıklamaları...

Veryeri Grup projesi Çeşmood Residence satışta!

Ana iş kolu zemin sistemleri olan İzmirli Veryeri Grup, yıl sonuna kadar 2 milyon metrekare antibakteriyel parke üretmeyi hedefliyor. Çeşme'deki Çeşmood Residence projesi de satışta...

Veryeri Grup fabrika Haberi

Veryeri Grup fabrika


Zemin kaplamaları ve inşaat sektöründe uzun yıllardır faaliyet gösteren Veryeri Grup, canlanan inşaat sektörüyle birlikte yatırımlarını artırdı.  Çeşme'nin yenilenmesini tetikleyen Çeşmood projesini satışa çıkaran Grup, parke fabrikası kurmak için de hız verdiklerini söyledi.  Başta Çeşme olmak üzere İzmir ve çevresinde son yıllarda inşaat sektörünün yükselişe geçtiğini ifade eden Veryeri Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ali Veryeri, bu doğrultuda yeni yatırımlara hız verdiklerini söyledi.  Çeşme bölgesinin yeni yatırımlarla yenilendiğini anlatan Ali Veryeri, "İnşaat sektörü geliştikçe bölge yeni bir kimliğe kavuşuyor. Biz de bu alanda ana oyuncu olmak için arsa yatırımları yapıyoruz ve yeni projeler satışa çıkarıyoruz" dedi.  Ali Veryeri, satışı devam eden Çeşmood Residence projesinin dışında Çeşme Mamurbaba ve Urla'da birer proje için çalışmalar yaptıklarını anlatarak, İzmir merkezdeki en önemli dönüşüm...